Βαθμοί στο forum
Βαθμοί στο forum
Μια αστεία απορία. Πως βγαίνουν οι βαθμοί εδώ μέσα; Με το πόσα μηνύματα Γράφει ο καθένας ή μέ τον χρόνο που είναι μέλος; Έτσι για να μου φύγει η περιέργεια.
Βαθμοί στο forum
Υπάρχει διαβάθμιση ανάλογα με τον αριθμό των μηνυμάτων, εκτός των λογαριασμών administrator και moderator
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Βαθμοί στο forum
Νομίζω όμως ότι χωρίς λογαριασμό είσαι υποδεκανέας, σωστά;
Βαθμοί στο forum
Σωστά 
Διόρθωση: Έγινε αλλαγή και όσοι δεν έχουν λογαριασμό αναγράφονται ως "Πολίτες", ενώ όσοι φτιάχνουν λογαριασμό γίνονται "Υποδεκανείς"

Διόρθωση: Έγινε αλλαγή και όσοι δεν έχουν λογαριασμό αναγράφονται ως "Πολίτες", ενώ όσοι φτιάχνουν λογαριασμό γίνονται "Υποδεκανείς"
-
- Στρατιώτης
Βαθμοί στο forum
epidi eimai neos mporis na moy ejigisis ti einai i bafmi sta aristera.
Βαθμοί στο forum
Εάν εννοείς στο forum κάτω από το όνομα του κάθε χρήστη, τότε είναι ένα σύστημα κατάταξης σε κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των μηνυμάτων που έχει δημοσιεύσει κάθε χρήστης.
Ξεκινάς από υποδεκανέας και μπορεί να φθάσεις ως στρατηγός, ακολουθώντας την στρατιωτική ιεραρχία .
Ξεκινάς από υποδεκανέας και μπορεί να φθάσεις ως στρατηγός, ακολουθώντας την στρατιωτική ιεραρχία .
Βαθμοί στο forum
Σήμερα άλλαξα τους βαθμούς στο forum σε δύο διαφορετικά επίπεδα.
1. Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες ονομάζονται πλέον πολίτες αντί για υποδεκανείς
2. Αυξήθηκαν τα μηνύματα που πρέπει να συμπληρώσουν οι χρήστες για να ανέβουν στην 'ιεραρχία'΄
Το δεύτερο σημείο έγινε αρκετά αυστηρό (δηλαδή τώρα απαιτούνται πολύ περισσότερα μηνύματα).
1. Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες ονομάζονται πλέον πολίτες αντί για υποδεκανείς
2. Αυξήθηκαν τα μηνύματα που πρέπει να συμπληρώσουν οι χρήστες για να ανέβουν στην 'ιεραρχία'΄
Το δεύτερο σημείο έγινε αρκετά αυστηρό (δηλαδή τώρα απαιτούνται πολύ περισσότερα μηνύματα).
Βαθμοί στο forum
Τώρα που έγινες στρατάρχης έκανες πιο δύσκολες τις κρίσεις για να μην σε φτάσουμε, ε; ; Ρ Εγώ υποβιβάστηκα; Χτες ήμουν ανθυπασπιστής...
Βαθμοί στο forum
gioalex έγραψε:Τώρα που έγινες στρατάρχης έκανες πιο δύσκολες τις κρίσεις για να μην σε φτάσουμε, ε; ; Ρ Εγώ υποβιβάστηκα; Χτες ήμουν ανθυπασπιστής...

Είχαν αρχίσει να γίνονται πολλοί οι ταξίαρχοι!
-
- Αρχιλοχίας
- Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
Βαθμοί στο forum
χαχαχαχαχαχα 

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
- Επικοινωνία:
Βαθμοί στο forum
ε αφου δεν θα γίνουμε στην πραγματικοτητα ας πουμε οτι ειμαστε εδω! Μηπως θα πρεπει να γραφουμε εξετασεις για να γινουμε ανωτατοι; lol
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
Βαθμοί στο forum
Εξυπνο κολπο το forum με τους βαθμους. Μπραβο συνεχισε την καλη δουλεια!!!
-
- Πολίτης
Βαθμοί στο forum
δεν ειμαι υποδεκανεας δεν ξερω πως μπηκε αυτο

Βαθμοί στο forum
μετραει ασχιμα το σκινικο με τουσ βαθμουσ. κριμα ποθ μπαινω φανταροσ και δν θα παρω καμια σαρδελα

-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 10
Βαθμοί στο forum
θα συμφωνησω οτι αυτο το κολπο με τους βαθμους ειναι εξαιρετικο! επισεις συμφωνω στο οτι αφου δε μπορουμε να εχουμε γαλονια στη πραγματικοτητα τουλαχιστον να εχουμε εδω! συγχαριτηρια yandr!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης