Προκηρυξη για Λιμενικό Σώμα (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις;
Petrakos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Petrakos »

Στν προκυρηξη του 11 για τους αποφοιτους αεν θελει 6μηνες προυπηρεσια. Εγω εχω απο το πολεμικο ναυτικο ως σημαιοφορος/κυβερνητης 7μηνες και 20μερες. Γνωριζεις αν με καλυπτει;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

H προκήρυξη αναφέρει το εξής : Βεβαίωση εξάμηνης διάρκειας θαλάσσιας υπηρεσίας, μετά την ημερομηνία απόκτησης του Διπλώματος της Γ' τάξης, ότι υπηρέτησαν ως Αξιωματικοί Ε. Ν. Με ειδικότητες κυβερνήτη η μηχανικού.

Άβαταρ μέλους
tankeristas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από tankeristas »

Greek_Army έγραψε:H προκήρυξη αναφέρει το εξής : Βεβαίωση εξάμηνης διάρκειας θαλάσσιας υπηρεσίας, μετά την ημερομηνία απόκτησης του Διπλώματος της Γ' τάξης, ότι υπηρέτησαν ως Αξιωματικοί Ε. Ν. Με ειδικότητες κυβερνήτη η μηχανικού.

Πιο σωστα η προκύρηξη αναφερει: Υπηρέτησαν ως Αξιωματικοί Ε. Ν. Ή ότι έχουν υπηρετήσει σε πλωτά σκάφηΛ. Σ. Κατηγορίας Α1 ή Α2 ή Β1 ή Γ1, με ειδικότητες κυβερνήτη ή μηχανικού. Αναφερεται σε αυτους που ηδη υπηρετουν στο λιμενικο στα πλωτα σαν Λ/Φ Ή Υ/Ξ.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Όχι κάνεις λάθος, για να μπορεί ένας απόφοιτος της ΑΕΝ να συμμετέχει στον διαγωνισμό θα πρέπει να έχει 6 μήνες θαλάσσιας υπηρεσίας σαν Αξιωματικός.
Άβαταρ μέλους
tankeristas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Greek_Army έγραψε:Όχι κάνεις λάθος, για να μπορεί ένας απόφοιτος της ΑΕΝ να συμμετέχει στον διαγωνισμό θα πρέπει να έχει 6 μήνες θαλάσσιας υπηρεσίας σαν Αξιωματικός.
Ναι συμφωνοι, σαν Αξιωματικος του Εμπορικου Ναυτικου ομως. Πως θα μπορεσει να αποδειξει την υπηρεσια του Π. Ν. Εφοσον δεν καταχωρειται στο Ναυτικο Φυλλαδιο; Οι 7 μηνες και 20 μερες του σημαιοφορου χρησιμοπουνται μονο στον υπολογισμο για να παρακολουθησεις κυκλους στο Κεσεν.
Petrakos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ποσο σιγουρος εισαι οτι δεν πιανεται; Γιατι μου λενε οτι μ καλυπτει.
Άβαταρ μέλους
tankeristas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Εχω κανει και γω σημαιοφορος. Ειχα ρωτησει στα ναυτικα μητρωα Αν μπορω να περασω τους μηνες και μου ειπαν δεν γραφονται στο Φυλλαδιο. Τελικα χρησιμοποιησα την υπηρεσια μονο για να γραφτω σε κυκλους του κεσεν. Για να εισαι απολυτα σιγουρος, επειδη προκειται για μια υπηρεσια πλασματικη, πρεπει να ρωτησεις στα ναυτικα μητρωα αν σου εκδιδουν τη βεβαιωση που ζηταει η προκυρηξη μονο με τη υπηρεσια του Π. Ν.
Petrakos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Εσυ απο που ξερεις οτι δεν θα μου την δεχτουν; Ειχες κανει τ ιδιο με τν υπηρεσια ή το υποθετεις;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Δημοσίευση από greko_27 »

Petrakos έγραψε:Εσυ απο που ξερεις οτι δεν θα μου την δεχτουν; Ειχες κανει τ ιδιο με τν υπηρεσια ή το υποθετεις;
Οι αποφοιτοι των ΑΕΝ για να εχουν το δικαιωμα να δωσουν στις προκ των αξιωμ του ΛΣ πρεπει να εχουν 6μηνη θαλασσια υπηρεσια ως αξιωματικοι ΕΝ μετα την αποκτηση του διπλωματος Γ' Μηχανικου ή Ανθυποπλοιαρχου.Ως 6μηνη θαλασσια υπηρεσια αναγνωριζετε μονο η υπηρεσια σαν αξιωματικος σε πλοια του εμπορικου ναυτικου!

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Καλησπερα σας... Ολα καλα; Ειμαι λιγο lost. Βγηκε η προκυρηξη του λιμενικου?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εγώ προτείνω μερικοί να σοβαρευτείτε και λίγο δεν βλάπτει, ότι ***** σας κατεβαίνει μπαίνετε και την γράφετε, διαβάστε το παρακάτω θέμα είναι από μέλος του φόρουμ που έδωσε στην προκήρυξη των Σημαιοφόρων το 2011 και θα καταλάβετε ότι υπάρχουν και άλλα αθλήματα.

Για τον θεό ακόμα δεν έχει βγει προκήρυξη και μου σχολιάζεται για τα αθλήματα, όταν βγει θα δημιουργήσουμε ξεχωριστά θέματα για την κάθε διαδικασία.

Εννοείται ότι τα άσχετα μηνύματα φύγανε νύχτα.

tankeristas έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Όχι κάνεις λάθος, για να μπορεί ένας απόφοιτος της ΑΕΝ να συμμετέχει στον διαγωνισμό θα πρέπει να έχει 6 μήνες θαλάσσιας υπηρεσίας σαν Αξιωματικός.
Ναι συμφωνοι, σαν Αξιωματικος του Εμπορικου Ναυτικου ομως. Πως θα μπορεσει να αποδειξει την υπηρεσια του Π. Ν. Εφοσον δεν καταχωρειται στο Ναυτικο Φυλλαδιο; Οι 7 μηνες και 20 μερες του σημαιοφορου χρησιμοπουνται μονο στον υπολογισμο για να παρακολουθησεις κυκλους στο Κεσεν.

Δεν με κατάλαβες, εγώ διαφώνησα σε αυτό που έγραψες ότι αυτό αναφέρεται σε αυτούς που ήδη υπηρετούν.
Άβαταρ μέλους
manolis100
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από manolis100 »

Κύριε Διοικητη Μεραρχίας, εμεις σοβαροί ειμαστε κ αυτα που λέμε για αθλημάτα δεν ειναι ασυναρτησίες! Ο ελευθερος τύπος κ το έθνος έγραψαν ότι απο αθληματα θα έχει μονο κολύμβηση! Και μάλιστα το τόνισαν! Απο κει κ περα περιμένουμε να δούμε τι θα λέει τελικα η προκήρυξη μόλις δημοσιευτεί!

Οχι ακομα! Περιμενουμε. Θα βγει για αξιωματικους, υπαξιωματικους κ για λιμενοφύλακες!:)
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Φιλε μανωλη το εθνος, ο ελευθερος τυπος μπορουν να γραφουν οτι θελουν! Να πουλησουν θελουν μην το ξεχνας.O greek δεν γραφει τυχαια πραγματα, παρακολουθει το θεμα λιμενικο καλυτερα απο τον καθενα μας! Προκυρηξη για σωμα ασφαλειας χωρις αθληματα, δεν υπηρξε κ ουτε θα υπαρξει. Κανε μια προετοιμασια αμα θελεις, καλο θα σου κανει!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άβαταρ μέλους
manolis100
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από manolis100 »

Φιλε μανωλη το εθνος, ο ελευθερος τυπος μπορουν να γραφουν οτι θελουν! Να πουλησουν θελουν μην το ξεχνας.O greek δεν γραφει τυχαια πραγματα, παρακολουθει το θεμα λιμενικο καλυτερα απο τον καθενα μας! Προκυρηξη για σωμα ασφαλειας χωρις αθληματα, δεν υπηρξε κ ουτε θα υπαρξει. Κανε μια προετοιμασια αμα θελεις, καλο θα σου κανει!
Σας ευχαριστώ! Μήπως ξέρετε πότε θα βγεί η προκήρυξη; Έχετε καμία πληροφορία;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες