Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Stratiotis έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 7:56 pm Τι νομίσατε ότι θα παίρνετε τπτ χιλιάρικα ;
Με 700€ Δν ζεις. Επιβίωση ίσως.
Βάλε ενοίκιο, πάγια έξοδα διαβίωσης, βενζίνες κ το αν θα βγει κάποιο έξοδο έξτρα ! Επίσης δεν έχουν ούτε Δώρα (13ο,14ο μισθό)
ναι ρε παιδια αν δεν εχεις το σπιτι τακτοποιημενο απο πριν δεν αξιζει να πας... Με ενοικιο δε βγαινεις απλα οσο και να στριμωχτεις. Τωρα οσο για τα καθηκοντα που λενε οι αλλοι ναι μαγκες το ενα σεναριο ειναι να καταληξει να κανει αυτα που εκανε η ελας σε καποια χρονια... Το αλλο σεναριο ειναι αποροφυση απο την ελας... Οι ανθρωποι τις ελας για καποιο λογο λενε οτι θα γινει το 2ο δηλαδη αποροφυση... Θεωρουν αδυνατο δηλαδη το να λειτουργησει πραγματικα σε ευρωπαικα στανταρ καποια στιγμη... Ισως δεν το θελουν κιολας ποιος ξερει
Επισκέπτης

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Τι είναι αυτά που ονειρεύεστε κάποιοι; Ανήκουν σε άλλο υπουργείο, για ποια απορρόφηση μιλάτε; Κανένας αστυνομικός δεν λέει κάτι τέτοιο.
Εάν θέλετε να εισαχθείτε στη δικαστική, με σκοπό να καταλήξετε στην Αστυνομία, μην το κάνετε, τζάμπα κόπος.
Καλή προσγείωση!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 9:57 pm Τι είναι αυτά που ονειρεύεστε κάποιοι; Ανήκουν σε άλλο υπουργείο, για ποια απορρόφηση μιλάτε; Κανένας αστυνομικός δεν λέει κάτι τέτοιο.
Εάν θέλετε να εισαχθείτε στη δικαστική, με σκοπό να καταλήξετε στην Αστυνομία, μην το κάνετε, τζάμπα κόπος.
Καλή προσγείωση!
το προηγουμενο Σαββατο ημουνα με αξιωματικο ο οποιος ειναι γιος πολυ υψηλοβαθμου στελεχους της ελας και μου ειπε ακριβως αυτο οτι προβλεπει αποροφυση... Εμενα προσωπικα δε με νοιζει ψιλοχεστηκα οτι και να γινει
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 10:02 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 9:57 pm Τι είναι αυτά που ονειρεύεστε κάποιοι; Ανήκουν σε άλλο υπουργείο, για ποια απορρόφηση μιλάτε; Κανένας αστυνομικός δεν λέει κάτι τέτοιο.
Καλή προσγείωση!
το προηγουμενο Σαββατο ημουνα με αξιωματικο ο οποιος ειναι γιος πολυ υψηλοβαθμου στελεχους της ελας και μου ειπε ακριβως αυτο οτι προβλεπει αποροφυση... Εμενα προσωπικα δε με νοιζει ψιλοχεστηκα οτι και να γινει
Από το οι αστυνομικοί λένε, πήγαμε σε έναν αξιωματικό που ο πατέρας του ειναι υψηλόβαθμος και το πιστεύει ο ίδιος. Σιτ χαι εντ γουοτς.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 10:10 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 10:02 pm
Καλή προσγείωση!
Από το οι αστυνομικοί λένε, πήγαμε σε έναν αξιωματικό που ο πατέρας του ειναι υψηλόβαθμος και το πιστεύει ο ίδιος. Σιτ χαι εντ γουοτς.
αφου αστυνομικοι ειναι και το λενε τι να σου πω; Εσυ τι λες να πηγα και να τους ρωτησα ολους πορτα πορτα εναν εναν; Αλλα οσο να ναι τοσα χρονια αυτοι εκει μεσα ειναι κραταω μικρο καλαθι μεν αλλα ακουω τη γνωμη τους...
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Ρε σεις αυτά τα λέγανε και σε ένα νήμα για τους εξωτερικούς φρουρούς, αν θέλετε σύντομα έρχονται οι απόκριες ντυθείτε εκεί... Μην έχετε τέτοιες εμμονές μπείτε και δουλέψτε. Το να θέλετε να γίνετε αστυνομικοί ενώ στην πραγματικότητα δεν θα υλοποιηθεί ποτέ το όνειρο σας μόνο κακό θα σας κάνει.
Επισκέπτης

Εμείς από την 9κ 2021 οι εξωτερικοί αν περάσουμε εδώ και παραιτηθούμε απο εξωτερικοί για να έρθουμε εδώ τι ποινή έχουμε ;
Επισκέπτης

Για τις θέσεις των ειδικών κατηγοριών στους ΔΕοι μισοί θα είναι με εμπειρια και οι άλλοι μισοί χωρίς?
dimdim

Δημοσίευση από dimdim »

Giwrgossss έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 7:41 pm Εγώ δουλεύω στο νοσοκομείο φύλακας ΥΕ και ο βασικός μισθός είναι 647. Σαν ΔΕ είναι 100 ευρώ πάνω. Γιαυτο να υπολογίζετε 750 βασικός μισθός καθαρά.
Καλά μου φάνηκε λίγο υπερβολή τα 550€ που λένε.
Επισκέπτης

Πανω απο 650-7 μην περιμενετε τον πρωτο χρονο παιδες.
mrhabuya
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από mrhabuya »

Μη ξεχναμε και τα βραδινα και τις αργιες που πληρωνονται εξτρα. Σαν σεκιουριτι δουλευω περιπου 3 κυριακες το μηνα και 6-7 βραδινα. Ο μισθος μου κατω απο 800 δεν πεφτει
Επισκέπτης

mrhabuya έγραψε: Παρ Νοέμ 17, 2023 10:40 am Μη ξεχναμε και τα βραδινα και τις αργιες που πληρωνονται εξτρα. Σαν σεκιουριτι δουλευω περιπου 3 κυριακες το μηνα και 6-7 βραδινα. Ο μισθος μου κατω απο 800 δεν πεφτει
Αδερφέ μου στην επαρχία δεν παίζουν βραδινά και αργίες. Ξέρω καλά τουλάχιστον για τα δικαστήρια της πόλης μου. Άλλωστε, σε πολλά επαρχιακά θα πάρουν 2 άτομα όλα κι όλα, δεν βγαίνει για βραδινά και αργίες. Το ωράριο τουλάχιστον στην επαρχία θα είναι το ωράριο λειτουργίας των δικαστηρίων.
Επισκέπτης

Παιδιά από όποιον έχει εμπειρία από άλλη προκήρυξη με αθλήματα μία ερώτηση γιατί έχω να προγραμματίσω κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Τα αθλήματα γίνονται μετά το πέρας της προθεσμίας για την υποβολή των ενστασεων και την απόφαση επί των ενστασεων; Επειδή από ότι βλέπω πολλοί έχουν σκοπό να υποβάλουν ενστασεις.5 ημέρες είναι η προθεσμία των ενστάσεων και εντός 20 ημερών βγαίνουν οι αποφάσεις επί αυτών. Μετά αναλόγως αν γίνει δεκτή κάποια ένσταση αναμορφωνονται οι προσωρινοί πίνακες. Ε, μετά από όλα αυτά θα γίνουν τα αθλήματα, υγειονομικές κλπ ή πριν τις ενστάσεις; Γνωρίζει κανείς σίγουρα?
mrhabuya
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από mrhabuya »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 17, 2023 11:17 am
mrhabuya έγραψε: Παρ Νοέμ 17, 2023 10:40 am Μη ξεχναμε και τα βραδινα και τις αργιες που πληρωνονται εξτρα. Σαν σεκιουριτι δουλευω περιπου 3 κυριακες το μηνα και 6-7 βραδινα. Ο μισθος μου κατω απο 800 δεν πεφτει
Αδερφέ μου στην επαρχία δεν παίζουν βραδινά και αργίες. Ξέρω καλά τουλάχιστον για τα δικαστήρια της πόλης μου. Άλλωστε, σε πολλά επαρχιακά θα πάρουν 2 άτομα όλα κι όλα, δεν βγαίνει για βραδινά και αργίες. Το ωράριο τουλάχιστον στην επαρχία θα είναι το ωράριο λειτουργίας των δικαστηρίων.
μονο με πρωινα και απογευματινα πραγματικα δεν βγαινει καποιος με το μισθο που ακουγεται πως θα υπαρχει. Καλυτερα δηλαδη να δουλεψει καποιος σεκιουριτι στην επαρχια παρα δικαστικη
Επισκέπτης

mrhabuya έγραψε: Παρ Νοέμ 17, 2023 11:31 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 17, 2023 11:17 am
μονο με πρωινα και απογευματινα πραγματικα δεν βγαινει καποιος με το μισθο που ακουγεται πως θα υπαρχει. Καλυτερα δηλαδη να δουλεψει καποιος σεκιουριτι στην επαρχια παρα δικαστικη
Για κάποιον 20-25 ετών που μένει στο σπίτι των γονιών του ή συγκατοικεί τέλος πάντων μόνο βγαίνει οικονομικά. Τώρα ο 30αρης που θέλει να μένει μόνος του ή να κάνει οικογένεια προφανώς και θα πρέπει να κάνει δεύτερη δουλειά. Πάντως στην επαρχία μην περιμένει κανείς βραδινά και αργίες. Δυστυχώς παιδιά αυτοί είναι οι μισθοί.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες