ναι ρε παιδια αν δεν εχεις το σπιτι τακτοποιημενο απο πριν δεν αξιζει να πας... Με ενοικιο δε βγαινεις απλα οσο και να στριμωχτεις. Τωρα οσο για τα καθηκοντα που λενε οι αλλοι ναι μαγκες το ενα σεναριο ειναι να καταληξει να κανει αυτα που εκανε η ελας σε καποια χρονια... Το αλλο σεναριο ειναι αποροφυση απο την ελας... Οι ανθρωποι τις ελας για καποιο λογο λενε οτι θα γινει το 2ο δηλαδη αποροφυση... Θεωρουν αδυνατο δηλαδη το να λειτουργησει πραγματικα σε ευρωπαικα στανταρ καποια στιγμη... Ισως δεν το θελουν κιολας ποιος ξερει
Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Τι είναι αυτά που ονειρεύεστε κάποιοι; Ανήκουν σε άλλο υπουργείο, για ποια απορρόφηση μιλάτε; Κανένας αστυνομικός δεν λέει κάτι τέτοιο.
Εάν θέλετε να εισαχθείτε στη δικαστική, με σκοπό να καταλήξετε στην Αστυνομία, μην το κάνετε, τζάμπα κόπος.
Καλή προσγείωση!
Εάν θέλετε να εισαχθείτε στη δικαστική, με σκοπό να καταλήξετε στην Αστυνομία, μην το κάνετε, τζάμπα κόπος.
Καλή προσγείωση!
το προηγουμενο Σαββατο ημουνα με αξιωματικο ο οποιος ειναι γιος πολυ υψηλοβαθμου στελεχους της ελας και μου ειπε ακριβως αυτο οτι προβλεπει αποροφυση... Εμενα προσωπικα δε με νοιζει ψιλοχεστηκα οτι και να γινειΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 9:57 pm Τι είναι αυτά που ονειρεύεστε κάποιοι; Ανήκουν σε άλλο υπουργείο, για ποια απορρόφηση μιλάτε; Κανένας αστυνομικός δεν λέει κάτι τέτοιο.
Καλή προσγείωση!
Από το οι αστυνομικοί λένε, πήγαμε σε έναν αξιωματικό που ο πατέρας του ειναι υψηλόβαθμος και το πιστεύει ο ίδιος. Σιτ χαι εντ γουοτς.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 10:02 pmτο προηγουμενο Σαββατο ημουνα με αξιωματικο ο οποιος ειναι γιος πολυ υψηλοβαθμου στελεχους της ελας και μου ειπε ακριβως αυτο οτι προβλεπει αποροφυση... Εμενα προσωπικα δε με νοιζει ψιλοχεστηκα οτι και να γινειΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 9:57 pm Τι είναι αυτά που ονειρεύεστε κάποιοι; Ανήκουν σε άλλο υπουργείο, για ποια απορρόφηση μιλάτε; Κανένας αστυνομικός δεν λέει κάτι τέτοιο.
Καλή προσγείωση!
αφου αστυνομικοι ειναι και το λενε τι να σου πω; Εσυ τι λες να πηγα και να τους ρωτησα ολους πορτα πορτα εναν εναν; Αλλα οσο να ναι τοσα χρονια αυτοι εκει μεσα ειναι κραταω μικρο καλαθι μεν αλλα ακουω τη γνωμη τους...Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 10:10 pmΑπό το οι αστυνομικοί λένε, πήγαμε σε έναν αξιωματικό που ο πατέρας του ειναι υψηλόβαθμος και το πιστεύει ο ίδιος. Σιτ χαι εντ γουοτς.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 10:02 pmτο προηγουμενο Σαββατο ημουνα με αξιωματικο ο οποιος ειναι γιος πολυ υψηλοβαθμου στελεχους της ελας και μου ειπε ακριβως αυτο οτι προβλεπει αποροφυση... Εμενα προσωπικα δε με νοιζει ψιλοχεστηκα οτι και να γινειΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 9:57 pm Τι είναι αυτά που ονειρεύεστε κάποιοι; Ανήκουν σε άλλο υπουργείο, για ποια απορρόφηση μιλάτε; Κανένας αστυνομικός δεν λέει κάτι τέτοιο.
Καλή προσγείωση!
Ρε σεις αυτά τα λέγανε και σε ένα νήμα για τους εξωτερικούς φρουρούς, αν θέλετε σύντομα έρχονται οι απόκριες ντυθείτε εκεί... Μην έχετε τέτοιες εμμονές μπείτε και δουλέψτε. Το να θέλετε να γίνετε αστυνομικοί ενώ στην πραγματικότητα δεν θα υλοποιηθεί ποτέ το όνειρο σας μόνο κακό θα σας κάνει.
Εμείς από την 9κ 2021 οι εξωτερικοί αν περάσουμε εδώ και παραιτηθούμε απο εξωτερικοί για να έρθουμε εδώ τι ποινή έχουμε ;
Για τις θέσεις των ειδικών κατηγοριών στους ΔΕοι μισοί θα είναι με εμπειρια και οι άλλοι μισοί χωρίς?
Πανω απο 650-7 μην περιμενετε τον πρωτο χρονο παιδες.
Μη ξεχναμε και τα βραδινα και τις αργιες που πληρωνονται εξτρα. Σαν σεκιουριτι δουλευω περιπου 3 κυριακες το μηνα και 6-7 βραδινα. Ο μισθος μου κατω απο 800 δεν πεφτει
Αδερφέ μου στην επαρχία δεν παίζουν βραδινά και αργίες. Ξέρω καλά τουλάχιστον για τα δικαστήρια της πόλης μου. Άλλωστε, σε πολλά επαρχιακά θα πάρουν 2 άτομα όλα κι όλα, δεν βγαίνει για βραδινά και αργίες. Το ωράριο τουλάχιστον στην επαρχία θα είναι το ωράριο λειτουργίας των δικαστηρίων.mrhabuya έγραψε: Παρ Νοέμ 17, 2023 10:40 am Μη ξεχναμε και τα βραδινα και τις αργιες που πληρωνονται εξτρα. Σαν σεκιουριτι δουλευω περιπου 3 κυριακες το μηνα και 6-7 βραδινα. Ο μισθος μου κατω απο 800 δεν πεφτει
Παιδιά από όποιον έχει εμπειρία από άλλη προκήρυξη με αθλήματα μία ερώτηση γιατί έχω να προγραμματίσω κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Τα αθλήματα γίνονται μετά το πέρας της προθεσμίας για την υποβολή των ενστασεων και την απόφαση επί των ενστασεων; Επειδή από ότι βλέπω πολλοί έχουν σκοπό να υποβάλουν ενστασεις.5 ημέρες είναι η προθεσμία των ενστάσεων και εντός 20 ημερών βγαίνουν οι αποφάσεις επί αυτών. Μετά αναλόγως αν γίνει δεκτή κάποια ένσταση αναμορφωνονται οι προσωρινοί πίνακες. Ε, μετά από όλα αυτά θα γίνουν τα αθλήματα, υγειονομικές κλπ ή πριν τις ενστάσεις; Γνωρίζει κανείς σίγουρα?
μονο με πρωινα και απογευματινα πραγματικα δεν βγαινει καποιος με το μισθο που ακουγεται πως θα υπαρχει. Καλυτερα δηλαδη να δουλεψει καποιος σεκιουριτι στην επαρχια παρα δικαστικηΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 17, 2023 11:17 amΑδερφέ μου στην επαρχία δεν παίζουν βραδινά και αργίες. Ξέρω καλά τουλάχιστον για τα δικαστήρια της πόλης μου. Άλλωστε, σε πολλά επαρχιακά θα πάρουν 2 άτομα όλα κι όλα, δεν βγαίνει για βραδινά και αργίες. Το ωράριο τουλάχιστον στην επαρχία θα είναι το ωράριο λειτουργίας των δικαστηρίων.mrhabuya έγραψε: Παρ Νοέμ 17, 2023 10:40 am Μη ξεχναμε και τα βραδινα και τις αργιες που πληρωνονται εξτρα. Σαν σεκιουριτι δουλευω περιπου 3 κυριακες το μηνα και 6-7 βραδινα. Ο μισθος μου κατω απο 800 δεν πεφτει
Για κάποιον 20-25 ετών που μένει στο σπίτι των γονιών του ή συγκατοικεί τέλος πάντων μόνο βγαίνει οικονομικά. Τώρα ο 30αρης που θέλει να μένει μόνος του ή να κάνει οικογένεια προφανώς και θα πρέπει να κάνει δεύτερη δουλειά. Πάντως στην επαρχία μην περιμένει κανείς βραδινά και αργίες. Δυστυχώς παιδιά αυτοί είναι οι μισθοί.mrhabuya έγραψε: Παρ Νοέμ 17, 2023 11:31 amμονο με πρωινα και απογευματινα πραγματικα δεν βγαινει καποιος με το μισθο που ακουγεται πως θα υπαρχει. Καλυτερα δηλαδη να δουλεψει καποιος σεκιουριτι στην επαρχια παρα δικαστικηΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 17, 2023 11:17 amΑδερφέ μου στην επαρχία δεν παίζουν βραδινά και αργίες. Ξέρω καλά τουλάχιστον για τα δικαστήρια της πόλης μου. Άλλωστε, σε πολλά επαρχιακά θα πάρουν 2 άτομα όλα κι όλα, δεν βγαίνει για βραδινά και αργίες. Το ωράριο τουλάχιστον στην επαρχία θα είναι το ωράριο λειτουργίας των δικαστηρίων.mrhabuya έγραψε: Παρ Νοέμ 17, 2023 10:40 am Μη ξεχναμε και τα βραδινα και τις αργιες που πληρωνονται εξτρα. Σαν σεκιουριτι δουλευω περιπου 3 κυριακες το μηνα και 6-7 βραδινα. Ο μισθος μου κατω απο 800 δεν πεφτει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες