Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Και εγω τει λογιστικης εχω τελειωσει ελπιζω να βγαλει και για διοικητικους αλλα θα ειναι πολυ λιγες. Μακαρι
nandy24
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από nandy24 »

Κάτσε να βγεί και όλοι ελπίζουμε σε διάφορα και μακάρι να μας βολέψει όλους και από ειδικότητα και από ηλικία

Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από evi85 »

ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Και εγω τει λογιστικης εχω τελειωσει ελπιζω να βγαλει και για διοικητικους αλλα θα ειναι πολυ λιγες. Μακαρι

εγω ΑΕΙ νηπιαγωγος στην προηγουμενη προκήρυξη ελεγε για 20 ατομα τωρα δεν ξερω. Μακαρι να βγει, να σε ρωτησω κατι και αν ξερεις πες μου, αν βγει προκηρυξη και χτυπα ξυλο δεν περασω σα νηπιαγωγος μπορουν να με παρουν σε καποιο αλλο σωμα;
ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Πεζικο, αεροπορια, ναυτικο βγαζει ανα ειδικοτητα καποιες θεσεις οποτε σε οποιο σωμα κανεις τα χαρτια σου και συμπληρωνεις τα μορια θα μπεις. Τωρα δεν ξερω ποιο σωμα θα βγαλει θεσεις για την δικη σου ειδικοτητα αλλα και σε περιπτωση που δεν βγαλει τετοια ειδικοτητα τοτε μπορεις να κανεις τα χαρτια σου σε ειδικοτητες που θα ζητα μονο απολυτηριο λυκειου απλα οσο πιο καλο απολυτηριο εχεις τοσο πιο πολλα μορια εχεις
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Πεζικο, αεροπορια, ναυτικο βγαζει ανα ειδικοτητα καποιες θεσεις οποτε σε οποιο σωμα κανεις τα χαρτια σου και συμπληρωνεις τα μορια θα μπεις. Τωρα δεν ξερω ποιο σωμα θα βγαλει θεσεις για την δικη σου ειδικοτητα αλλα και σε περιπτωση που δεν βγαλει τετοια ειδικοτητα τοτε μπορεις να κανεις τα χαρτια σου σε ειδικοτητες που θα ζητα μονο απολυτηριο λυκειου απλα οσο πιο καλο απολυτηριο εχεις τοσο πιο πολλα μορια εχεις

Για να εχω τελειωσει πανεπιστημιο θα εχω καλο απολυτηριο. Τεσπα, περιμενουμε εν αγωνιως!
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

evi85 έγραψε:
ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Πεζικο, αεροπορια, ναυτικο βγαζει ανα ειδικοτητα καποιες θεσεις οποτε σε οποιο σωμα κανεις τα χαρτια σου και συμπληρωνεις τα μορια θα μπεις. Τωρα δεν ξερω ποιο σωμα θα βγαλει θεσεις για την δικη σου ειδικοτητα αλλα και σε περιπτωση που δεν βγαλει τετοια ειδικοτητα τοτε μπορεις να κανεις τα χαρτια σου σε ειδικοτητες που θα ζητα μονο απολυτηριο λυκειου απλα οσο πιο καλο απολυτηριο εχεις τοσο πιο πολλα μορια εχεις

Για να εχω τελειωσει πανεπιστημιο θα εχω καλο απολυτηριο. Τεσπα, περιμενουμε εν αγωνιως!

εγω εννοουσα σε αλλο σωμα στο ΣΞ...
ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Η καθε ειδικοτητα ζηταει συγκεκριμενα πτυχια΄η απολυτηρια κτλ δεν μπορεις πχ με απολυτηριο λυκειου να πας οικονομικος... Ουτε με οπολυτηριο λυκειου ή με πτυχιο νοσηλευτικης να πας σε τεχνικες ειδικοτητες
ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δες την προκυρηξη του 2009 να δεις η καθε ειδικοτητα τι προσοντα χρειαζεται για να εχεις ελπιδες...
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Δες την προκυρηξη του 2009 να δεις η καθε ειδικοτητα τι προσοντα χρειαζεται για να εχεις ελπιδες...

την εχω δει πολλες φορες. Ελπιζω βεβαια να μην αλλαξει κατι, αν αλλαξει να ειναι μονο οι θεσεις. Προς το καλυτερο, αν και ειναι πολυ δυσκολο
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από illy »

evi85 έγραψε:

Σορρυ αλλα το οτι εχεις παει πανεπιστημιο δεν σημαινει οτι εχεις κ καλο βαθμο απολυτηριου λυκειου... Στην χρονια τη δικη μου ολοι μπηκαν στα πανεπιστημια με 12 κ 13 βαθμο... Ωστοσο αν δεν εχει την ειδικοτητα σου αλλα νομιζω εχεις το εχεις πει οτι δεν θες αλλη ειδικοτητα εκτος απο αυτο που εχεις σπουδασει, αλλα αν θελησεις μπορεις να βαλεις μια ειδικοτητα που θα εχει σαν προσον κ πτυχια αει για να παρεις τα 450 μορια
Dum spiro spero
ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Το πτυχιο αει ή τει μετραει μόνο αν το ζητάει η κάθε συγκεκριμενη ειδικοτητα και δεν μετραει σε πολλες ειδικοτητες πχ το πτυχιο οικονομικων μετραει στις ειδικοτητες οικονομικος και υλικονομος και πουθενα αλλου
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

ειμαι 21 χρονον 1.80 υψος 100 κιλα γυμνασμενα. εχω μιοπεια 3 βαθμους και λιγοτερο. ειμουνα 308 γ' ΕΣΣΟ. υπηρετισα 4 μηνες καταδρομεις και 5 μηνες πεζικο και οπου αποληθυκα. τι ελπιδες εχω να με παρουν. παρακαλο απαντηστε. ευχαριστο πολλη.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 151

Δημοσίευση από dimitris mak »

Απο επαλ πρωτο κυκλο θα μπορει να δηλωσει κανενας?
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από illy »

ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Το πτυχιο αει ή τει μετραει μόνο αν το ζητάει η κάθε συγκεκριμενη ειδικοτητα και δεν μετραει σε πολλες ειδικοτητες πχ το πτυχιο οικονομικων μετραει στις ειδικοτητες οικονομικος και υλικονομος και πουθενα αλλου
μετραει σε ολες οσες ζητανε προσον "τουλαχιστον γυμνασιου" στις ειδικοτητες που λες ζητανε συγκεκριμενο πτυχιο
Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Απο επαλ πρωτο κυκλο θα μπορει να δηλωσει κανενας;

Να υπενθυμίσω την φόρμα υπολογισμού μορίων για την προκήρυξη του 2010;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο