Δίπλωμα οδήγησης στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
valantis1991
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από valantis1991 »

Καλησπέρα θα ηθελα να μαθω πως γινεται να μπω οδηγως στο στρατο κσηρας αν κσερει καπιος ας μου πει;
isovitis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από isovitis »

Για να εισαι σιγουρος οτι θα σε κανουν οδηγο, βαλε βυσμα. Αλλιως εχεις λιγες πιθανοτητεσ.
ilias83
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ilias83 »

Οταν απολυθεις το κρατας το διπλωμα και ισχυει στην επιστρατευση. Περυσι που πηγα επιστρατος μου το ζητησαν και με βαλαν να οδηγησω
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

yandr έγραψε:
Νικολακης έγραψε:... Αλλα ακουσα οτι μπορεις να βγαλεις το διπλωμα και στο στρατο...

Αυτό μπορεί να ίσχυε πριν από μερικές δεκαετίες, αλλά το αποκλείω να ισχύει σήμερα.

Φίλε μου κ μεις οι δάσκαλοι οδήγησης τί θα κάνουμε; Κλέφτες θα γίνουμε; Πέρα από τη πλάκα όμως δεν ισχύει κανένα στρατιωτικό δίπλωμα για έξω... Ακόμα και οι Ζητάδες πρέπει να έχουν κανονικό δίπλωμα Α' κατηγορίας που επιτρέπει την οδήγηση μηχανοκίνητων δίκυκλων με ή χωρίς πλευρικό κάνιστρο (κοινώς καλάθι. Κάτι που δεν υπάρχει πλέον.) και μοτοποδήλατα σύμφωνα με τον πρόσφατο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ. Ο. Κ).
nikolis
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από nikolis »

Μετατροπή στρατιωτικού διπλώματος σε πολιτικό.

Ξερει καποιος να μου πει κατι;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ο βενιζέλος είχε πει οτι όποιος βγάζει μέσα δίπλωμα θα μετράει και έξω. Τώρα κατα πόσο ισχύει κάτι τέτοιο θα σε γελάσω
helen
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από helen »

ΓΜΑΚ έγραψε:Ο βενιζέλος είχε πει οτι όποιος βγάζει μέσα δίπλωμα θα μετράει και έξω. Τώρα κατα πόσο ισχύει κάτι τέτοιο θα σε γελάσω
αυτο ισχυε καποτε σου διναν χαρτι και μετα μπορουσες να το κανεις και επαγγελματικο. Τωρα ομως δεν ισχυει αυτο και πρεπει να βγαλεις διπλωμα εξω.
dimitris-fs
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από dimitris-fs »

Καποτε υπηρχε αυτο πριν καμια 10 χρονια μετα ειχα κ καταλληλοτητα σαν οδηγος κ οταν πηγα να βγαλω με ειπαν φερε κανονικα τα χρηματα αυτο εγινε πριν 7 τωρα δεν ξερω αλλα δεν ακουσα κατι τετοιο αλλιως ολοι οι οδηγοι (στρ) θα βγαζανε για φορτηγα κ νταλικες τσαμπα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Μεσα τωρα δεν βγαζουν αλλο διπλωμα. Εξω. Σχολη οδηγων
BILL

Δημοσίευση από BILL »

Θα ξαναγίνει αυτό πιθανότατα στην ΕΣΣΟ που μπαίνει τώρα ή το πολύ στην επόμενη στα πλαίσια του δόγματος που ο στρατός να λειτουργεί και σαν κέντρο κατάρτισης.

Τουλάχιστον στην Θήβα είναι όλα έτοιμα και απλά δεν έχουν πάρει την πιστοποίηση.

Φυσικά μην έχετε την ελπίδα ότι θα μάθετε στο στρατό να οδηγάτε φορτηγό, απλά κάποια χρήματα θα γλιτώνετε, όσοι ξέρουν ξέρουν.

chatbot
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από chatbot »

ε. Ζητήθηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών να επανέλθει η μετατροπή των διπλωμάτων οδήγησης οχημάτων και σκαφών, καθώς και χειρισμού μηχανημάτων έργων που χορηγεί ο Στρατός σε αντίστοιχα πολιτικού τύπου, χωρίς οικονομική επιβάρυνση ή άλλες εξετάσεις.Ξερουμε κατη γι"Αυτο;

geo

Δημοσίευση από geo »

Γνωριζει καποιος τι γινεται με τα διπλωματα χειριστων γερανων, εκσκαφεων και λοιπον μηχανηματων
Μπορει καποιος να βγαλει οταν καταταγει ; Και αν ναι, εχει ισχυ μετα το περας της θητειας ;
ge0rgio

Δημοσίευση από ge0rgio »

Δεν ξέρω άμα είναι το σωστό θέμα αλλά όταν έκοψα την αναβολή δήλωσα τα 3 διπλώματα πού έχω Α, Β, και Γ
όταν θα παρουσιαστώ θα μου το κάνουν στρατιωτικό;
Πρέπει να πάω το αυθεντικό ή επικυρωμένη φωτοτυπία;
Άμα βγάλω και Δ κατηγορία μετά θα ισχύει όταν απολυθώ;
Ευχαριστώ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

geo έγραψε:Γνωριζει καποιος τι γινεται με τα διπλωματα χειριστων γερανων, εκσκαφεων και λοιπον μηχανηματων
Μπορει καποιος να βγαλει οταν καταταγει ; Και αν ναι, εχει ισχυ μετα το περας της θητειας ;

καταρχάς δεν υπάρχουνε τέτοιες ειδικότητες για απλούς φαντάρους οπότε δεν γίνεται να βγάλεις.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ge0rgio έγραψε:Δεν ξέρω άμα είναι το σωστό θέμα αλλά όταν έκοψα την αναβολή δήλωσα τα 3 διπλώματα πού έχω Α, Β, και Γ
όταν θα παρουσιαστώ θα μου το κάνουν στρατιωτικό;
για ποιο λόγο να στο κάνουνε;
Πρέπει να πάω το αυθεντικό ή επικυρωμένη φωτοτυπία;
και φωτοτυπίες να πας θα στα μετρήσουνε.
Άμα βγάλω και Δ κατηγορία μετά θα ισχύει όταν απολυθώ;
ο βενιζέλος είχε πει ότι όποιος βγάζει δίπλωμα στον στρατό θα ισχύει και έξω. Τώρα κατά πόσο γίνεται αυτό δεν το γνωρίζω
Ευχαριστώ

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες