Δίπλωμα οδήγησης στο στρατό
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα θα ηθελα να μαθω πως γινεται να μπω οδηγως στο στρατο κσηρας αν κσερει καπιος ας μου πει;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Για να εισαι σιγουρος οτι θα σε κανουν οδηγο, βαλε βυσμα. Αλλιως εχεις λιγες πιθανοτητεσ.
-
- Επιλοχίας
Οταν απολυθεις το κρατας το διπλωμα και ισχυει στην επιστρατευση. Περυσι που πηγα επιστρατος μου το ζητησαν και με βαλαν να οδηγησω
yandr έγραψε:Νικολακης έγραψε:... Αλλα ακουσα οτι μπορεις να βγαλεις το διπλωμα και στο στρατο...
Αυτό μπορεί να ίσχυε πριν από μερικές δεκαετίες, αλλά το αποκλείω να ισχύει σήμερα.
Φίλε μου κ μεις οι δάσκαλοι οδήγησης τί θα κάνουμε; Κλέφτες θα γίνουμε; Πέρα από τη πλάκα όμως δεν ισχύει κανένα στρατιωτικό δίπλωμα για έξω... Ακόμα και οι Ζητάδες πρέπει να έχουν κανονικό δίπλωμα Α' κατηγορίας που επιτρέπει την οδήγηση μηχανοκίνητων δίκυκλων με ή χωρίς πλευρικό κάνιστρο (κοινώς καλάθι. Κάτι που δεν υπάρχει πλέον.) και μοτοποδήλατα σύμφωνα με τον πρόσφατο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ. Ο. Κ).
Μετατροπή στρατιωτικού διπλώματος σε πολιτικό.
Ξερει καποιος να μου πει κατι;
Ξερει καποιος να μου πει κατι;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 16
Ο βενιζέλος είχε πει οτι όποιος βγάζει μέσα δίπλωμα θα μετράει και έξω. Τώρα κατα πόσο ισχύει κάτι τέτοιο θα σε γελάσω
-
- Λοχαγός
αυτο ισχυε καποτε σου διναν χαρτι και μετα μπορουσες να το κανεις και επαγγελματικο. Τωρα ομως δεν ισχυει αυτο και πρεπει να βγαλεις διπλωμα εξω.ΓΜΑΚ έγραψε:Ο βενιζέλος είχε πει οτι όποιος βγάζει μέσα δίπλωμα θα μετράει και έξω. Τώρα κατα πόσο ισχύει κάτι τέτοιο θα σε γελάσω
-
- Υποδεκανέας
Καποτε υπηρχε αυτο πριν καμια 10 χρονια μετα ειχα κ καταλληλοτητα σαν οδηγος κ οταν πηγα να βγαλω με ειπαν φερε κανονικα τα χρηματα αυτο εγινε πριν 7 τωρα δεν ξερω αλλα δεν ακουσα κατι τετοιο αλλιως ολοι οι οδηγοι (στρ) θα βγαζανε για φορτηγα κ νταλικες τσαμπα
Μεσα τωρα δεν βγαζουν αλλο διπλωμα. Εξω. Σχολη οδηγων
Θα ξαναγίνει αυτό πιθανότατα στην ΕΣΣΟ που μπαίνει τώρα ή το πολύ στην επόμενη στα πλαίσια του δόγματος που ο στρατός να λειτουργεί και σαν κέντρο κατάρτισης.
Τουλάχιστον στην Θήβα είναι όλα έτοιμα και απλά δεν έχουν πάρει την πιστοποίηση.
Φυσικά μην έχετε την ελπίδα ότι θα μάθετε στο στρατό να οδηγάτε φορτηγό, απλά κάποια χρήματα θα γλιτώνετε, όσοι ξέρουν ξέρουν.
Τουλάχιστον στην Θήβα είναι όλα έτοιμα και απλά δεν έχουν πάρει την πιστοποίηση.
Φυσικά μην έχετε την ελπίδα ότι θα μάθετε στο στρατό να οδηγάτε φορτηγό, απλά κάποια χρήματα θα γλιτώνετε, όσοι ξέρουν ξέρουν.
ε. Ζητήθηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών να επανέλθει η μετατροπή των διπλωμάτων οδήγησης οχημάτων και σκαφών, καθώς και χειρισμού μηχανημάτων έργων που χορηγεί ο Στρατός σε αντίστοιχα πολιτικού τύπου, χωρίς οικονομική επιβάρυνση ή άλλες εξετάσεις.Ξερουμε κατη γι"Αυτο;
Γνωριζει καποιος τι γινεται με τα διπλωματα χειριστων γερανων, εκσκαφεων και λοιπον μηχανηματων
Μπορει καποιος να βγαλει οταν καταταγει ; Και αν ναι, εχει ισχυ μετα το περας της θητειας ;
Μπορει καποιος να βγαλει οταν καταταγει ; Και αν ναι, εχει ισχυ μετα το περας της θητειας ;
Δεν ξέρω άμα είναι το σωστό θέμα αλλά όταν έκοψα την αναβολή δήλωσα τα 3 διπλώματα πού έχω Α, Β, και Γ
όταν θα παρουσιαστώ θα μου το κάνουν στρατιωτικό;
Πρέπει να πάω το αυθεντικό ή επικυρωμένη φωτοτυπία;
Άμα βγάλω και Δ κατηγορία μετά θα ισχύει όταν απολυθώ;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
-
- Στρατηγός
geo έγραψε:Γνωριζει καποιος τι γινεται με τα διπλωματα χειριστων γερανων, εκσκαφεων και λοιπον μηχανηματων
καταρχάς δεν υπάρχουνε τέτοιες ειδικότητες για απλούς φαντάρους οπότε δεν γίνεται να βγάλεις.
-
- Στρατηγός
ge0rgio έγραψε:Δεν ξέρω άμα είναι το σωστό θέμα αλλά όταν έκοψα την αναβολή δήλωσα τα 3 διπλώματα πού έχω Α, Β, και Γ
για ποιο λόγο να στο κάνουνε;
και φωτοτυπίες να πας θα στα μετρήσουνε.
ο βενιζέλος είχε πει ότι όποιος βγάζει δίπλωμα στον στρατό θα ισχύει και έξω. Τώρα κατά πόσο γίνεται αυτό δεν το γνωρίζω
Ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης