Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2013)
Επειδη φιλαρακι μου τα χω φαει στην μαπα τωρα και 3 χρονια αυτα... Μην ακους φημες το ραδιο αρβυλα παει συνεφο...
Αν παλευεις 3 χρονια καθως και στα τρια προιγουμενα ετη βγηκε προκυριξη και δεν μπηκες αρα εχεις χασει την δικη μικρε...
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
giannhsK έγραψε:Αν παλευεις 3 χρονια καθως και στα τρια προιγουμενα ετη βγηκε προκυριξη και δεν μπηκες αρα εχεις χασει την δικη μικρε...
και εσυ που ξερεις τι εκανε το παλικαρι αυτα τα 3 χρονια; Και ο μικρος και αμπαλος οπως φαινεται εσυ εισαι απο τα 20 ορθογραφικα που εκανες σε μια προταση
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Το πιο πιθανο ειναι να δουμε προκυρυξη το 2015... Τωρα δεν το θεωρω και απιθανο να τους καταργησει ο δενδιας λεγοντας ως προσχημα πχ. [οτι οι αστυνομικοι που εισαγονται στην αστυνομια ειναι υπεραρκετοι μεσω παννελαδικων... ]καλη τυχη Σε ολους μας τι να πω...
giannhsK έγραψε:Αν παλευεις 3 χρονια καθως και στα τρια προιγουμενα ετη βγηκε προκυριξη και δεν μπηκες αρα εχεις χασει την δικη μικρε...
το οτι δεν εχω μπει μεχρι τωρα δεν σημαινει οτι εχω εξαντλησει τις πιθανοτητες μου... Και αν δεν ξερεις μη μιλας καλυτερα...
κ μαλλον εσυ εχεις χασει την μπαλα μεγαλε...
Τι να πω μακαρι φιλε. Εγω ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους και απλα να κοπεί η ραδιο αρβύλα γιατι καποιοι κανουν τσαμπα ονειρα ετσι.
Καλησπεριζω τη παρεα. Ρε παιδια μηπος ακουστηκε κατι για το 13; Οχι τιποτα αλλο ειναι η τελευτεα χρονια που μπορω και το θελω πολυ.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
και γω το θελω φιλε, αλλα δεν εχει ακουστει τιποτα. Δυσκολη η κατασταση δυστυχως.eros έγραψε:Καλησπεριζω τη παρεα. Ρε παιδια μηπος ακουστηκε κατι για το 13; Οχι τιποτα αλλο ειναι η τελευτεα χρονια που μπορω και το θελω πολυ.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 27
Και εγω το θελω αλλα με 580 ατομα που λενε οτι θα βγαλει δεν μπαινω με τιποτα...
Τα 580 δεν ειναι για ε. Φ
Συγνωμη αλλα που λεει οτι θα βγαλει 580 ατομα; Αν αναφερερσαι στο μεσοπροθεσμο που λεει απο το 15-16 σε ρυθμους 12 δηλαδη 580 ατομα κατ ετος εννοει 500 αστυφυλακες και 80 αξκους... Δεν λεει τιποτα για εφ. Εκτος και αν ειναι να δωσετε πανελληνιες... Τοτε παω πασο...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Ακουγεται οτι θα βγαλει 580 ειδικους φρουρους μεχρι τον αυγουστο. Μου το ειπε φρουρος που μπηκε με την περσηνη προκηρυξη. Οτι μου ειπαν σας λεω. Α ρε χρυσοχοιδη που εισαι... ;
dimitris mak έγραψε:Ακουγεται οτι θα βγαλει 580 ειδικους φρουρους μεχρι τον αυγουστο. Μου το ειπε φρουρος που μπηκε με την περσηνη προκηρυξη. Οτι μου ειπαν σας λεω. Α ρε χρυσοχοιδη που εισαι... ;
Ρε φίλε όταν ακούς το νούμερο 580 θα πηγαίνει κατευθείαν το μυαλό σου στο 500+80. Δεν έχει να κάνει με τους φρουρούς. Που το ξέρει ο νεοπας ο φρουρος ;
Θελω και μπορώ !
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Για μενα μακαρι να μην βγαλει 580 γιατι δεν θα περασω με τοσα λιγα ατομα. Θα δουμε.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
dimitris mak έγραψε:Ακουγεται οτι θα βγαλει 580 ειδικους φρουρους μεχρι τον αυγουστο. Μου το ειπε φρουρος που μπηκε με την περσηνη προκηρυξη. Οτι μου ειπαν σας λεω. Α ρε χρυσοχοιδη που εισαι... ;
Πες στον φρουρό να ασχολείται με τα καθήκοντα του γιατί με τα άλλα είναι άσχετος, τα 580 άτομα που ακούγονται θα τα πάρει από τις πανελλήνιες.
Αρκετά με αυτό το θέμα τα έχουμε ξανά γράψει εδώ .
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες