Θητεία στη Στρατονομια
Στρατονομία - Γενικές Πληροφορίες
Διαβαζω πολυ προσεχτικα φιλε... Τοτε θα μπορουσες να πεις ΓΜΑΚ... "υπαρχουν και μερικοι που κυνηγανε φανταρους για να τους καμπανιασουν"... Εφοσον υπαρχουν και αυτοι και συμφωνουμε φυσικα σε αυτο... ! Τους αμφιβιους δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους αναφερεις αλλα δεν πειραζει... σχετικα με την οδηγηση, αναφερομουν στον jim που ρωτησε αλλα ξεχασα να γραψω το ονομα του και φανηκε οτι το εγραφα για τον john.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
Τους αναφέρω γιατί η συγκεκριμένη μονάδα είναι στο ίδιο στρατόπεδο με στρατονόμους.
Σας ευχαριστώ πολύ ΓΜΑΚ και sn309. Αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής εάν κάποιος για πχ έχει ημικρανίες μπορει να μπει στη Στρατονομία; παίζει ρόλο τα προβλήματα υγείας;
έχετε ακούσει ότι υπάρχει στρατόπεδο (στρατονομίας) στο παπάγο;
έχετε ακούσει ότι υπάρχει στρατόπεδο (στρατονομίας) στο παπάγο;
-
- Στρατηγός
Είναι πίσω από το 401 στρατιωτικό νοσοκομείο
Το στρατόπεδο τι λέει εκεί; Έχει βασική εκπαίδευση στρατονομίας; Και πώς μπορεί κάποιος να ρθεί?
-
- Στρατηγός
Μετάθεση είναι φίλε μου. Τώρα για τα άλλα δεν μπορώ να σε βοηθήσω!
Καλημέρα εάν κάποιος επιλεχτεί στη στρατονομία η μετακινησή του πως θα έιναι;(με ατομικό φύλλο πορείας ή φεύγει μαζί με τους υπόλοιπους που πάνε σε διάφορες μονάδες) και 2) ξέρει κανέις το πρόγραμμα εκπαίδευσης στην στρατονομία;
-
- Στρατηγός
Αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες είμαι σίγουρος θα σου λυθούνε οι απορίες
ειναι αναλογα με τι γραμμη παιρνουν οι στρατονομοι απο το δκτη τους. Η αληθεια ειναι οτι τους φανταρους δεν τους πολυγραφουν αυτους που γραφουν πολυ ειναι εποπ και μαλιστα μεθυσμενους. Γι αυτο ας ειναι πιο προσεκτικοι οι εποπ στη πολιτικη τους ζωη και περισσοτερο αν συναστρεφονται με πολιτες υψηλου κινδυνου. Ελπιζω να Καταλαβαινετε. Η κληση που ερχεται στη μοναδα του στρατευσιμου στο 1ο γρ τη διαχειριζεται Πρωτα ο αξκος του γραφειου. Μετα αναλαμβανουν Δραση οι γνωριμιες και τα τηλ Για να "σβηστει". Ειναι στο χερι του αξκου αν θα προωθηθει στο δκτη αλλα και εκει να φτασει παιρνουν τηλ το δκτη και οχι παντα πΑΕΙ στο καλαθο των αχρηστων.yandr έγραψε:sn 309 έγραψε:Τελος, οσον αφορα τις κλησεις Και το κυνηγι σε φανταρους... Υπαρχει η αρχη οτι ποτε δεν κυνηγαμε φανταρους! ΠΟΤΕ! Μπορει να κανεις συσταση (για τα ματια του κοσμου) Αλλα ποτε δεν γραφεις!
Και γιατί αυτό παρακαλώ; Οι στρατιώτες είναι υπεράνω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Κυρ Μάιος 30, 2010 6:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Γεια σας και απο εμενα. Παρουσιαστηκα για υποψηφιος στρατονομος οταν ψαχναν εγω και αλλα...33 ατομα περιπου.
απο αυτους μονο εγω και αλλοι -------.
ειμαι... --- και δεν εχω βυσμα ενω φοραω γυαλια ---βαθμο ενω ειμαι Ι1 καθαρα απο συνήθεια οποτε κ με αυτα παρουσιαστηκα στον συνταγματαρχη
οπως και στους αλλους ετσι και σε εμενα εφοσον πληρουσα τα κρητηρια μου ειπε
"θα σε προτεινω"
μου ειπαν οτι πέρυσι στο ιδιο στρατοπεδο πηρανε 12 ατομα αλλα καθε χρονο αλλαζει.
Ειμαι.2----.(δηλαδη δεν με λες ντουλαπα και τερμα αρρενωπο)
Απο σωματοτυπο ειμαι νορμαλ προς γυμνασμενος
ετσι οπως σας τα λεω και λαμβανοντας υποψιν οτι ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΥΣΜΑ εχω καμια ελπιδα ή μπα.
... ...
απο αυτους μονο εγω και αλλοι -------.
ειμαι... --- και δεν εχω βυσμα ενω φοραω γυαλια ---βαθμο ενω ειμαι Ι1 καθαρα απο συνήθεια οποτε κ με αυτα παρουσιαστηκα στον συνταγματαρχη
οπως και στους αλλους ετσι και σε εμενα εφοσον πληρουσα τα κρητηρια μου ειπε
"θα σε προτεινω"
μου ειπαν οτι πέρυσι στο ιδιο στρατοπεδο πηρανε 12 ατομα αλλα καθε χρονο αλλαζει.
Ειμαι.2----.(δηλαδη δεν με λες ντουλαπα και τερμα αρρενωπο)
Απο σωματοτυπο ειμαι νορμαλ προς γυμνασμενος
ετσι οπως σας τα λεω και λαμβανοντας υποψιν οτι ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΥΣΜΑ εχω καμια ελπιδα ή μπα.
... ...
Ναι standar απαιτητικη... ουυυυυυυυυυ! ρε γιωταδες σκατοβιζματα... καλα καναμε και τους βαραγαμε στν 13 δεε...
Παιδια ειμαι τωρα στο κεσν...315. Δεν αξιζει! Μην πατε!
Δν ξερω αν το εβαλα καλως εδω το θεμα. Θελω ν ρωτησω πως παει καποιος στη στρατονομια. Η κατανομη μου ειναι στο στρατο ξηρας Και στη διακοπη της αναβολης δν επελεξα ειδ. Δυναμεις ουτε πεζοναυτεσ. Ποτε γντ η επιλογη?
-
- Στρατηγός
Θα σας ρωτήσουνε ποιοι θέλετε να πάτε στρατονομία/ειδικές δυνάμεις/προεδρική φρουρά, βέβαια για να επιλεχτείς πρέπει να τηρείς και τα προσόντα
Διάβασε προηγούμενες σελίδες και θα τα βρείς!
Διάβασε προηγούμενες σελίδες και θα τα βρείς!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες