Κλοπές στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό

Σας έχουν κλέψει κατά τη θητεία σας;

Το δημοψήφισμα λήγει την Κυρ Απρ 15, 2018 10:40 pm

Ναι, χρήματα
12
7%
Ναι, αντικείμενα
67
36%
Ναι, χρήματα και αντικείμενα
13
7%
Ναι, αλλά μικρής αξίας
12
7%
Όχι
80
43%

Σύνολο ψήφων: 184

Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από kampf »

Εγω ειχα παει σε 6 στρατοπεδα. ΟΥΤΕ ευρω δεν πειραζαν. Ισως γιατι ειμασταν καλες σειρες. Ολοι πολυ καλα παιδια. Πορτοφιλια αφηναμε πανω στα κρεββατια και δεν πειραζε κανεις τιποτα. Τωρα στα κεντρα μπορει να υπαρχει κανενας, αλλα δεν κοτανε να κλεψουν πλεον γιατι την τρων ολοι μετα.
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

kampf έγραψε:Εγω ειχα παει σε 6 στρατοπεδα. ΟΥΤΕ ευρω δεν πειραζαν. Ισως γιατι ειμασταν καλες σειρες. Ολοι πολυ καλα παιδια. Πορτοφιλια αφηναμε πανω στα κρεββατια και δεν πειραζε κανεις τιποτα. Τωρα στα κεντρα μπορει να υπαρχει κανενας, αλλα δεν κοτανε να κλεψουν πλεον γιατι την τρων ολοι μετα.
Ναι! οτι ειναι να γινει θα γινει στο κεντρο, στις Μοναδες δεν γινεται τιποτα... Τωρα που το θυμηθηκα, ειχε βγει μια βρωμα στο Πευκο οτι οι εκπαιδευτες "εκλεβαν" επιτηδες πραγματα, τα οποια τα ξαναεμφανιζαν, με σκοπο να εχουν αφορμη για καψωναρισμα... οταν ειχα παει εγω εκπαιδευτης δεν ειδα κατι τετοιο να γινεται ουτε το εκανα ποτε. Εβρισκα παντα πιο σοβαρο λογο για να καψωναρω Εικόνα
Giouli
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από Giouli »

Τα χρηματα για να μην σε κλεψουν τα παιρνεις παντα στη τσεπη σου η και να τα κλειδωσεις καπου εισαι ενταξει?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

Giouli έγραψε:Τα χρηματα για να μην σε κλεψουν τα παιρνεις παντα στη τσεπη σου η και να τα κλειδωσεις καπου εισαι ενταξει;

Εγώ να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν είχα πολλά λεφτά μαζί σου. Όποτε έβγαινα εξοδούχος τράβουσα από την τράπεζα.
Giouli
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από Giouli »

Greek_Army έγραψε:
Giouli έγραψε:Τα χρηματα για να μην σε κλεψουν τα παιρνεις παντα στη τσεπη σου η και να τα κλειδωσεις καπου εισαι ενταξει;

Εγώ να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν είχα πολλά λεφτά μαζί σου. Όποτε έβγαινα εξοδούχος τράβουσα από την τράπεζα.

ναι αυτο σκεφτομαι και εγω αλλα καλο ειναι να εχεις και λιγα στην ακρη μαζι σου, σ'ευχαριστωΕικόνα
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Giouli έγραψε:Τα χρηματα για να μην σε κλεψουν τα παιρνεις παντα στη τσεπη σου η και να τα κλειδωσεις καπου εισαι ενταξει?
Αντε κ τα πηρες μαζι σου... αν κανεις ερπειν και γινεις ολος μεσα στις λασπες κ εσυ κ τα λεφτα; η αν σου παραπεσουν την ωρα της εκπαιδευσης; Μην εχεις πολλα λεφτα μαζι σου! αν ο αλλος θελει να σε κλεψει θα σε κλεψει, εγω αυτο καταλαβα για το θεμα!
Giouli
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από Giouli »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Αντε κ τα πηρες μαζι σου... Αν κανεις ερπειν και γινεις ολος μεσα στις λασπες κ εσυ κ τα λεφτα; Η αν σου παραπεσουν την ωρα της εκπαιδευσης; Μην εχεις πολλα λεφτα μαζι σου! Αν ο αλλος θελει να σε κλεψει θα σε κλεψει, εγω αυτο καταλαβα για το θεμα!

ναι εχεις δικιο συμφωνω μαζι σου
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

Αν έχεις "χοντρά" γίνεσαι στόχος. Αν είσαι γεμάτος ψιλά για ΚΨΜ και μηχανήματα καφέ/σοκολάτες/αναψυκτικά δεν σε ενοχλούν.

Και εγώ από ΑΤΜ τράβαγα λεφτά.
Giouli
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από Giouli »

Nassos έγραψε:Αν έχεις "χοντρά" γίνεσαι στόχος. Αν είσαι γεμάτος ψιλά για ΚΨΜ και μηχανήματα καφέ/σοκολάτες/αναψυκτικά δεν σε ενοχλούν.

Και εγώ από ΑΤΜ τράβαγα λεφτά.

εννοειτα για ψιλα μαζι μουΕικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εγώ τα 'lockara' πάντοτε στην τσέπη μου Εικόνα Εικόνα Άμα θέλει πάντως ο άλλος να στα τσιμπήσει, βρίσκει τρόπους (διάβασε και πιο πάνω περί ξιφολόγχης κλπ) , οπότε τσεπούλα και... Βλέπουμε!

Άβαταρ μέλους
evritis309
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από evritis309 »

Αντικείμενα αξίας δεν μου κλέψαν ποτέ. Αυτό που έπρεπε να προσέχω σαν τα μάτια μου ήταν το κράνος κ το Μ71 όταν απολυόταν μια ΕΣΣΟ πριν από μένα. Όποιος δεν είχε κ έπρεπε να παραδώσει στο καβάτζωνε στην ψύχρα... Εικόνα
pavilion_alex
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από pavilion_alex »

Μου ειπε ο πατέρας μου να κλειδώνω με λουκέτο τις αρβύλες για να μην μου τις κλέψουν.υπάρχει περίπτωση να το κάνουν; Και που να τις κλειδώσω;Εικόνα

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

pavilion_alex έγραψε:Μου ειπε ο πατέρας μου να κλειδώνω με λουκέτο τις αρβύλες για να μην μου τις κλέψουν.υπάρχει περίπτωση να το κάνουν; Και που να τις κλειδώσω;Εικόνα

Στα ΚΕΝ που είστε πολλά άτομα γίνονται κλοπές αρβυλών. Είστε υποχρεωμένοι να αφήνετε τα άρβυλα στο προθάλαμο, δίπλα στις πόρτες. Απαγορεύεται μέσα στο θάλαμο. Αρκετοί παίρνουν λουκετάκι για να μην χαθεί το ένα από τα 2 άρβυλα. Θυμάμαι όμως πολλά παιδιά έπαιρναν τα άρβυλα τους, τα έβαζαν σε σακούλα και μετά τα κλείδωναν στον φοριαμό.
pavilion_alex
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από pavilion_alex »

Οι φοριαμοί θα είναι τέτοιου στυλ περίπου; http://www.easymarket.gr/images/products/big/7b48a015df21a93f4d8cdbb99ba5eefc.jpg

τι σκα**, πόσο λεπτές είναι οι ξιφολόγχες ώστε να ξεκλειδώνουν λουκέτα;

αν πάρω τα άρβυλα και τα βάλω στο Φοριαμό δεν θα μου πουν τίποτα ε;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι, με τη διαφορά ότι υπάρχει ξεχωριστό πάνω και κάτω μέρος (για 2 άτομα ανα κρεβάτι) και αντί για χερούλι έχει ένα "εξόγκωμα" για να περνάς το λαιμό του λουκέτου.

Παράδειγμα ξιφολόγχης ενός G3
Εικόνα

Στην αρχή και μέχρι να "στρώσουν" υποχρεωτικά έξω στο προθάλαμο θα τα έχεις γιατί θα είναι γεμάτο βερνύκι και κάθε πρωϊ θα πρέπει να τα καθαρίζεις με τη βούρτσα. Αν καταφέρεις και τα μαλακώσεις νωρίτερα τότε ναι θα μπορείς να τα βάλεις μέσα στο φοριαμό. Με τη προϋπόθεση ότι δεν θα βρωμάνε (βάζε ταλκ ποδιών ή αποσμητικό παπουτσιών).
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες