Ρε φιλε γιατι τοση αναλυση; Δεν εχω δικο μου μεσο, θα πρεπει λοιπον οταν με το καλο βγουν τα μορια κλπ να οργανωσω τον τροπο που θα κινηθω με λεωφορεια κλπ.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 13, 2025 6:42 pmΤι σημασία έχει βρε φιλαράκι. Είτε πας στο ένα η στο άλλο μέρος θα πρέπει να τα περνάς. Το θέμα είναι να τα βγάζεις άμα τα βγάζεις και στη Ζιμπάμπουε να σε στείλουν δεν έχει σημασία. Αν σε καλέσουν για πκε θα μάθεις σε πιο μέρος θα πας. Μην βιάζεσαι πάλι πρώτα είναι η μοριοδοτηση
Προετοιμασία και χρόνος για αθλήματα
Re: Προετοιμασία και χρόνος για αθλήματα
Kατσε ρε φιλε να δεις αν σε καλεσουν πρωτα και μετα κανεις οτι εσυ κρινεις σωστο. Δεν μπορεις να κανεις εικασιες για κατι που δεν ειναι σιγουρο. Και γω ειμαι απο λαρισα. Αν με καλεσουν αθηνα θα πρεπει και γω να δω πως θα φτασω εκει. Δεν θα παω απο τωρα χωρις να ξερω αν θα καλεστω η οχι να κανονινω πραγματα. Μεχρι να καλεστεις (αν ) για πκε σου δινουν περιθωριο καποιες μερες μην βιαζεσαι λοιπονDertilis έγραψε: Τετ Μάιος 14, 2025 1:23 amΡε φιλε γιατι τοση αναλυση; Δεν εχω δικο μου μεσο, θα πρεπει λοιπον οταν με το καλο βγουν τα μορια κλπ να οργανωσω τον τροπο που θα κινηθω με λεωφορεια κλπ.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 13, 2025 6:42 pmΤι σημασία έχει βρε φιλαράκι. Είτε πας στο ένα η στο άλλο μέρος θα πρέπει να τα περνάς. Το θέμα είναι να τα βγάζεις άμα τα βγάζεις και στη Ζιμπάμπουε να σε στείλουν δεν έχει σημασία. Αν σε καλέσουν για πκε θα μάθεις σε πιο μέρος θα πας. Μην βιάζεσαι πάλι πρώτα είναι η μοριοδοτηση
Καλημέρα, εγώ που υπηρετώ Αλεξανδρούπολη παίζει νά έχει κέντρο εδώ ή θα με στείλουν Θεσσαλονίκη;
Re: Υποψήφιοι ΕΠΟΠ ΠΝ (2025)
υπαρχει περιπτωση λογω τησ χαμηλης προσελευσης να ειναι ελαστικοι στο πν?
Θελω να πιστευω πως ναι, οι μισοι πανε απροετοιμαστοι και οτι γινει. Το αλμα εις μηκος-υψος δεν ξερω ποσοι θα τα καταφερουν συμπεριλαμβανομαι και εγω. επισης ποια χαμηλη προσευλευση λες
στα αγωνισματα δεν ξερουν ομως καν τι εχει δηλωσει ο καθενας .αν ειναι γενικα ελαστικοι θα ειναι για ολουςDertilis έγραψε: Παρ Μάιος 23, 2025 12:06 amΘελω να πιστευω πως ναι, οι μισοι πανε απροετοιμαστοι και οτι γινει. Το αλμα εις μηκος-υψος δεν ξερω ποσοι θα τα καταφερουν συμπεριλαμβανομαι και εγω. επισης ποια χαμηλη προσευλευση λεςαπο 600 θεσεις ουτε 300 δεν ειναι οι αιτησεις. + Ενα μερος δεν προκειται καν να πατησει το ποδι του. Πρεπει να ειναι χαζοι για να μας κοψουν για λεπτομερειες και δεν μιλαω για κολυμπι και χιλιαρι, τα θεωρω βασικα αυτα, αν σε κοψουν σε αυτα θα ειναι λογικο.
Καλα θα πατε και φετος αν πατε με αυτα τα μυαλα...ειδικα ΦΕΤΟΣ που ειχατε τοσο καιρο να προετοιμαστειτε και με αθληματα 1/2 απο τα περσινα και τα προπερσινα...αν πατε με το σκεπτικο αα θα με λυπηθουν και θα με περασουν απροετοιμαστο σιγουρα θα περασετε
Το γεγονός ότι έχει πέσει ο πήχυς όσον αφορά στα αγωνίσματα, (επομένως είναι πιο εύκολο να μπει κάποιος), ενδεχομένως να έχει ως αποτέλεσμα να αυστηροποιηθεί η ελαστικότητα, και η βοήθεια. Τί να τους κάνεις τους ακατάλληλους; Βαρίδια θα είναι!!
Μην τρέφετε ελπίδες, όσοι δεν έχετε κάνει καμμία προετοιμασία!
Styga
αν βοηθησουν ετσι κι αλλιως θα βοηθησουν για μικρες αποκλισεις .εναν απροετοιμαστο τελειως που κανει τα χιλια μετρα σε πανω απο 5 λεπτα πως ακριβως να τον βοηθησουνEleonora έγραψε: Σάβ Μάιος 24, 2025 12:24 pm Το γεγονός ότι έχει πέσει ο πήχυς όσον αφορά στα αγωνίσματα, (επομένως είναι πιο εύκολο να μπει κάποιος), ενδεχομένως να έχει ως αποτέλεσμα να αυστηροποιηθεί η ελαστικότητα, και η βοήθεια. Τί να τους κάνεις τους ακατάλληλους; Βαρίδια θα είναι!!
Τα αθλήματα είναι γελοία, για έναν νέο άνθρωπο, με στοιχειώδη φυσική κατάσταση - προετοιμασία. Μην ξεχνάτε ότι αιτούμαστε να γίνουμε στρατιωτικοί και μάλιστα σε έναν κλάδο με ιδιαίτερες δυσκολίες. Οι πολλές παραιτήσεις άλλωστε το καταμαρτυρούν αυτό που λέω. Κλειδώστε στις ντουλάπες σας νοοτροπίες φυγόπονες και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό τις ημέρες που απέμειναν, αλλά και στο γήπεδο.
γελοια καθολου δεν ειναι για καποιον που δεν κανει γενικα γυμναστικη.οτι θελουν προετοιμασια ειναι σιγουρο.τουλαχιστον τα περισσοτεραΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 24, 2025 1:27 pm Τα αθλήματα είναι γελοία, για έναν νέο άνθρωπο, με στοιχειώδη φυσική κατάσταση - προετοιμασία. Μην ξεχνάτε ότι αιτούμαστε να γίνουμε στρατιωτικοί και μάλιστα σε έναν κλάδο με ιδιαίτερες δυσκολίες. Οι πολλές παραιτήσεις άλλωστε το καταμαρτυρούν αυτό που λέω. Κλειδώστε στις ντουλάπες σας νοοτροπίες φυγόπονες και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό τις ημέρες που απέμειναν, αλλά και στο γήπεδο.
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
αν θελει να μου πει αν επιτρεπουν ρολογια και αν στο μηκος μπορεις να πατησεις οπου θελεις ή βαζουν κωνους.ευχαριστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες