Μυωπία, πρεσβυωπία και άλλα προβλήματα (2010)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Rafale »

Να εισαι καλα. Κοιτα οταν απευθυνθεις στο γιατρο να τον βαλεις να σου τα πει ολα. Βημα βημα. Ολα.
κατερινα1
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από κατερινα1 »

Πείτε μου σας παρακαλώ εγώ θέλω για μηχανικών σχολής ικάρων. Αν έχω μυωπία κόβομαι; Πόσο μπορώ να έχω; Είναι το ίδιο με τους ιπτάμενους;20/20; Ευχαριστώ

ανόνυμος

Δημοσίευση από ανόνυμος »

Γεια σας είμαι 17 χρονών και θέλω να περάσω στη σ. Τ. Υ. Α. Ξέρει κανείς να μου πει αν υπάρχει κάποιο όριο στο βαθμό της μυωπίας που μπορείς να έχεις; Αν ναι τότε θα μπορούσε να μου πει και ποιό ειναι;
Στελιος15

Δημοσίευση από Στελιος15 »

Γεια σας ! Ειμαι 15 χρονων αλλα εχω αποφασισει να προσπαθησω να περασω στρατιωτικες σχολες και θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις... Πρωτα απο ολα οι μεταθεσεις των αποφοιτων της σχολης ευελπιδων ειναι σπανιοτερες συχνοτερες η το ιδιο με με αυτους της Σ. Μ. Υ. Επισης εχω μυωπια 3.00 και θα ηθελα να μαθω αν θα γινω δεκτος και πιο ειναι το οριο της μυωπιας για να μπεις στην σχολη... (ενδιαφερομαι για οπλα και οχι για σωματα)
Λιακος

Δημοσίευση από Λιακος »

Προς στελιο15... Ι μιοπια δεν παιζι κανενα πολο για σσε. Σμθ αλλα για ικαρων ειναι σκουρα τα πρεγματα. Τελος παντων εσυ να διαβαζεις και μι σε απασχολει τιποτε αλλοΕικόνα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Στελιος15 έγραψε:Πρωτα απο ολα οι μεταθεσεις των αποφοιτων της σχολης ευελπιδων ειναι σπανιοτερες συχνοτερες η το ιδιο με με αυτους της Σ. Μ. Υ.

Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τις μεταθέσεις.
TASSOS e.w.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από TASSOS e.w. »

Παιδες για αεροπ[ορια στρατου τι παιζει με ενδιαφερει απιστευτα και εμαθα οτι επιτρεπουν μεχρι ενα οριο μυοπια. Και κατι αλλο ακουω για μυοπια Μονο με υπερμετροπια και αστιγματισμο εξισου συννηθισμενα προβληματα στο στρατο τι γινεται. Ας μου απαντησει καποιος που να ειναι σιγουρος ευχαριστω πολΥ!
Margi

Δημοσίευση από Margi »

Εε. Γεια σας παιδια! Ειμαι μαθητρια της 2ας λυκειου και ενδιαφερομαι πολυ για ΣΜΥ σωματα. Προσφατα ομως πηγα σε οφθαλμιατρο και ανακαλυψα οτι εχω 0.75 μυωπια και 1.5 αστιγματισμο... Θα υπαρξει μηπως κανενα προβλημα για τη εισαγωγη μου σε αυτη τη σχολη; Επισης θα ηθελα να μαθω αν η μυωπια και ο αστιγματισμος αυξανονται πολυ! Ειναι κανεις που μπορει να μου απαντησει; Ευχαριστω εκ των προτερων!Εικόνα

Stargazer

Δημοσίευση από Stargazer »

Καλησπερα παιδια. Εχω 4.75 μυωπια και σκεφτομαι για Ευελπιδων, οποτε αναγκαστικά θα κανω επεμβαση laser. Το προβλημα ειναι οτι παρα το ψαξιμο που εχω ριξει στη φετινη προκυρηξη δεν εχω καταλαβει αν θα κοπω στις υγειονομικες εξετασεις του Ιουνιο αμεσως γιατι αναφερει πως αν δεν πασχεις απο καποιο απο τα νοσηματα που αναφερει σε σχετικο πινακα (η μυωπια δεν ειναι εκει) αποφαινεται για την περιπτωση σου η αρμοδια ανωτατη υγειονομικη επιτροπη. Αυτο σημαινει πως μπορει να μου δωθει περιθωριο για το laser μετα τις εξετασεις ή θα ειμαι αναγκασμενος να το κανω αμεσα; Καταλαβαινω πως ειναι λιγο δυσκολο να ξερετε αλλα αν υπαρχει καποιος που να ειχε παρομοιο προβλημα (μυωπια-laser) θα του ημουν ευγνωμων...
ΣΟΦΙΑ ΑΝΝΑ ΜΙΧΕΛΑΚΗ

Δημοσίευση από ΣΟΦΙΑ ΑΝΝΑ ΜΙΧΕΛΑΚΗ »

Παρακαλώ ενημερώστε με για την νέα εγκύκλιο της ΣΝΔ για τις εισαγωγικές 2010.

Επίσης μήπως κάποιος ξέρει για το θέμα μυωπίας υποψηφίων; Ποιό είναι το ανώτατο όριο; Αλλιώς απορρίπτονται εξαρχής φαντάζομαι.

Ευχαριστώ πολύ

peter1992
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από peter1992 »

Για τους μαχιμους χρειαζεται 10/10 οπτικη οξυτητα χωρις διορθωση για τους μηχανικους 1/10 χωρις διορθωση 10/10 με διορθωση

η μυωπια ειναι 4.5 για μαχιμους και 6 για μηχανικους

ΠΕΤΡΟΣ

Δημοσίευση από ΠΕΤΡΟΣ »

Αν καποιος εχει μειοπεια περναει?
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από supermario »

ΠΕΤΡΟΣ έγραψε:Αν καποιος εχει μειοπεια περναει;
Υπαρχει οριο για τη μυωπια αναλογα με τη σχολη στην οποια θες να εισαχθεισ.

ΠΕΤΡΟΣ

Δημοσίευση από ΠΕΤΡΟΣ »

Και... ποιο ειναι το οριο μυωπιας στη σχολη στατιωτικης ιατρικης στη θεσσαλονικη;

STP

Δημοσίευση από STP »

Για σε ολους. Ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει 1 βαθμο μυωπιας μπορει να μπει στα οπλα ή οχι;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες