ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Κατι θα ξερω... Τυχεροι... ! Εγω την πατησα...
εσυ γιατι την πατησες; Λογω ηλικιας; Και γω 2 χρονακια εχω περιθωριο, ειμαι ηδη 25. Μεσα μου πιστευω και θελω να βγει, αν ομως σαν ταμειο αδυνατουμε να ανταπεξελθουμε, οσο και να το θελουμε δεν προκειται να βγει. Εδω ακουγεται πως απο την 6η σειρα και μετα λογω κρισης δεν θα μονιμοποιηθουν και απλα θα τους ανανεωνουν τη συμβαση. Ετσι θα ειναι πιο ευκολο αν χρειαστει να διωξουν ατομα
Είδες να γράφει πουθενά το ονομά σου; Στον δημήτρη απευθύνομαι, λίγοι γουστάρουνε τον στρατό, οι άλλοι απλά συμβιβάζονται επειδή δεν μπορούνε να μπούνε σε λιμενικό, πυροσβεστική και ειδικοί φρουροί ...
Παιδια μην βγαζεται την ενταση σας εδω μεσα με κοντρα κ μην ξεφευγουμε απο το θεμα. αν ξερει καποιος κατι θετικο ας μιλησει. τα πραγματα ειναι δυσκολα γενικα. ολοι θελουμε να βγουνε κ οσοι θα κανουν τα χαρτια δεν πιστευω οτι το κανουν μονο για τα λεφτα αλλιως θα εκαναν κατι αλλο.
Να σας πω την αληθεια ουτε και εγω το πολυπιστευω οτι σταματησε ο θεσμος μεχρι να το ακουσω επισημα... Και 600 να μου εδιναν εγω θα πηγενα απλα να ημουν στον τοπο μου γιατι με 600 δεν τα βγαζεις περα μακυα απο τον τοπο σου κακα τα ψεματα...
Γκρικ αρμυ ξερεις αν γουσταρω η οχι... Και ναι θα πηγαινα για 600ε... Για καποιους οι οποιοι εχουν μεγαλωσει με ιδανικα και αξειες καποια αλλα θεματα τα αφηνουν στην ακρη... Οσο για τους αλλους που συμβηβαζονται με τα υπολιπα σωματα, ολοι ξερουμε οτι αυτοι ειναι βολεψιματιες οπως και πολλοι αλλοι που τρωνε τις θεσεις σε ολα τα σωματα παιδιων που αγαπανε αυτο το θεμα... Λαζιτς συμφωνω μαζι σου καλη η ιδεα σου!