Βαθμοί στο forum
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ <ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ>
Βαθμοί στο forum
Κυριε διαχειρηστα μειωστε κατι !
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 3
Βαθμοί στο forum
Γιατι ειμαι ακομα αρχιλοχιας ενω καποιοι με λιγοτερα μηνυματα ειναι ανθυπασπιστες;
Βαθμοί στο forum
Καλα ρεεεε τι εγινε τωρα. Αρχιλοχιας ειμαι;
Βαθμοί στο forum
Ποιος ειναι διαχειριστης για να του στειλω ενα μνμ;
Βαθμοί στο forum
yandr έγραψε: Υποβιβασμός μελών
οχι οτι με ενοχλει αλλα λυσε μου την απορια. Γιατι εγινα αρχιλοχιασ;
Βαθμοί στο forum
νομιζω οτι σου δοθηκε απαντηση καθως Το "υποβιβασμος μελων" αν το ανοιξεις σε παραπεμπει σε καποιο θεμα. Ο τιτλος του θεματος ειναι και η απαντηση στο ερωτημα σουNIKH.21 έγραψε:yandr έγραψε: Υποβιβασμός μελών
οχι οτι με ενοχλει αλλα λυσε μου την απορια. Γιατι εγινα αρχιλοχιασ;
Βαθμοί στο forum
cristi έγραψε:νομιζω οτι σου δοθηκε απαντηση καθως Το "υποβιβασμος μελων" αν το ανοιξεις σε παραπεμπει σε καποιο θεμα. Ο τιτλος του θεματος ειναι και η απαντηση στο ερωτημα σου

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Βαθμοί στο forum
Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω εάν οι βαθμοί τους οποίους έχετε είναι αληθινοί η εάν απλά είστε απλοί πολίτες.
Βαθμοί στο forum
morkinor έγραψε:Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω εάν οι βαθμοί τους οποίους έχετε είναι αληθινοί η εάν απλά είστε απλοί πολίτες.

Βαθμοί στο forum
morkinor έγραψε:Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω εάν οι βαθμοί τους οποίους έχετε είναι αληθινοί η εάν απλά είστε απλοί πολίτες.
οι βαθμοι στο φορουμ δεν ειναι πραγματικοι. Στο φορουμ μπαινουν και απλοι πολιτες και στρατιωτικοι. Οι απαντησεις που μπορεις να παρεις ειναι ειτε απο στρατιωτικο ειτε απο οπλιτη ειτε απο πολιτη.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Βαθμοί στο forum
Εσύ είσαι υποδεκανέας ;

"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
-
- Ανθυπασπιστής
Βαθμοί στο forum
Μια ερωτηση που παει μαλλων για τον YANDR
Βλεπω τους βαθμους σας σχετικα με το φορουμ και αντιστοιχουν καθαρα στους βαθμους του στρατου ξηρας. ΟΚ.
Αλλα υπερχει ενα προβλημα με τον βαθμο (και κυριως την επωμιδα) του YANDR και καποιου αλλου δεν θυμαμαι το ονομα αλλα που φερεται με βαθμο Στρατοπεδαρχης.
Καθυσηχαστε με οτι ειναι φανταστικοι ετσι; Δεν υπαρχει τετοια επωμιδα στον Ελληνικο στρατο για τον Στραταρχη (Ελπιζω γιατι ειναι τεκλειως ατοπος) ουτε βαθμος "στρατοπεδαρχη ; Ετσι δεν ειναι ; Εχουν κατασκευαστει για το φορουμ ;
Υ. Γ.(Με χωριζουν 20 χρονια απο τον στρατο και τοτε ο μεγιστος ηταν τα 4 αδαμαντινα και μονο εν αποστρατεια)
Βλεπω τους βαθμους σας σχετικα με το φορουμ και αντιστοιχουν καθαρα στους βαθμους του στρατου ξηρας. ΟΚ.
Αλλα υπερχει ενα προβλημα με τον βαθμο (και κυριως την επωμιδα) του YANDR και καποιου αλλου δεν θυμαμαι το ονομα αλλα που φερεται με βαθμο Στρατοπεδαρχης.
Καθυσηχαστε με οτι ειναι φανταστικοι ετσι; Δεν υπαρχει τετοια επωμιδα στον Ελληνικο στρατο για τον Στραταρχη (Ελπιζω γιατι ειναι τεκλειως ατοπος) ουτε βαθμος "στρατοπεδαρχη ; Ετσι δεν ειναι ; Εχουν κατασκευαστει για το φορουμ ;
Υ. Γ.(Με χωριζουν 20 χρονια απο τον στρατο και τοτε ο μεγιστος ηταν τα 4 αδαμαντινα και μονο εν αποστρατεια)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης