Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Και εγω τει λογιστικης εχω τελειωσει ελπιζω να βγαλει και για διοικητικους αλλα θα ειναι πολυ λιγες. Μακαρι
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Κάτσε να βγεί και όλοι ελπίζουμε σε διάφορα και μακάρι να μας βολέψει όλους και από ειδικότητα και από ηλικία
- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 72
ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Και εγω τει λογιστικης εχω τελειωσει ελπιζω να βγαλει και για διοικητικους αλλα θα ειναι πολυ λιγες. Μακαρι
εγω ΑΕΙ νηπιαγωγος στην προηγουμενη προκήρυξη ελεγε για 20 ατομα τωρα δεν ξερω. Μακαρι να βγει, να σε ρωτησω κατι και αν ξερεις πες μου, αν βγει προκηρυξη και χτυπα ξυλο δεν περασω σα νηπιαγωγος μπορουν να με παρουν σε καποιο αλλο σωμα;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Πεζικο, αεροπορια, ναυτικο βγαζει ανα ειδικοτητα καποιες θεσεις οποτε σε οποιο σωμα κανεις τα χαρτια σου και συμπληρωνεις τα μορια θα μπεις. Τωρα δεν ξερω ποιο σωμα θα βγαλει θεσεις για την δικη σου ειδικοτητα αλλα και σε περιπτωση που δεν βγαλει τετοια ειδικοτητα τοτε μπορεις να κανεις τα χαρτια σου σε ειδικοτητες που θα ζητα μονο απολυτηριο λυκειου απλα οσο πιο καλο απολυτηριο εχεις τοσο πιο πολλα μορια εχεις
- evi85
- Ταγματάρχης
ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Πεζικο, αεροπορια, ναυτικο βγαζει ανα ειδικοτητα καποιες θεσεις οποτε σε οποιο σωμα κανεις τα χαρτια σου και συμπληρωνεις τα μορια θα μπεις. Τωρα δεν ξερω ποιο σωμα θα βγαλει θεσεις για την δικη σου ειδικοτητα αλλα και σε περιπτωση που δεν βγαλει τετοια ειδικοτητα τοτε μπορεις να κανεις τα χαρτια σου σε ειδικοτητες που θα ζητα μονο απολυτηριο λυκειου απλα οσο πιο καλο απολυτηριο εχεις τοσο πιο πολλα μορια εχεις
Για να εχω τελειωσει πανεπιστημιο θα εχω καλο απολυτηριο. Τεσπα, περιμενουμε εν αγωνιως!
- evi85
- Ταγματάρχης
evi85 έγραψε:ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Πεζικο, αεροπορια, ναυτικο βγαζει ανα ειδικοτητα καποιες θεσεις οποτε σε οποιο σωμα κανεις τα χαρτια σου και συμπληρωνεις τα μορια θα μπεις. Τωρα δεν ξερω ποιο σωμα θα βγαλει θεσεις για την δικη σου ειδικοτητα αλλα και σε περιπτωση που δεν βγαλει τετοια ειδικοτητα τοτε μπορεις να κανεις τα χαρτια σου σε ειδικοτητες που θα ζητα μονο απολυτηριο λυκειου απλα οσο πιο καλο απολυτηριο εχεις τοσο πιο πολλα μορια εχεις
Για να εχω τελειωσει πανεπιστημιο θα εχω καλο απολυτηριο. Τεσπα, περιμενουμε εν αγωνιως!
εγω εννοουσα σε αλλο σωμα στο ΣΞ...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Η καθε ειδικοτητα ζηταει συγκεκριμενα πτυχια΄η απολυτηρια κτλ δεν μπορεις πχ με απολυτηριο λυκειου να πας οικονομικος... Ουτε με οπολυτηριο λυκειου ή με πτυχιο νοσηλευτικης να πας σε τεχνικες ειδικοτητες
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Δες την προκυρηξη του 2009 να δεις η καθε ειδικοτητα τι προσοντα χρειαζεται για να εχεις ελπιδες...
- evi85
- Ταγματάρχης
ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Δες την προκυρηξη του 2009 να δεις η καθε ειδικοτητα τι προσοντα χρειαζεται για να εχεις ελπιδες...
την εχω δει πολλες φορες. Ελπιζω βεβαια να μην αλλαξει κατι, αν αλλαξει να ειναι μονο οι θεσεις. Προς το καλυτερο, αν και ειναι πολυ δυσκολο
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 93
Σορρυ αλλα το οτι εχεις παει πανεπιστημιο δεν σημαινει οτι εχεις κ καλο βαθμο απολυτηριου λυκειου... Στην χρονια τη δικη μου ολοι μπηκαν στα πανεπιστημια με 12 κ 13 βαθμο... Ωστοσο αν δεν εχει την ειδικοτητα σου αλλα νομιζω εχεις το εχεις πει οτι δεν θες αλλη ειδικοτητα εκτος απο αυτο που εχεις σπουδασει, αλλα αν θελησεις μπορεις να βαλεις μια ειδικοτητα που θα εχει σαν προσον κ πτυχια αει για να παρεις τα 450 μοριαevi85 έγραψε:ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Πεζικο, αεροπορια, ναυτικο βγαζει ανα ειδικοτητα καποιες θεσεις οποτε σε οποιο σωμα κανεις τα χαρτια σου και συμπληρωνεις τα μορια θα μπεις. Τωρα δεν ξερω ποιο σωμα θα βγαλει θεσεις για την δικη σου ειδικοτητα αλλα και σε περιπτωση που δεν βγαλει τετοια ειδικοτητα τοτε μπορεις να κανεις τα χαρτια σου σε ειδικοτητες που θα ζητα μονο απολυτηριο λυκειου απλα οσο πιο καλο απολυτηριο εχεις τοσο πιο πολλα μορια εχεις
Dum spiro spero
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Το πτυχιο αει ή τει μετραει μόνο αν το ζητάει η κάθε συγκεκριμενη ειδικοτητα και δεν μετραει σε πολλες ειδικοτητες πχ το πτυχιο οικονομικων μετραει στις ειδικοτητες οικονομικος και υλικονομος και πουθενα αλλου
ειμαι 21 χρονον 1.80 υψος 100 κιλα γυμνασμενα. εχω μιοπεια 3 βαθμους και λιγοτερο. ειμουνα 308 γ' ΕΣΣΟ. υπηρετισα 4 μηνες καταδρομεις και 5 μηνες πεζικο και οπου αποληθυκα. τι ελπιδες εχω να με παρουν. παρακαλο απαντηστε. ευχαριστο πολλη.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 151
Απο επαλ πρωτο κυκλο θα μπορει να δηλωσει κανενας?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 93
μετραει σε ολες οσες ζητανε προσον "τουλαχιστον γυμνασιου" στις ειδικοτητες που λες ζητανε συγκεκριμενο πτυχιοΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Το πτυχιο αει ή τει μετραει μόνο αν το ζητάει η κάθε συγκεκριμενη ειδικοτητα και δεν μετραει σε πολλες ειδικοτητες πχ το πτυχιο οικονομικων μετραει στις ειδικοτητες οικονομικος και υλικονομος και πουθενα αλλου
Dum spiro spero
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Απο επαλ πρωτο κυκλο θα μπορει να δηλωσει κανενας;
Να υπενθυμίσω την φόρμα υπολογισμού μορίων για την προκήρυξη του 2010;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες