Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από toro »

Επειδη φιλαρακι μου τα χω φαει στην μαπα τωρα και 3 χρονια αυτα... Μην ακους φημες το ραδιο αρβυλα παει συνεφο...
giannhsK

Δημοσίευση από giannhsK »

Αν παλευεις 3 χρονια καθως και στα τρια προιγουμενα ετη βγηκε προκυριξη και δεν μπηκες αρα εχεις χασει την δικη μικρε...
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

giannhsK έγραψε:Αν παλευεις 3 χρονια καθως και στα τρια προιγουμενα ετη βγηκε προκυριξη και δεν μπηκες αρα εχεις χασει την δικη μικρε...

και εσυ που ξερεις τι εκανε το παλικαρι αυτα τα 3 χρονια; Και ο μικρος και αμπαλος οπως φαινεται εσυ εισαι απο τα 20 ορθογραφικα που εκανες σε μια προταση

"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Άβαταρ μέλους
vaggelas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από vaggelas »

Το πιο πιθανο ειναι να δουμε προκυρυξη το 2015... Τωρα δεν το θεωρω και απιθανο να τους καταργησει ο δενδιας λεγοντας ως προσχημα πχ. [οτι οι αστυνομικοι που εισαγονται στην αστυνομια ειναι υπεραρκετοι μεσω παννελαδικων... ]καλη τυχη Σε ολους μας τι να πω...
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

giannhsK έγραψε:Αν παλευεις 3 χρονια καθως και στα τρια προιγουμενα ετη βγηκε προκυριξη και δεν μπηκες αρα εχεις χασει την δικη μικρε...

το οτι δεν εχω μπει μεχρι τωρα δεν σημαινει οτι εχω εξαντλησει τις πιθανοτητες μου... Και αν δεν ξερεις μη μιλας καλυτερα...

κ μαλλον εσυ εχεις χασει την μπαλα μεγαλε...

giannhsK

Δημοσίευση από giannhsK »

Τι να πω μακαρι φιλε. Εγω ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους και απλα να κοπεί η ραδιο αρβύλα γιατι καποιοι κανουν τσαμπα ονειρα ετσι.
Άβαταρ μέλους
eros
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από eros »

Καλησπεριζω τη παρεα. Ρε παιδια μηπος ακουστηκε κατι για το 13; Οχι τιποτα αλλο ειναι η τελευτεα χρονια που μπορω και το θελω πολυ.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από electrolisa »

eros έγραψε:Καλησπεριζω τη παρεα. Ρε παιδια μηπος ακουστηκε κατι για το 13; Οχι τιποτα αλλο ειναι η τελευτεα χρονια που μπορω και το θελω πολυ.
και γω το θελω φιλε, αλλα δεν εχει ακουστει τιποτα. Δυσκολη η κατασταση δυστυχως.

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από dimitris mak »

Και εγω το θελω αλλα με 580 ατομα που λενε οτι θα βγαλει δεν μπαινω με τιποτα...
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Τα 580 δεν ειναι για ε. Φ
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από 310LELE »

Συγνωμη αλλα που λεει οτι θα βγαλει 580 ατομα; Αν αναφερερσαι στο μεσοπροθεσμο που λεει απο το 15-16 σε ρυθμους 12 δηλαδη 580 ατομα κατ ετος εννοει 500 αστυφυλακες και 80 αξκους... Δεν λεει τιποτα για εφ. Εκτος και αν ειναι να δωσετε πανελληνιες... Τοτε παω πασο...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ακουγεται οτι θα βγαλει 580 ειδικους φρουρους μεχρι τον αυγουστο. Μου το ειπε φρουρος που μπηκε με την περσηνη προκηρυξη. Οτι μου ειπαν σας λεω. Α ρε χρυσοχοιδη που εισαι... ;
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Dea_Lok »

dimitris mak έγραψε:Ακουγεται οτι θα βγαλει 580 ειδικους φρουρους μεχρι τον αυγουστο. Μου το ειπε φρουρος που μπηκε με την περσηνη προκηρυξη. Οτι μου ειπαν σας λεω. Α ρε χρυσοχοιδη που εισαι... ;

Ρε φίλε όταν ακούς το νούμερο 580 θα πηγαίνει κατευθείαν το μυαλό σου στο 500+80. Δεν έχει να κάνει με τους φρουρούς. Που το ξέρει ο νεοπας ο φρουρος ;
Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Για μενα μακαρι να μην βγαλει 580 γιατι δεν θα περασω με τοσα λιγα ατομα. Θα δουμε.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

dimitris mak έγραψε:Ακουγεται οτι θα βγαλει 580 ειδικους φρουρους μεχρι τον αυγουστο. Μου το ειπε φρουρος που μπηκε με την περσηνη προκηρυξη. Οτι μου ειπαν σας λεω. Α ρε χρυσοχοιδη που εισαι... ;

Πες στον φρουρό να ασχολείται με τα καθήκοντα του γιατί με τα άλλα είναι άσχετος, τα 580 άτομα που ακούγονται θα τα πάρει από τις πανελλήνιες.

Αρκετά με αυτό το θέμα τα έχουμε ξανά γράψει εδώ .
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: djtzou, Venom94 και 9 επισκέπτες