Πως πάω από Σύνταγμα προς 414ΣΝ;

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Κ εγω μια απο τους πολλους που δεν ξερουν ειμαι κ θελω να ρωτησω απο το χαλανδρι η σταση του λεωφορειου ειναι απ'εξω;

aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από aleka »

marianna έγραψε:Κ εγω μια απο τους πολλους που δεν ξερουν ειμαι κ θελω να ρωτησω απο το χαλανδρι η σταση του λεωφορειου ειναι απ'εξω;

Ναι οπως βγαινεις στα δεξια σου. Θα δεις το μπουλουκι που θα τρεχει να προλαβει το λεωφορειο
Άβαταρ μέλους
akpe
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από akpe »

Καλησπέρα παίδες.

Ο ευκολότερος τρόπος μετάβασης από Φρουραρχείο στο 414 ποιος είναι; Μετρό για Πλακεντίας και από εκεί με κάποιο λεωφορείο;

Συγγνώμη που φεύγω από το θέμα αλλά έκλεισα ραντεβού την ίδια ημέρα που κανονικά παρουσιάζομαι και δεν με παίρνει να ψάχνομαι τελευταία στιγμή για δρομολόγια :(

ΕΛΕΝΗ

Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ »

Καλησπερα σας θα ηθελα να σας κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με την συγκοινωνια που εχει για να παω στο 414 σνεν;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΕΛΕΝΗ έγραψε:Καλησπερα σας θα ηθελα να σας κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με την συγκοινωνια που εχει για να παω στο 414 σνεν;

Ρώτα μας.

Μαργαριτα

Δημοσίευση από Μαργαριτα »

Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα για το πως θα παω στο 414 στην πεντελη... Θα Με φιλοξενησουν στην Κυψελη... Πως πρεπει να παω στο 414 και να ειμαι εκει 7 το πρωι... Σας ευχαριστω
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες