Θητεία στη Στρατονομια

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
sn 309

Στρατονομία - Γενικές Πληροφορίες

Δημοσίευση από sn 309 »

Διαβαζω πολυ προσεχτικα φιλε... Τοτε θα μπορουσες να πεις ΓΜΑΚ... "υπαρχουν και μερικοι που κυνηγανε φανταρους για να τους καμπανιασουν"... Εφοσον υπαρχουν και αυτοι και συμφωνουμε φυσικα σε αυτο... ! Τους αμφιβιους δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους αναφερεις αλλα δεν πειραζει... σχετικα με την οδηγηση, αναφερομουν στον jim που ρωτησε αλλα ξεχασα να γραψω το ονομα του και φανηκε οτι το εγραφα για τον john.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τους αναφέρω γιατί η συγκεκριμένη μονάδα είναι στο ίδιο στρατόπεδο με στρατονόμους.
john

Δημοσίευση από john »

Σας ευχαριστώ πολύ ΓΜΑΚ και sn309. Αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής εάν κάποιος για πχ έχει ημικρανίες μπορει να μπει στη Στρατονομία; παίζει ρόλο τα προβλήματα υγείας;
έχετε ακούσει ότι υπάρχει στρατόπεδο (στρατονομίας) στο παπάγο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Είναι πίσω από το 401 στρατιωτικό νοσοκομείο
john

Δημοσίευση από john »

Το στρατόπεδο τι λέει εκεί; Έχει βασική εκπαίδευση στρατονομίας; Και πώς μπορεί κάποιος να ρθεί?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μετάθεση είναι φίλε μου. Τώρα για τα άλλα δεν μπορώ να σε βοηθήσω!
john

Δημοσίευση από john »

Καλημέρα εάν κάποιος επιλεχτεί στη στρατονομία η μετακινησή του πως θα έιναι;(με ατομικό φύλλο πορείας ή φεύγει μαζί με τους υπόλοιπους που πάνε σε διάφορες μονάδες) και 2) ξέρει κανέις το πρόγραμμα εκπαίδευσης στην στρατονομία;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες είμαι σίγουρος θα σου λυθούνε οι απορίες
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Rafale »

yandr έγραψε:
sn 309 έγραψε:Τελος, οσον αφορα τις κλησεις Και το κυνηγι σε φανταρους... Υπαρχει η αρχη οτι ποτε δεν κυνηγαμε φανταρους! ΠΟΤΕ! Μπορει να κανεις συσταση (για τα ματια του κοσμου) Αλλα ποτε δεν γραφεις!

Και γιατί αυτό παρακαλώ; Οι στρατιώτες είναι υπεράνω;
ειναι αναλογα με τι γραμμη παιρνουν οι στρατονομοι απο το δκτη τους. Η αληθεια ειναι οτι τους φανταρους δεν τους πολυγραφουν αυτους που γραφουν πολυ ειναι εποπ και μαλιστα μεθυσμενους. Γι αυτο ας ειναι πιο προσεκτικοι οι εποπ στη πολιτικη τους ζωη και περισσοτερο αν συναστρεφονται με πολιτες υψηλου κινδυνου. Ελπιζω να Καταλαβαινετε. Η κληση που ερχεται στη μοναδα του στρατευσιμου στο 1ο γρ τη διαχειριζεται Πρωτα ο αξκος του γραφειου. Μετα αναλαμβανουν Δραση οι γνωριμιες και τα τηλ Για να "σβηστει". Ειναι στο χερι του αξκου αν θα προωθηθει στο δκτη αλλα και εκει να φτασει παιρνουν τηλ το δκτη και οχι παντα πΑΕΙ στο καλαθο των αχρηστων.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Κυρ Μάιος 30, 2010 6:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
chaotic
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από chaotic »

Γεια σας και απο εμενα. Παρουσιαστηκα για υποψηφιος στρατονομος οταν ψαχναν εγω και αλλα...33 ατομα περιπου.
απο αυτους μονο εγω και αλλοι -------.
ειμαι... --- και δεν εχω βυσμα ενω φοραω γυαλια ---βαθμο ενω ειμαι Ι1 καθαρα απο συνήθεια οποτε κ με αυτα παρουσιαστηκα στον συνταγματαρχη
οπως και στους αλλους ετσι και σε εμενα εφοσον πληρουσα τα κρητηρια μου ειπε
"θα σε προτεινω"
μου ειπαν οτι πέρυσι στο ιδιο στρατοπεδο πηρανε 12 ατομα αλλα καθε χρονο αλλαζει.
Ειμαι.2----.(δηλαδη δεν με λες ντουλαπα και τερμα αρρενωπο)
Απο σωματοτυπο ειμαι νορμαλ προς γυμνασμενος
ετσι οπως σας τα λεω και λαμβανοντας υποψιν οτι ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΥΣΜΑ εχω καμια ελπιδα ή μπα.
... ...
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από asimike »

Ναι standar απαιτητικη... ουυυυυυυυυυ! ρε γιωταδες σκατοβιζματα... καλα καναμε και τους βαραγαμε στν 13 δεε...
tttaaaaa

Δημοσίευση από tttaaaaa »

Παιδια ειμαι τωρα στο κεσν...315. Δεν αξιζει! Μην πατε!
νικ23

Δημοσίευση από νικ23 »

Δν ξερω αν το εβαλα καλως εδω το θεμα. Θελω ν ρωτησω πως παει καποιος στη στρατονομια. Η κατανομη μου ειναι στο στρατο ξηρας Και στη διακοπη της αναβολης δν επελεξα ειδ. Δυναμεις ουτε πεζοναυτεσ. Ποτε γντ η επιλογη?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Θα σας ρωτήσουνε ποιοι θέλετε να πάτε στρατονομία/ειδικές δυνάμεις/προεδρική φρουρά, βέβαια για να επιλεχτείς πρέπει να τηρείς και τα προσόντα

Διάβασε προηγούμενες σελίδες και θα τα βρείς!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες