Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά Μέσω του διαδικτυακού του τόπου (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Ε΄).
Σχετικά επισημαίνονται και τα ακόλουθα :
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής Λήγει στις 2 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.
Ανακοίνωση
Σχετικά επισημαίνονται και τα ακόλουθα :
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής Λήγει στις 2 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.
Ανακοίνωση
Αρχικά, ευχαριστώ Μαρία μου για την καλή επιτυχία. Γενικότερα καλή επιτυχία σε όλους/ες.
Κατά δεύτερον, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει κάτι για την μοριοδότηση, επειδή μπερδεύομαι;
Λέει ότι ο βαθμός υπολογίζεται με δύο δεκαδικά ψηφία χωρίς στρογγυλοποίηση. Δηλαδή πχ ένας
που έχει απολυτήριο 14,5 πολλαπλασιάζει
απλά x60, άρα τα μόρια του είναι 870;
Κατά δεύτερον, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει κάτι για την μοριοδότηση, επειδή μπερδεύομαι;
Λέει ότι ο βαθμός υπολογίζεται με δύο δεκαδικά ψηφία χωρίς στρογγυλοποίηση. Δηλαδή πχ ένας
που έχει απολυτήριο 14,5 πολλαπλασιάζει
απλά x60, άρα τα μόρια του είναι 870;
Παιδιά καλησπέρα. Η θητεία στις ειδικές δυνάμεις δεν παίζει κάποιος ρόλο έτσι;Επίσης εγώ που δεν έχω εμπειρία η κάποιο πτυχίο που θέλει, με 17,5 απολυτηριο και Β2 κάνω τίποτα;
Καλή τύχη
Καλή τύχη
Καλησπερα με 36 μηνες προυπηρεσια και 11.4 απολυτηριο ποσα μορια εχω
MakisD είσαι από Δράμα ; Ντόπιος βέρος ;
Λαρ92 έχεις 594 μόρια
Παιδιά ένας με εντοπιότητα αλλά με λιγότερα μόρια από κάποιον άλλον προηγείται;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Lina 94 *30 πάει. Και το διαιρεθεί δια δύο για να βγει ο βαθμός στην κλίμακα του 10 και μετά προσθέτεις και τα υπόλοιπα . Αν θες πες μου τι έχεις να τα προσθέσω.
ydneas έγραψε:Παιδιά ένας με εντοπιότητα αλλά με λιγότερα μόρια από κάποιον άλλον προηγείται;
Προηγείται στην επικουρία που ανήκει
Παιδιά πως βγαίνει η βαθμολογία; Δεν είναι *60; Δηλαδή εγώ με 17,5 από γελ και Β2 πόσα μορια έχω;
Να ρωτήσω κατι. Όταν σημπληρωνεις την αίτηση στον τίτλο σπουδών εγώ που θα δηλώσω με απολυτήριο έχω 14. Πως θ το γραψω; Στο ακέραιο μέρος βαθμου θα βάλω το 14, Δίπλα όμως στον αριθμητη και στον παρανομαστη τι θα βάλω; Ευχαριστώ.
Kostas_91 έγραψε:Λαρ92 έχεις 594 μόρια
και αμα εχεις γονεα με 100% αναπηρια
Καλησπερα παιδια θελω για β επικουρ. Χωρις εμπειρια και χωρις ενδοποιοτητα.εβλεπα αταστασεις με την προηγουμενη και δεν ειχε γενικα ατομα.μορια 14.8 γενικο λυκειο
αγγλικα καλη γνωση
και συμμετεχω ειδικη κατηγορια με συζυγο αναπηρια εχω πιθανοτητες. Ευχαριστω
αγγλικα καλη γνωση
και συμμετεχω ειδικη κατηγορια με συζυγο αναπηρια εχω πιθανοτητες. Ευχαριστω
Μαρία μου σε ευχαριστώ πολύ,Απλά που το λέει ότι είναι επί 30 και δια 2; Επί 60 είναι για όσους είναι με ιεκ; Δεν το πρόσεξα. Αύριο θα το δω καλύτερα.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Γεια χαρά.ΕΤΟΙΜΆΖΩ ΤΉΝ ΑΊΤΗΣΗ! ΣΤΉΝ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΊΑ ΈΧω 1331 ημ εργασίας, διά του 25 βγαίνει 53 όταν περνάω όμως στο μητρώο από τάδε ημερομηνία μέχρη τάδε μου βγάινει στο σύνολο 51 τα ψιλό πάντρεψα λιγάκι βγήκε 53. Τώρα δεν ξέρω αν έχω κάνει πατάτα...
Επίσης είμαι Β επικουρία με 13.2 πτυχίο και λοουερ. Νομίζω βγάζω αν τα έκανα σωστά 804 μόρια. Δήλωσα παντού. Και μέσα και έξω! Δύσκολο αλλά οκ, Πότε δεν ξέρεις, Καλή επιτυχία σε όλους.
Επίσης είμαι Β επικουρία με 13.2 πτυχίο και λοουερ. Νομίζω βγάζω αν τα έκανα σωστά 804 μόρια. Δήλωσα παντού. Και μέσα και έξω! Δύσκολο αλλά οκ, Πότε δεν ξέρεις, Καλή επιτυχία σε όλους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες