Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
hetfield
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από hetfield »

Γιώργος έγραψε:Μην μου λες τέτοια Εικόνα Είναι σίγουρο 100% αυτό; Γνωρίζετε περιστατικά; Γιατί θα με φάει η αγωνία μέχρι να πάω... Και θα νιώθω κάπως χωρίς αυτή την εμπειρία στη ζωή μου.

Μηπως γινετε να παρεις αναβολη μεχρη να γινεις καλα ;
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Δεν υπάρχει θεραπεία
newbie

Δημοσίευση από newbie »

Άλλος ένας σακάτης εδώ Εικόνα, θα ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει τι Ι δίνουν για καθ'έξιν εξάρθρημα δεξιάς ωμοπλάτης (bankar leason σχισμένο θύλακα δλδ+ εξάρθρημα αριστερής με ελαφρά δυσκαμψία και ένα κομματάκι ωστού μέσα). Δλδ βγαλμένοι ώμοι χ2 με ακτινογραφίες των ώμων έξω από την θέση τους Και γνωμάτευση απο διευθυντή δημόσιου νοσοκομείου;
patriot
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από patriot »

Καλησπέρα. Έχω στα μάτια νυσταγμό εκ γενετής και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που υπηρέτησε με αυτό το πρόβλημα τι Ι βγήκε; Ένοπλη ή άοπλη θητεία; Αν δεν δηλώσω κανένα πρόβλημα στην αρχή θα με στείλουν σε νοσοκομείο για εξετάσεις υποχρεωτικά; Υπάρχει περίπτωση να το καταλάβουν μετά; Ευχαριστώ.

Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Γεια σας!

Δεν ακουω καθολου απο το ενα αυτι ενω απο το αλλο ακουω κανονικα τι Ι βγαινω;
Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Γεια σας παιδιά.

Έχω ένα πρόβλημα στη γάμπα μου. Φλεβίτιδα (ή κιρσοί). Ο γιατρός μου μού έχει πει πως πρέπει να εγχειριστώ και πως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ορθοστασία.

Αν ξέρετε, υπάρχει περίπτωση να βγω Ι5;

Θέλω να ξέρω πριν μπω φαντάρος. Γιατί αν είναι να βγω Ι4 να πάω να κάνω την εγχείρηση τώρα. Αλλιώς, αν είναι για Ι5, μπαίνω στρατό, παίρνω απαλλαγή, και την κάνω μετά.

Επίσης, η εξέταση που γίνεται; Σε στρατιωτικό νοσοκομείο;

Ευχαριστώ.

ερωτηση

Δημοσίευση από ερωτηση »

Γεια σας.Έχω έλλειψη ενζύμου (G 6 PD). Είναι πολύ συχνό το φαινόμενο, το έχει πολύς κόσμος. Δεν πρέπει να φας κουκιά, να πάρεις ασπιρίνη και κάποια άλλα φάρμακα και να εισπνεύσεις Ναφθαλίνη.

Κατ' αρχήν, ξέρετε αν αυτό θα έχει επίπτωση στο Ι;

Και επίσης, με τη ναφθαλίνη τι γίνεται; Επειδή οι κουβέρτες του στρατού βρωμάνε ναφθαλίνη.

Ευχαριστώ.

morkinor
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από morkinor »

Καλησπέρα. Είμαι 26 ετών και έχω ένα ουρολογικό πρόβλημα. Μήπως υπάρχει κάποιος στρατιωτικός γιατρός να μου απαντήσει; Συγκεκριμένα, το πέος μου καίει καμμιά φορά κατά την διάρκεια της ούρησης και η κύστη βγάζει ένα διάφανο υγρό μετά την έκκριση του οποίου η πέτσα καίει και ζαρώνει προς τα μέσα. Έχω κάνει ουρολογικές εξετάσεις αλλά σε όλα έχουν δείξει πεντακάθαρες. Δεν έχω κάνει εξετάσεις αίματος διότι φοβάμαι τις βελόνες. Παράλληλα έχω ψυχολογικά προβλήματα και παίρνω ψυχοφάρμακα εδώ και 2 με 3 χρόνια. Συγκεκριμένα παίρνω tavor,abilify και HCL biperiden. Ακούω απειλητικές φωνές και έχω παραισθήσεις. Μια ημέρα είδα μια λευκοντυμένη γυναίκα να λάμπει ολόκληρη. Κάτι σαν φάντασμα. Είμαι ψυχωτικός χαρακτήρας; Δικαιούμαι μια περαιτέρω αναβολή μια και είμαι φοιτητής του ΤΕΙΘ. Παράλληλα έχω περιττά κιλά και είμαι υπέρβαρος. Μήπως υπάρχει κάποιος που να μπορεί να ρωτήσει κάποιον στρατιωτικό ιατρό κάτι για την περίπτωση μου?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 31
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Φίλε μου, πρέπει να σε ελέγξει ο στρατιωτικό ιατρός κατ'ιδίαν και να του καταθέσεις το ιατρικό ιστορικό που έχεις, για να έχει πλήρη εικόνα της καταστάσεως σου.

morkinor
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από morkinor »

Τι συμβαινει σε περιπτωση που δεν μπορω να σηκωσω το οπλο και γενικα δεν μπορω να σηκωνω μεγαλα βαρη. Ενα οπλο υπηρεσιας ποσο περιπου ζυγιζει?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Greek_Army »

G3A3=4,25 κιλά G3A4=4,52 κιλά αυτά τα χρησιμοποιούνε στον στρατό ξηράς. Στις ειδικές δυνάμεις έχουνε άλλα. Αν δεν μπορείς να σηκώσεις το όπλο η γενικά βάρος. Βγες άοπλος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Παρ Μάιος 28, 2010 9:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΓΓΕΛΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ »

Μια που σε βρήκα εδώ θέλω να μου δώσεις μια απάντηση σε ένα σημαντικό θέμα. Έχω σοβαρή δερματική ασθένεια στο πρόσωπο (ροδοχρους νόσος) και δεν πρέπει να στέκομαι στον ήλιο! Όταν κθυκλοφορώ έξω τα πρωινά οι γιατροι μου έχουν δώσει κάτι ισχυρά αντιλιακά αλλά και πάλι μου έχουν πει να είμαι μακριά από εστίες που έχουν ήλιο! Τι πρέπει να κάνω με αυτο το θέμα για τον στρατό;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Πριν μπεις στον στρατό καλό θα είναι να πας σε έναν γιατρό και να σου δώσει μια γνωμάτευση και όταν παρουσιαστείς θα το δώσεις στους γιατρούς την πρώτη μέρα και αυτοί θα σου πούνε τι θα κάνεις
ΑΓΓΕΛΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ »

Με βλεπω Ι4 λογικα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ε ναι δεν ξέρω αν η ασθένεια που έχεις είναι για Ι5
Στρατός και θητεία