Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Fanis679
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Fanis679 »

Φύλακα ευχαριστώ για την απάντηση... Και κάτι άλλο. Εκεί που λέει παράβολο στην αίτηση, εκτός από τον 20ψηφιο αριθμό που θα γραψουμε τι χρειάζετε να επισηναψουμε; Μήπως το pdf "εκτύπωση μόνο για φορέα" θέλει να επισηναψουμε;
MakisD
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από MakisD »

Lina94 έγραψε:Εγώ να τονίσω κάτι που μάλλον δεν έχετε παρατηρήσει.Λέει στις θέσεις με εντοπιότητα:δεσμεύονται να υπηρετήσουν επί μία τουλάχιστον δεκαετία στις θέσεις αυτές και εφόσον αυτές αφορούν υπηρεσίες που εδρεύουν στην αντίστοιχη περιφερειακή ενότητα ή δήμο ή νησί.

Αυτό ισχύει για όσους/ες διεκδικήσουν θέσεις που αναφέρεται η εντοπιότητα, ασχέτως αν έχουν ή όχι εντοπιότητα; Προσέξτε το αυτό όσοι δεν έχετε σκοπό να μείνετε πχ τόσα χρόνια στην Δράμα.

Αν κάνω λάθος σόρρυ.

Τωρα το διάβασα ισχύει μόνο για αυτούς που χρησιμοποιούν την εντοπιότητα αυτο κατάλαβα

FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από FILAKES_KASSANDRAS »

Bitcoins8 έγραψε:Γεια σας ρε μάγκες θα βρεθεί καμιά φυλακή να μας πάρεις και μας με 800+ μόρια; Β επικουρια. Βλέπω κάτι τεράστια νούμερα εδώ 😬😬
Όλα πιθανά είναι. Ποτέ μην λες ποτέ...

Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 150

Δημοσίευση από Fulakas »

Loxias89 έγραψε:Fulaka έχεις αγγλικά,84 μηνες και 18;
ναι και λιγο παραπανω απο 18Εσυ β επικουρια παιζεις;

Άβαταρ μέλους
Anavatis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Anavatis »

Lina94 έγραψε: Εγώ να τονίσω κάτι που μάλλον δεν έχετε παρατηρήσει.Λέει στις θέσεις με εντοπιότητα:δεσμεύονται να υπηρετήσουν επί μία τουλάχιστον δεκαετία στις θέσεις αυτές και εφόσον αυτές αφορούν υπηρεσίες που εδρεύουν στην αντίστοιχη περιφερειακή ενότητα ή δήμο ή νησί.

Αυτό ισχύει για όσους/ες διεκδικήσουν θέσεις που αναφέρεται η εντοπιότητα, ασχέτως αν έχουν ή όχι εντοπιότητα; Προσέξτε το αυτό όσοι δεν έχετε σκοπό να μείνετε πχ τόσα χρόνια στην Δράμα.

Αν κάνω λάθος σόρρυ.

Όσοι δηλώσουν τον κωδικό της εντοπιότητας (06) υποχρεώνονται να υπηρετήσουν τουλάχιστον 10 χρόνια. Όσοι περάσουν Δράμα και δεν έχουν δηλώσει τον κωδικό δηλαδή δεν είναι Δραμινοί τότε δεν τους υποχρεώνει ο νόμος να μείνουν 10 χρόνια. Μπορούν και νωρίτερα να αιτηθούν μετάθεση.
Άβαταρ μέλους
Anavatis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Anavatis »

Ερώτηση που αφορά ένα φίλο που φτιάχνει την αίτηση του μόνος του. Χρειάζεται να βάλει απολυτήριο στρατού; Σαν έγγραφο δεν το ζητάει κάπου αλλά πώς θα αποδείξει στο ΑΣΕΠ ότι έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις; Όποιος γνωρίζει με βεβαιότητα ας απαντήσει. Εγώ δεν ήμουν σίγουρος αν χρειάζεται και του είπα να περιμένει.
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 150

Δημοσίευση από Fulakas »

Anavatis έγραψε:Ερώτηση που αφορά ένα φίλο που φτιάχνει την αίτηση του μόνος του. Χρειάζεται να βάλει απολυτήριο στρατού; Σαν έγγραφο δεν το ζητάει κάπου αλλά πώς θα αποδείξει στο ΑΣΕΠ ότι έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις; Όποιος γνωρίζει με βεβαιότητα ας απαντήσει. Εγώ δεν ήμουν σίγουρος αν χρειάζεται και του είπα να περιμένει.
οχι δεν χρειαζεται
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Loxias89 »

Fulakas έγραψε:
Loxias89 έγραψε:Fulaka έχεις αγγλικά,84 μηνες και 18;
ναι και λιγο παραπανω απο 18Εσυ β επικουρια παιζεις;

Ναι φίλε Β είμαι.50 μόρια πιο κάτω

MakisD
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από MakisD »

Καλημέρα εγω που δεν εχω εντοπιότητα και θα δηλώσω δράμα πρέπει να καθίσω 10 χρόνια; Η μόνο όσοι δηλώσουν με το χαρτί τις εντοπιότητας; Κάποιος που μα γνωρίζει σίγουρα να μου πει
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Anavatis έγραψε:Όσοι δηλώσουν τον κωδικό της εντοπιότητας (06) υποχρεώνονται να υπηρετήσουν τουλάχιστον 10 χρόνια. Όσοι περάσουν Δράμα και δεν έχουν δηλώσει τον κωδικό δηλαδή δεν είναι Δραμινοί τότε δεν τους υποχρεώνει ο νόμος να μείνουν 10 χρόνια. Μπορούν και νωρίτερα να αιτηθούν μετάθεση.

Πάλι καλά που είναι έτσι γιατί τρόμαξα, δεν είμαι δραμινος οπότε αν περάσω δε θα κάτσω 10 χρόνια πάνω εκεί.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Νοέμ 26, 2021 10:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Anavatis έγραψε:Ερώτηση που αφορά ένα φίλο που φτιάχνει την αίτηση του μόνος του. Χρειάζεται να βάλει απολυτήριο στρατού; Σαν έγγραφο δεν το ζητάει κάπου αλλά πώς θα αποδείξει στο ΑΣΕΠ ότι έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις; Όποιος γνωρίζει με βεβαιότητα ας απαντήσει. Εγώ δεν ήμουν σίγουρος αν χρειάζεται και του είπα να περιμένει.

Φίλε εγώ πάντως επειδή πήγα σε γραφείο άφησα και το πιστοποιητικό τύπου Α που φαίνεται ότι τις έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις, γιατί λογικά θα το ζητήσουν στη πορεία.

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από Player7 »

Μέσα στην αίτηση όμως δε το εβαλες το τύπου Α σωστά; Δε χρειάζεται!

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Player7 έγραψε:Μέσα στην αίτηση όμως δε το εβαλες το τύπου Α σωστά;Δε χρειάζεται!

Όχι δε το έβαλε, απλά το. Αφησα εκει, ποτέ δε ξερειςτ, διότι μετά θα πρέπει να αποδειχθεί ο, τι έχω υπηρετήσει λογικά.

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από Player7 »

Καλά ναι μετά θα το ζητήσουν λογικά!
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Player7 έγραψε:Καλά ναι μετά θα το ζητήσουν λογικά!
Τώρα ισχύει ότι εξωτερικοί δικαιούνται τόσο γρήγορα μετάθεση στα 3-5 χρόνια;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες