Κλοπές στο στρατό
Κλοπές στο στρατό
Εγω ειχα παει σε 6 στρατοπεδα. ΟΥΤΕ ευρω δεν πειραζαν. Ισως γιατι ειμασταν καλες σειρες. Ολοι πολυ καλα παιδια. Πορτοφιλια αφηναμε πανω στα κρεββατια και δεν πειραζε κανεις τιποτα. Τωρα στα κεντρα μπορει να υπαρχει κανενας, αλλα δεν κοτανε να κλεψουν πλεον γιατι την τρων ολοι μετα.
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 6
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Κλοπές στο στρατό
Ναι! οτι ειναι να γινει θα γινει στο κεντρο, στις Μοναδες δεν γινεται τιποτα... Τωρα που το θυμηθηκα, ειχε βγει μια βρωμα στο Πευκο οτι οι εκπαιδευτες "εκλεβαν" επιτηδες πραγματα, τα οποια τα ξαναεμφανιζαν, με σκοπο να εχουν αφορμη για καψωναρισμα... οταν ειχα παει εγω εκπαιδευτης δεν ειδα κατι τετοιο να γινεται ουτε το εκανα ποτε. Εβρισκα παντα πιο σοβαρο λογο για να καψωναρωkampf έγραψε:Εγω ειχα παει σε 6 στρατοπεδα. ΟΥΤΕ ευρω δεν πειραζαν. Ισως γιατι ειμασταν καλες σειρες. Ολοι πολυ καλα παιδια. Πορτοφιλια αφηναμε πανω στα κρεββατια και δεν πειραζε κανεις τιποτα. Τωρα στα κεντρα μπορει να υπαρχει κανενας, αλλα δεν κοτανε να κλεψουν πλεον γιατι την τρων ολοι μετα.

Κλοπές στο στρατό
Τα χρηματα για να μην σε κλεψουν τα παιρνεις παντα στη τσεπη σου η και να τα κλειδωσεις καπου εισαι ενταξει?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
Κλοπές στο στρατό
Giouli έγραψε:Τα χρηματα για να μην σε κλεψουν τα παιρνεις παντα στη τσεπη σου η και να τα κλειδωσεις καπου εισαι ενταξει;
Εγώ να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν είχα πολλά λεφτά μαζί σου. Όποτε έβγαινα εξοδούχος τράβουσα από την τράπεζα.
Κλοπές στο στρατό
Greek_Army έγραψε:Giouli έγραψε:Τα χρηματα για να μην σε κλεψουν τα παιρνεις παντα στη τσεπη σου η και να τα κλειδωσεις καπου εισαι ενταξει;
Εγώ να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν είχα πολλά λεφτά μαζί σου. Όποτε έβγαινα εξοδούχος τράβουσα από την τράπεζα.
ναι αυτο σκεφτομαι και εγω αλλα καλο ειναι να εχεις και λιγα στην ακρη μαζι σου, σ'ευχαριστω

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 6
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Κλοπές στο στρατό
Αντε κ τα πηρες μαζι σου... αν κανεις ερπειν και γινεις ολος μεσα στις λασπες κ εσυ κ τα λεφτα; η αν σου παραπεσουν την ωρα της εκπαιδευσης; Μην εχεις πολλα λεφτα μαζι σου! αν ο αλλος θελει να σε κλεψει θα σε κλεψει, εγω αυτο καταλαβα για το θεμα!Giouli έγραψε:Τα χρηματα για να μην σε κλεψουν τα παιρνεις παντα στη τσεπη σου η και να τα κλειδωσεις καπου εισαι ενταξει?
Κλοπές στο στρατό
297ΙΜΑΚ έγραψε:Αντε κ τα πηρες μαζι σου... Αν κανεις ερπειν και γινεις ολος μεσα στις λασπες κ εσυ κ τα λεφτα; Η αν σου παραπεσουν την ωρα της εκπαιδευσης; Μην εχεις πολλα λεφτα μαζι σου! Αν ο αλλος θελει να σε κλεψει θα σε κλεψει, εγω αυτο καταλαβα για το θεμα!Giouli έγραψε:Τα χρηματα για να μην σε κλεψουν τα παιρνεις παντα στη τσεπη σου η και να τα κλειδωσεις καπου εισαι ενταξει;
ναι εχεις δικιο συμφωνω μαζι σου
Κλοπές στο στρατό
Αν έχεις "χοντρά" γίνεσαι στόχος. Αν είσαι γεμάτος ψιλά για ΚΨΜ και μηχανήματα καφέ/σοκολάτες/αναψυκτικά δεν σε ενοχλούν.
Και εγώ από ΑΤΜ τράβαγα λεφτά.
Κλοπές στο στρατό
Nassos έγραψε:Αν έχεις "χοντρά" γίνεσαι στόχος. Αν είσαι γεμάτος ψιλά για ΚΨΜ και μηχανήματα καφέ/σοκολάτες/αναψυκτικά δεν σε ενοχλούν.
εννοειτα για ψιλα μαζι μου

Κλοπές στο στρατό
Giouli έγραψε:Τα χρηματα για να μην σε κλεψουν τα παιρνεις παντα στη τσεπη σου η και να τα κλειδωσεις καπου εισαι ενταξει;
Εγώ τα 'lockara' πάντοτε στην τσέπη μου

- evritis309
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 1
Κλοπές στο στρατό
Αντικείμενα αξίας δεν μου κλέψαν ποτέ. Αυτό που έπρεπε να προσέχω σαν τα μάτια μου ήταν το κράνος κ το Μ71 όταν απολυόταν μια ΕΣΣΟ πριν από μένα. Όποιος δεν είχε κ έπρεπε να παραδώσει στο καβάτζωνε στην ψύχρα... 

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Κλοπές στο στρατό
Μου ειπε ο πατέρας μου να κλειδώνω με λουκέτο τις αρβύλες για να μην μου τις κλέψουν.υπάρχει περίπτωση να το κάνουν; Και που να τις κλειδώσω;

Κλοπές στο στρατό
pavilion_alex έγραψε:Μου ειπε ο πατέρας μου να κλειδώνω με λουκέτο τις αρβύλες για να μην μου τις κλέψουν.υπάρχει περίπτωση να το κάνουν; Και που να τις κλειδώσω;
Στα ΚΕΝ που είστε πολλά άτομα γίνονται κλοπές αρβυλών. Είστε υποχρεωμένοι να αφήνετε τα άρβυλα στο προθάλαμο, δίπλα στις πόρτες. Απαγορεύεται μέσα στο θάλαμο. Αρκετοί παίρνουν λουκετάκι για να μην χαθεί το ένα από τα 2 άρβυλα. Θυμάμαι όμως πολλά παιδιά έπαιρναν τα άρβυλα τους, τα έβαζαν σε σακούλα και μετά τα κλείδωναν στον φοριαμό.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Κλοπές στο στρατό
Οι φοριαμοί θα είναι τέτοιου στυλ περίπου; http://www.easymarket.gr/images/products/big/7b48a015df21a93f4d8cdbb99ba5eefc.jpg
τι σκα**, πόσο λεπτές είναι οι ξιφολόγχες ώστε να ξεκλειδώνουν λουκέτα;
αν πάρω τα άρβυλα και τα βάλω στο Φοριαμό δεν θα μου πουν τίποτα ε;
τι σκα**, πόσο λεπτές είναι οι ξιφολόγχες ώστε να ξεκλειδώνουν λουκέτα;
αν πάρω τα άρβυλα και τα βάλω στο Φοριαμό δεν θα μου πουν τίποτα ε;
Κλοπές στο στρατό
Ναι, με τη διαφορά ότι υπάρχει ξεχωριστό πάνω και κάτω μέρος (για 2 άτομα ανα κρεβάτι) και αντί για χερούλι έχει ένα "εξόγκωμα" για να περνάς το λαιμό του λουκέτου.
Παράδειγμα ξιφολόγχης ενός G3

Στην αρχή και μέχρι να "στρώσουν" υποχρεωτικά έξω στο προθάλαμο θα τα έχεις γιατί θα είναι γεμάτο βερνύκι και κάθε πρωϊ θα πρέπει να τα καθαρίζεις με τη βούρτσα. Αν καταφέρεις και τα μαλακώσεις νωρίτερα τότε ναι θα μπορείς να τα βάλεις μέσα στο φοριαμό. Με τη προϋπόθεση ότι δεν θα βρωμάνε (βάζε ταλκ ποδιών ή αποσμητικό παπουτσιών).
Παράδειγμα ξιφολόγχης ενός G3

Στην αρχή και μέχρι να "στρώσουν" υποχρεωτικά έξω στο προθάλαμο θα τα έχεις γιατί θα είναι γεμάτο βερνύκι και κάθε πρωϊ θα πρέπει να τα καθαρίζεις με τη βούρτσα. Αν καταφέρεις και τα μαλακώσεις νωρίτερα τότε ναι θα μπορείς να τα βάλεις μέσα στο φοριαμό. Με τη προϋπόθεση ότι δεν θα βρωμάνε (βάζε ταλκ ποδιών ή αποσμητικό παπουτσιών).
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες