Προκηρυξη για Λιμενικό Σώμα (2013)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις;
Στν προκυρηξη του 11 για τους αποφοιτους αεν θελει 6μηνες προυπηρεσια. Εγω εχω απο το πολεμικο ναυτικο ως σημαιοφορος/κυβερνητης 7μηνες και 20μερες. Γνωριζεις αν με καλυπτει;
-
- Στρατηγός
H προκήρυξη αναφέρει το εξής : Βεβαίωση εξάμηνης διάρκειας θαλάσσιας υπηρεσίας, μετά την ημερομηνία απόκτησης του Διπλώματος της Γ' τάξης, ότι υπηρέτησαν ως Αξιωματικοί Ε. Ν. Με ειδικότητες κυβερνήτη η μηχανικού.
- tankeristas
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
Πιο σωστα η προκύρηξη αναφερει: Υπηρέτησαν ως Αξιωματικοί Ε. Ν. Ή ότι έχουν υπηρετήσει σε πλωτά σκάφηΛ. Σ. Κατηγορίας Α1 ή Α2 ή Β1 ή Γ1, με ειδικότητες κυβερνήτη ή μηχανικού. Αναφερεται σε αυτους που ηδη υπηρετουν στο λιμενικο στα πλωτα σαν Λ/Φ Ή Υ/Ξ.Greek_Army έγραψε:H προκήρυξη αναφέρει το εξής : Βεβαίωση εξάμηνης διάρκειας θαλάσσιας υπηρεσίας, μετά την ημερομηνία απόκτησης του Διπλώματος της Γ' τάξης, ότι υπηρέτησαν ως Αξιωματικοί Ε. Ν. Με ειδικότητες κυβερνήτη η μηχανικού.
-
- Στρατηγός
Όχι κάνεις λάθος, για να μπορεί ένας απόφοιτος της ΑΕΝ να συμμετέχει στον διαγωνισμό θα πρέπει να έχει 6 μήνες θαλάσσιας υπηρεσίας σαν Αξιωματικός.
- tankeristas
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ναι συμφωνοι, σαν Αξιωματικος του Εμπορικου Ναυτικου ομως. Πως θα μπορεσει να αποδειξει την υπηρεσια του Π. Ν. Εφοσον δεν καταχωρειται στο Ναυτικο Φυλλαδιο; Οι 7 μηνες και 20 μερες του σημαιοφορου χρησιμοπουνται μονο στον υπολογισμο για να παρακολουθησεις κυκλους στο Κεσεν.Greek_Army έγραψε:Όχι κάνεις λάθος, για να μπορεί ένας απόφοιτος της ΑΕΝ να συμμετέχει στον διαγωνισμό θα πρέπει να έχει 6 μήνες θαλάσσιας υπηρεσίας σαν Αξιωματικός.
Ποσο σιγουρος εισαι οτι δεν πιανεται; Γιατι μου λενε οτι μ καλυπτει.
- tankeristas
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Εχω κανει και γω σημαιοφορος. Ειχα ρωτησει στα ναυτικα μητρωα Αν μπορω να περασω τους μηνες και μου ειπαν δεν γραφονται στο Φυλλαδιο. Τελικα χρησιμοποιησα την υπηρεσια μονο για να γραφτω σε κυκλους του κεσεν. Για να εισαι απολυτα σιγουρος, επειδη προκειται για μια υπηρεσια πλασματικη, πρεπει να ρωτησεις στα ναυτικα μητρωα αν σου εκδιδουν τη βεβαιωση που ζηταει η προκυρηξη μονο με τη υπηρεσια του Π. Ν.
Εσυ απο που ξερεις οτι δεν θα μου την δεχτουν; Ειχες κανει τ ιδιο με τν υπηρεσια ή το υποθετεις;
- greko_27
- Υποστράτηγος
Οι αποφοιτοι των ΑΕΝ για να εχουν το δικαιωμα να δωσουν στις προκ των αξιωμ του ΛΣ πρεπει να εχουν 6μηνη θαλασσια υπηρεσια ως αξιωματικοι ΕΝ μετα την αποκτηση του διπλωματος Γ' Μηχανικου ή Ανθυποπλοιαρχου.Ως 6μηνη θαλασσια υπηρεσια αναγνωριζετε μονο η υπηρεσια σαν αξιωματικος σε πλοια του εμπορικου ναυτικου!Petrakos έγραψε:Εσυ απο που ξερεις οτι δεν θα μου την δεχτουν; Ειχες κανει τ ιδιο με τν υπηρεσια ή το υποθετεις;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 4
Καλησπερα σας... Ολα καλα; Ειμαι λιγο lost. Βγηκε η προκυρηξη του λιμενικου?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Στρατηγός
Εγώ προτείνω μερικοί να σοβαρευτείτε και λίγο δεν βλάπτει, ότι ***** σας κατεβαίνει μπαίνετε και την γράφετε, διαβάστε το παρακάτω θέμα είναι από μέλος του φόρουμ που έδωσε στην προκήρυξη των Σημαιοφόρων το 2011 και θα καταλάβετε ότι υπάρχουν και άλλα αθλήματα.
Για τον θεό ακόμα δεν έχει βγει προκήρυξη και μου σχολιάζεται για τα αθλήματα, όταν βγει θα δημιουργήσουμε ξεχωριστά θέματα για την κάθε διαδικασία.
Εννοείται ότι τα άσχετα μηνύματα φύγανε νύχτα.
Δεν με κατάλαβες, εγώ διαφώνησα σε αυτό που έγραψες ότι αυτό αναφέρεται σε αυτούς που ήδη υπηρετούν.
Για τον θεό ακόμα δεν έχει βγει προκήρυξη και μου σχολιάζεται για τα αθλήματα, όταν βγει θα δημιουργήσουμε ξεχωριστά θέματα για την κάθε διαδικασία.
Εννοείται ότι τα άσχετα μηνύματα φύγανε νύχτα.
tankeristas έγραψε:Ναι συμφωνοι, σαν Αξιωματικος του Εμπορικου Ναυτικου ομως. Πως θα μπορεσει να αποδειξει την υπηρεσια του Π. Ν. Εφοσον δεν καταχωρειται στο Ναυτικο Φυλλαδιο; Οι 7 μηνες και 20 μερες του σημαιοφορου χρησιμοπουνται μονο στον υπολογισμο για να παρακολουθησεις κυκλους στο Κεσεν.Greek_Army έγραψε:Όχι κάνεις λάθος, για να μπορεί ένας απόφοιτος της ΑΕΝ να συμμετέχει στον διαγωνισμό θα πρέπει να έχει 6 μήνες θαλάσσιας υπηρεσίας σαν Αξιωματικός.
Δεν με κατάλαβες, εγώ διαφώνησα σε αυτό που έγραψες ότι αυτό αναφέρεται σε αυτούς που ήδη υπηρετούν.
- manolis100
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 27
Κύριε Διοικητη Μεραρχίας, εμεις σοβαροί ειμαστε κ αυτα που λέμε για αθλημάτα δεν ειναι ασυναρτησίες! Ο ελευθερος τύπος κ το έθνος έγραψαν ότι απο αθληματα θα έχει μονο κολύμβηση! Και μάλιστα το τόνισαν! Απο κει κ περα περιμένουμε να δούμε τι θα λέει τελικα η προκήρυξη μόλις δημοσιευτεί!
Οχι ακομα! Περιμενουμε. Θα βγει για αξιωματικους, υπαξιωματικους κ για λιμενοφύλακες!:)
Οχι ακομα! Περιμενουμε. Θα βγει για αξιωματικους, υπαξιωματικους κ για λιμενοφύλακες!:)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 4
Φιλε μανωλη το εθνος, ο ελευθερος τυπος μπορουν να γραφουν οτι θελουν! Να πουλησουν θελουν μην το ξεχνας.O greek δεν γραφει τυχαια πραγματα, παρακολουθει το θεμα λιμενικο καλυτερα απο τον καθενα μας! Προκυρηξη για σωμα ασφαλειας χωρις αθληματα, δεν υπηρξε κ ουτε θα υπαρξει. Κανε μια προετοιμασια αμα θελεις, καλο θα σου κανει!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
- manolis100
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 27
Φιλε μανωλη το εθνος, ο ελευθερος τυπος μπορουν να γραφουν οτι θελουν! Να πουλησουν θελουν μην το ξεχνας.O greek δεν γραφει τυχαια πραγματα, παρακολουθει το θεμα λιμενικο καλυτερα απο τον καθενα μας! Προκυρηξη για σωμα ασφαλειας χωρις αθληματα, δεν υπηρξε κ ουτε θα υπαρξει. Κανε μια προετοιμασια αμα θελεις, καλο θα σου κανει!
Σας ευχαριστώ! Μήπως ξέρετε πότε θα βγεί η προκήρυξη; Έχετε καμία πληροφορία;
Σας ευχαριστώ! Μήπως ξέρετε πότε θα βγεί η προκήρυξη; Έχετε καμία πληροφορία;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες