Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)
Φύλακα ευχαριστώ για την απάντηση... Και κάτι άλλο. Εκεί που λέει παράβολο στην αίτηση, εκτός από τον 20ψηφιο αριθμό που θα γραψουμε τι χρειάζετε να επισηναψουμε; Μήπως το pdf "εκτύπωση μόνο για φορέα" θέλει να επισηναψουμε;
Lina94 έγραψε:Εγώ να τονίσω κάτι που μάλλον δεν έχετε παρατηρήσει.Λέει στις θέσεις με εντοπιότητα:δεσμεύονται να υπηρετήσουν επί μία τουλάχιστον δεκαετία στις θέσεις αυτές και εφόσον αυτές αφορούν υπηρεσίες που εδρεύουν στην αντίστοιχη περιφερειακή ενότητα ή δήμο ή νησί.
Αυτό ισχύει για όσους/ες διεκδικήσουν θέσεις που αναφέρεται η εντοπιότητα, ασχέτως αν έχουν ή όχι εντοπιότητα; Προσέξτε το αυτό όσοι δεν έχετε σκοπό να μείνετε πχ τόσα χρόνια στην Δράμα.
Αν κάνω λάθος σόρρυ.
Τωρα το διάβασα ισχύει μόνο για αυτούς που χρησιμοποιούν την εντοπιότητα αυτο κατάλαβα
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 31
Όλα πιθανά είναι. Ποτέ μην λες ποτέ...Bitcoins8 έγραψε:Γεια σας ρε μάγκες θα βρεθεί καμιά φυλακή να μας πάρεις και μας με 800+ μόρια; Β επικουρια. Βλέπω κάτι τεράστια νούμερα εδώ 😬😬
ναι και λιγο παραπανω απο 18Εσυ β επικουρια παιζεις;Loxias89 έγραψε:Fulaka έχεις αγγλικά,84 μηνες και 18;
Όσοι δηλώσουν τον κωδικό της εντοπιότητας (06) υποχρεώνονται να υπηρετήσουν τουλάχιστον 10 χρόνια. Όσοι περάσουν Δράμα και δεν έχουν δηλώσει τον κωδικό δηλαδή δεν είναι Δραμινοί τότε δεν τους υποχρεώνει ο νόμος να μείνουν 10 χρόνια. Μπορούν και νωρίτερα να αιτηθούν μετάθεση.Lina94 έγραψε: Εγώ να τονίσω κάτι που μάλλον δεν έχετε παρατηρήσει.Λέει στις θέσεις με εντοπιότητα:δεσμεύονται να υπηρετήσουν επί μία τουλάχιστον δεκαετία στις θέσεις αυτές και εφόσον αυτές αφορούν υπηρεσίες που εδρεύουν στην αντίστοιχη περιφερειακή ενότητα ή δήμο ή νησί.
Αυτό ισχύει για όσους/ες διεκδικήσουν θέσεις που αναφέρεται η εντοπιότητα, ασχέτως αν έχουν ή όχι εντοπιότητα; Προσέξτε το αυτό όσοι δεν έχετε σκοπό να μείνετε πχ τόσα χρόνια στην Δράμα.
Αν κάνω λάθος σόρρυ.
Ερώτηση που αφορά ένα φίλο που φτιάχνει την αίτηση του μόνος του. Χρειάζεται να βάλει απολυτήριο στρατού; Σαν έγγραφο δεν το ζητάει κάπου αλλά πώς θα αποδείξει στο ΑΣΕΠ ότι έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις; Όποιος γνωρίζει με βεβαιότητα ας απαντήσει. Εγώ δεν ήμουν σίγουρος αν χρειάζεται και του είπα να περιμένει.
οχι δεν χρειαζεταιAnavatis έγραψε:Ερώτηση που αφορά ένα φίλο που φτιάχνει την αίτηση του μόνος του. Χρειάζεται να βάλει απολυτήριο στρατού; Σαν έγγραφο δεν το ζητάει κάπου αλλά πώς θα αποδείξει στο ΑΣΕΠ ότι έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις; Όποιος γνωρίζει με βεβαιότητα ας απαντήσει. Εγώ δεν ήμουν σίγουρος αν χρειάζεται και του είπα να περιμένει.
Fulakas έγραψε:ναι και λιγο παραπανω απο 18Εσυ β επικουρια παιζεις;Loxias89 έγραψε:Fulaka έχεις αγγλικά,84 μηνες και 18;
Ναι φίλε Β είμαι.50 μόρια πιο κάτω
Καλημέρα εγω που δεν εχω εντοπιότητα και θα δηλώσω δράμα πρέπει να καθίσω 10 χρόνια; Η μόνο όσοι δηλώσουν με το χαρτί τις εντοπιότητας; Κάποιος που μα γνωρίζει σίγουρα να μου πει
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Anavatis έγραψε:Όσοι δηλώσουν τον κωδικό της εντοπιότητας (06) υποχρεώνονται να υπηρετήσουν τουλάχιστον 10 χρόνια. Όσοι περάσουν Δράμα και δεν έχουν δηλώσει τον κωδικό δηλαδή δεν είναι Δραμινοί τότε δεν τους υποχρεώνει ο νόμος να μείνουν 10 χρόνια. Μπορούν και νωρίτερα να αιτηθούν μετάθεση.
Πάλι καλά που είναι έτσι γιατί τρόμαξα, δεν είμαι δραμινος οπότε αν περάσω δε θα κάτσω 10 χρόνια πάνω εκεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Νοέμ 26, 2021 10:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Anavatis έγραψε:Ερώτηση που αφορά ένα φίλο που φτιάχνει την αίτηση του μόνος του. Χρειάζεται να βάλει απολυτήριο στρατού; Σαν έγγραφο δεν το ζητάει κάπου αλλά πώς θα αποδείξει στο ΑΣΕΠ ότι έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις; Όποιος γνωρίζει με βεβαιότητα ας απαντήσει. Εγώ δεν ήμουν σίγουρος αν χρειάζεται και του είπα να περιμένει.
Φίλε εγώ πάντως επειδή πήγα σε γραφείο άφησα και το πιστοποιητικό τύπου Α που φαίνεται ότι τις έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις, γιατί λογικά θα το ζητήσουν στη πορεία.
Μέσα στην αίτηση όμως δε το εβαλες το τύπου Α σωστά; Δε χρειάζεται!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Όχι δε το έβαλε, απλά το. Αφησα εκει, ποτέ δε ξερειςτ, διότι μετά θα πρέπει να αποδειχθεί ο, τι έχω υπηρετήσει λογικά.Player7 έγραψε:Μέσα στην αίτηση όμως δε το εβαλες το τύπου Α σωστά;Δε χρειάζεται!
Καλά ναι μετά θα το ζητήσουν λογικά!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Τώρα ισχύει ότι εξωτερικοί δικαιούνται τόσο γρήγορα μετάθεση στα 3-5 χρόνια;Player7 έγραψε:Καλά ναι μετά θα το ζητήσουν λογικά!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες