Προετοιμασία και χρόνος για αθλήματα

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Dertilis

Re: Προετοιμασία και χρόνος για αθλήματα

Δημοσίευση από Dertilis »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 13, 2025 6:42 pm
Dertilis έγραψε: Τρί Μάιος 13, 2025 5:21 pm Για πολεμικο ναυτικο στην Αθηνα αθληματα που δινουμε? Σκαραμαγκα ή στην Δοκιμων?

Τι σημασία έχει βρε φιλαράκι. Είτε πας στο ένα η στο άλλο μέρος θα πρέπει να τα περνάς. Το θέμα είναι να τα βγάζεις άμα τα βγάζεις και στη Ζιμπάμπουε να σε στείλουν δεν έχει σημασία. Αν σε καλέσουν για πκε θα μάθεις σε πιο μέρος θα πας. Μην βιάζεσαι πάλι πρώτα είναι η μοριοδοτηση

Ρε φιλε γιατι τοση αναλυση; Δεν εχω δικο μου μεσο, θα πρεπει λοιπον οταν με το καλο βγουν τα μορια κλπ να οργανωσω τον τροπο που θα κινηθω με λεωφορεια κλπ. 

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Dertilis έγραψε: Τετ Μάιος 14, 2025 1:23 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 13, 2025 6:42 pm
Dertilis έγραψε: Τρί Μάιος 13, 2025 5:21 pm Για πολεμικο ναυτικο στην Αθηνα αθληματα που δινουμε? Σκαραμαγκα ή στην Δοκιμων?

Τι σημασία έχει βρε φιλαράκι. Είτε πας στο ένα η στο άλλο μέρος θα πρέπει να τα περνάς. Το θέμα είναι να τα βγάζεις άμα τα βγάζεις και στη Ζιμπάμπουε να σε στείλουν δεν έχει σημασία. Αν σε καλέσουν για πκε θα μάθεις σε πιο μέρος θα πας. Μην βιάζεσαι πάλι πρώτα είναι η μοριοδοτηση

Ρε φιλε γιατι τοση αναλυση; Δεν εχω δικο μου μεσο, θα πρεπει λοιπον οταν με το καλο βγουν τα μορια κλπ να οργανωσω τον τροπο που θα κινηθω με λεωφορεια κλπ. 

Kατσε ρε φιλε να δεις αν σε καλεσουν πρωτα και μετα κανεις οτι εσυ κρινεις σωστο. Δεν μπορεις να κανεις εικασιες για κατι που δεν ειναι σιγουρο. Και γω ειμαι απο λαρισα. Αν με καλεσουν αθηνα θα πρεπει και γω να δω πως θα φτασω εκει. Δεν θα παω απο τωρα χωρις να ξερω αν θα καλεστω η οχι να κανονινω πραγματα. Μεχρι να καλεστεις (αν ) για πκε σου δινουν περιθωριο καποιες μερες μην βιαζεσαι λοιπον

Roulis04

Δημοσίευση από Roulis04 »

Καλημέρα, εγώ που υπηρετώ Αλεξανδρούπολη παίζει νά έχει κέντρο εδώ ή θα με στείλουν Θεσσαλονίκη;
Επισκέπτης

Re: Υποψήφιοι ΕΠΟΠ ΠΝ (2025)

υπαρχει περιπτωση λογω τησ χαμηλης προσελευσης να ειναι ελαστικοι στο πν?
Dertilis

Δημοσίευση από Dertilis »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 22, 2025 6:11 pm υπαρχει περιπτωση λογω τησ χαμηλης προσελευσης να ειναι ελαστικοι στο πν?

Θελω να πιστευω πως ναι, οι μισοι πανε απροετοιμαστοι και οτι γινει. Το αλμα εις μηκος-υψος δεν ξερω ποσοι θα τα καταφερουν συμπεριλαμβανομαι και εγω. επισης ποια χαμηλη προσευλευση λες 😂 απο 600 θεσεις ουτε 300 δεν ειναι οι αιτησεις. + Ενα μερος δεν προκειται καν να πατησει το ποδι του. Πρεπει να ειναι χαζοι για να μας κοψουν για λεπτομερειες και δεν μιλαω για κολυμπι και χιλιαρι, τα θεωρω βασικα αυτα, αν σε κοψουν σε αυτα θα ειναι λογικο.
nautiko25

Δημοσίευση από nautiko25 »

Dertilis έγραψε: Παρ Μάιος 23, 2025 12:06 am
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 22, 2025 6:11 pm υπαρχει περιπτωση λογω τησ χαμηλης προσελευσης να ειναι ελαστικοι στο πν?

Θελω να πιστευω πως ναι, οι μισοι πανε απροετοιμαστοι και οτι γινει. Το αλμα εις μηκος-υψος δεν ξερω ποσοι θα τα καταφερουν συμπεριλαμβανομαι και εγω. επισης ποια χαμηλη προσευλευση λες 😂 απο 600 θεσεις ουτε 300 δεν ειναι οι αιτησεις. + Ενα μερος δεν προκειται καν να πατησει το ποδι του. Πρεπει να ειναι χαζοι για να μας κοψουν για λεπτομερειες και δεν μιλαω για κολυμπι και χιλιαρι, τα θεωρω βασικα αυτα, αν σε κοψουν σε αυτα θα ειναι λογικο.

στα αγωνισματα δεν ξερουν ομως καν τι εχει δηλωσει ο καθενας .αν ειναι γενικα ελαστικοι θα ειναι για ολους

Επισκέπτης

Καλα θα πατε και φετος αν πατε με αυτα τα μυαλα...ειδικα ΦΕΤΟΣ που ειχατε τοσο καιρο να προετοιμαστειτε και με αθληματα 1/2 απο τα περσινα και τα προπερσινα...αν πατε με το σκεπτικο αα θα με λυπηθουν και θα με περασουν απροετοιμαστο σιγουρα θα περασετε
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Eleonora »

Το γεγονός ότι έχει πέσει ο πήχυς όσον αφορά στα αγωνίσματα, (επομένως είναι πιο εύκολο να μπει κάποιος),  ενδεχομένως να έχει ως αποτέλεσμα να αυστηροποιηθεί η ελαστικότητα, και η βοήθεια. Τί να τους κάνεις τους ακατάλληλους; Βαρίδια θα είναι!!
Μην τρέφετε ελπίδες, όσοι δεν έχετε κάνει καμμία προετοιμασία!
Styga
guestepiskeptis

Δημοσίευση από guestepiskeptis »

Eleonora έγραψε: Σάβ Μάιος 24, 2025 12:24 pm Το γεγονός ότι έχει πέσει ο πήχυς όσον αφορά στα αγωνίσματα, (επομένως είναι πιο εύκολο να μπει κάποιος),  ενδεχομένως να έχει ως αποτέλεσμα να αυστηροποιηθεί η ελαστικότητα, και η βοήθεια. Τί να τους κάνεις τους ακατάλληλους; Βαρίδια θα είναι!!
Μην τρέφετε ελπίδες, όσοι δεν έχετε κάνει καμμία προετοιμασία!

αν βοηθησουν ετσι κι αλλιως θα βοηθησουν για μικρες αποκλισεις .εναν απροετοιμαστο τελειως που κανει τα χιλια μετρα σε πανω απο 5 λεπτα πως ακριβως να τον βοηθησουν
Επισκέπτης

Τα αθλήματα είναι γελοία, για έναν νέο άνθρωπο, με στοιχειώδη φυσική κατάσταση - προετοιμασία. Μην ξεχνάτε ότι αιτούμαστε να γίνουμε στρατιωτικοί και μάλιστα σε έναν κλάδο με ιδιαίτερες δυσκολίες. Οι πολλές παραιτήσεις άλλωστε το καταμαρτυρούν αυτό που λέω. Κλειδώστε στις ντουλάπες σας νοοτροπίες φυγόπονες και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό τις ημέρες που απέμειναν, αλλά και στο γήπεδο. 
guestepiskeptis

Δημοσίευση από guestepiskeptis »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 24, 2025 1:27 pm Τα αθλήματα είναι γελοία, για έναν νέο άνθρωπο, με στοιχειώδη φυσική κατάσταση - προετοιμασία. Μην ξεχνάτε ότι αιτούμαστε να γίνουμε στρατιωτικοί και μάλιστα σε έναν κλάδο με ιδιαίτερες δυσκολίες. Οι πολλές παραιτήσεις άλλωστε το καταμαρτυρούν αυτό που λέω. Κλειδώστε στις ντουλάπες σας νοοτροπίες φυγόπονες και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό τις ημέρες που απέμειναν, αλλά και στο γήπεδο. 

γελοια καθολου δεν ειναι για καποιον που δεν κανει γενικα γυμναστικη.οτι θελουν προετοιμασια ειναι σιγουρο.τουλαχιστον τα περισσοτερα

episkeptis9

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από episkeptis9 »

Θεσσαλονικη αθληματα εδωσε κανεις?

episkeptis9

Δημοσίευση από episkeptis9 »

αν θελει να μου πει αν επιτρεπουν ρολογια και αν στο μηκος μπορεις να πατησεις οπου θελεις ή βαζουν κωνους.ευχαριστω
Nik007
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Nik007 »

episkeptis9 έγραψε: Πέμ Μάιος 29, 2025 3:38 pm αν θελει να μου πει αν επιτρεπουν ρολογια και αν στο μηκος μπορεις να πατησεις οπου θελεις ή βαζουν κωνους.ευχαριστω

Δεν επιτρέπεται,όχι θα σου πουν αυτοί 
Επισκέπτης

episkeptis9 έγραψε: Πέμ Μάιος 29, 2025 3:32 pm Θεσσαλονικη αθληματα εδωσε κανεις?

Έλα ντε , ξέρουμε αν ειανι ελαστικοί με τα όρια ;

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες