Κ εγω μια απο τους πολλους που δεν ξερουν ειμαι κ θελω να ρωτησω απο το χαλανδρι η σταση του λεωφορειου ειναι απ'εξω;
Πως πάω από Σύνταγμα προς 414ΣΝ;
marianna έγραψε:Κ εγω μια απο τους πολλους που δεν ξερουν ειμαι κ θελω να ρωτησω απο το χαλανδρι η σταση του λεωφορειου ειναι απ'εξω;
Ναι οπως βγαινεις στα δεξια σου. Θα δεις το μπουλουκι που θα τρεχει να προλαβει το λεωφορειο
Καλησπέρα παίδες.
Ο ευκολότερος τρόπος μετάβασης από Φρουραρχείο στο 414 ποιος είναι; Μετρό για Πλακεντίας και από εκεί με κάποιο λεωφορείο;
Συγγνώμη που φεύγω από το θέμα αλλά έκλεισα ραντεβού την ίδια ημέρα που κανονικά παρουσιάζομαι και δεν με παίρνει να ψάχνομαι τελευταία στιγμή για δρομολόγια :(
Ο ευκολότερος τρόπος μετάβασης από Φρουραρχείο στο 414 ποιος είναι; Μετρό για Πλακεντίας και από εκεί με κάποιο λεωφορείο;
Συγγνώμη που φεύγω από το θέμα αλλά έκλεισα ραντεβού την ίδια ημέρα που κανονικά παρουσιάζομαι και δεν με παίρνει να ψάχνομαι τελευταία στιγμή για δρομολόγια :(
Καλησπερα σας θα ηθελα να σας κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με την συγκοινωνια που εχει για να παω στο 414 σνεν;
ΕΛΕΝΗ έγραψε:Καλησπερα σας θα ηθελα να σας κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με την συγκοινωνια που εχει για να παω στο 414 σνεν;
Ρώτα μας.
Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα για το πως θα παω στο 414 στην πεντελη... Θα Με φιλοξενησουν στην Κυψελη... Πως πρεπει να παω στο 414 και να ειμαι εκει 7 το πρωι... Σας ευχαριστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες