Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2010)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από yandr »

Υπάρχει ξεχωριστή συζήτηση για τα αθλήματα και τις επιδόσεις που απαιτούνται.
ΝΕΟΣ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 10
Επάγγελμα: φοιτητης ηλεκτρονικης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΝΕΟΣ »

Peter_Pan έγραψε:Σας παρακαλω αν εχει κανεις βυσμα για να μπω ΛΟΚ δεν εχω βυσμα απλα θελω πολυ να μπω! Μολις ειδα οτι το χαρτι ελεγε διαβιβασεις τρελαθηκα! Αυτη τη στιγμη κλαιω! Ειναι βαρυς ο πρασινος μπερες ρε #@^&@! Το και ειναι αδικο να τον παιρνουν οσοι δε θελουν και δεν το πιστευουν! Πηρα και της στρατολογια τηλ και μου ειπαν σημερα οτι θα περασει κλιμακιο των ειδικων δυναμεων απο το κεδβ για εθελοντες τρεις εβδομαδες μετα την εισοδο μου αλλα δεν το πιστευω σιγα μην ψαξουν στους φλωρους για λοκ... Τουλαχιστον αν καποιος αλλος εχει μπει προσφατα με αυτον τον τροπο ειδικες δυναμεις (οχι απευθειας δηλαδη) ας μου το πει να παρω κουραγιο.#@^&@! Τα πτυχια μου και τη ζωη μου αυτο το ονειρο ειχα σε αυτη τη ζωη να βαλω τον τιμημενο πρασινο και μου το καινε!

Ω, ΡΕ ΦΙΛΟς τι με θυμιζεις τι με θυμιζεις με αυτα που εγραψες... Εμενα! Εκει γυρω στο νοεμβριο τελη οκτωβριου που με ειχε ερθει το χαρτι για διαβιβασεις στη καλαματα και ειχα τρελαθει γτ δν με πηραν ειδικες δυναμειςΕικόνα και αν θα ερθει το κλιμακιο για να παρει ατομα κλπ, κλπ. Με μονη ομως διαφορα οτι εγω δν θεωρουσα τους υπολοιπους φλωρους. Ο καθενας ειναι μαγκας στο ποστο του αν το υπηρετει σωστα. Γτ φιλος αν δν υπαρχουν επικοινωνιες δν υπαρχει τπτΕικόναΤι δλδ επειδη δν τρεχουν γυμνοι τα πρωινα στο κρυο η δν τους καψωναρουν η δν τσιμπανε καμψουλες ειναι φλωροι; Οχι φυσικαΕικόνα

Πιστεψε με θα απογοητευτεις πληρως αν πας τελικα. Μονο αυτο ς λεω. Θα γουσταρεις τρελα με καποια πραγματα, οπως στις ασκησεις που θα πας στα ελικοπτερα αν ανεβεις, απο τα βραχια αν κατεβεις με σχοινια αν σε -25 στο βουνο τρεχεις και φωναζεις συνθηματακια γυμνοστηθος αλλα μεχρι εκει τπτ περισσοτερο. Δν υπαρχει λογικη, ολοι (τουλαχιστον οι περισσοτεροι) κοιταν τη παρτη τους και ας φοραν το τιμημενο οντως πρασινο μπερε. Και για αξιωματικους και για εποπ και για κληρωτους μιλαω. Οπως τα βλεπω τα πραγματα επεσε και το τελευταιο καστρο. Θα μπεις θα τα δεις πως ειναι και ειμαι 101% σιγουρος οτι θα πεις:πηρα εμπειριες, εκανα πραγματα που δν θα τα εκανα ποτε στη ζωη μου, τρελες εμπειριες αλλα απο εκει και περα το χαρτι απολυσης μου και αντε στο διαολο τα στελεχη και το ***** ο στρατος τους που τον εχουν καταντησει ετσι οπως τον εχουν καταντησει.

Σιγουρα απο λοιπα σωματα προτιμαω σαφως παλι ειδικες δυναμεις γτ τουλαχιστον δν παει τοσο χαμενος ο χρονος αλλα αν οι επιλογες ηταν ειδικες δυναμεις ή να πορευτω στη μελλοντικη μου δουλεια και γενικα στη πολιτικη μου ζωη μου σαφως και θα διαλεγα το 2ο. Πιστεψε με δν αξιζει πλεον, τα εχουν καταστρεψει ολαΕικόνα
πας να γινεις στρατιωτης να εκπαιδευτεις ωστε ανα πασα στιγμη να μπορεις να πολεμησεις και καταληγεις να πολεμας να επιβιωσεις σε μια μικρη κοινωνια χωρις να σκεφεσαι τπτ αλλο. Ο θανατος σου η ζωη μου κατι τετοια φαση.

Δν υπαρχει αλληλεγγυη, δν υπαρχει καθαροτητα, ειληκρινια, δν υπαρχει συναδερφικοτητα οπως τα περιμενεις πιστευω. Εγω παντως ετσι τα περιμενα και εκανα εικονικη ελευθερη πτωση απο C-130 χωρις αλεξιπτωτοΕικόναΕικόνα

Οι πλειοψηφια των κληρωτων ερχεται για τα μορια μηπως και βολευτουν πουθενα στο δημοσιο, και τα στελεχη πως θα παρουν κανα ? παραπανω απο τους διοικητες μεχρι και τους τελευταιους δεκανεις. Μονο αυτα τους νοιαζουν. Συμφεροντα και μονο συμφεροντα, μονο για τις δαφνες, την αναγνωριση, τη σταδιοδρομια, ουτε αξιες ουτε εθνος, ουτε σημαια ουτε τπτ. Υποκριτες και παπατζες
Πανε υπηρετησε τη πατριδα οπως εχουμε χρεος ολοι αλλα μεχρι εκει

Εδω θα ημαστε ας περασει λιγος καιρος πανε δεστα αν σε πηραν τελικα και ελα να γραψεις να με πεις τι σκεφτεσαι τελειως ηλικριναΕικόνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΝΕΟΣ την Τετ Μαρ 03, 2010 10:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΝΕΟΣ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 10
Επάγγελμα: φοιτητης ηλεκτρονικης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΝΕΟΣ »

GiorgosPZN έγραψε:Οι δοκιμασιες ειναι:

Τρεξιμο 1 μιλι σε 4,20'

Omg, καλο αστειακι!ΕικόναΕικόναΕικόναελεος ρε παιδες τι λετε!
αφηστε τις παπατζες στην ακρη. Οι δοκιμασιες ειναι πολυ απλες. Ουτε στα πεν δν ς ζητανε τετοιο χρονο να κανεις πλακα κανετε ρε; Μονο κανα επαγγελματιας μπορω να δεχτω οτι μπορει να κανει τετοιο χρονο. Μονο αν το θες και δειξεις οτι πηγες να κοροιδεψεις σε κοβουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΝΕΟΣ την Τετ Μαρ 03, 2010 10:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Pandelis

Δημοσίευση από Pandelis »

Γεια σας παιδια, μια βοηθεια θα ηθελα. Εγω στο περιοδευων δηλωσα ειδικες δυναμεις (ΛΟΚ) αλλα δεν εβαλε ο υπολογιστης το (χ) στο κουτακι που ελεγε λοκατζιδες και το εβαλε η υπαλληλος, μετραει?
δημητρης 13 χρονων

Δημοσίευση από δημητρης 13 χρονων »

Συγνωμη παιδια δν ξερω τι επαθε και τα εβγαλε ετσι. Ξαναρωταω ενας φιλος μου διαλεξε να παει καταδρομεις (παλικαρι το παιδι). Μπορει αν στρατευτει να παει στους αμφιβιους; Σας παρακαλω απαντηστε μου για να του το πω.
Πολυνικης

Δημοσίευση από Πολυνικης »

Γεια σας παιδια... Ειμαι 16 και θελω να παω μονιμος Μ. Υ. Κ |
Πως μπορω να το πετυχω αυτο ; Παρακλω τα φωτα σας
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

δημητρης 13 χρονων έγραψε:Συγνωμη παιδια δν ξερω τι επαθε και τα εβγαλε ετσι. Ξαναρωταω ενας φιλος μου διαλεξε να παει καταδρομεις (παλικαρι το παιδι). Μπορει αν στρατευτει να παει στους αμφιβιους; Σας παρακαλω απαντηστε μου για να του το πω.
ναι μπορει
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Πολυνικης έγραψε:Γεια σας παιδια... Ειμαι 16 και θελω να παω μονιμος Μ. Υ. Κ |
Πως μπορω να το πετυχω αυτο ; Παρακλω τα φωτα σας
μπορεις να πας απο τις στρατιωτικες σχολες του ναυτικου ή ως εποπ αλλα προυποθετει να εχεις αποφοιτησει απο την εκπαιδευση της
Πολυνικης

Ευχαριστω... Οποιαδηποτε πληροφορια ακομη δεκτη
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Εσυ τι αποριες εχεις και αν μπορουμε να σε βοηθησουμε ευχαριστως
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από D.Y.K »

Πολυνικης έγραψε:Ευχαριστω... Οποιαδηποτε πληροφορια ακομη δεκτη

Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες λεβεντάκο μου.
Οι μόνοι τρόποι άν και εφόσον εξακολουθείς να θέλεις να μπείς στην Οικογένεια των Βατραχανθρώπων όταν μεγαλώσεις είναι αυτοί που σου αναφέρει ο ΟΑΑΕΕ02 πιο πάνω!
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

D.Y.K έγραψε:
Πολυνικης έγραψε:Ευχαριστω... Οποιαδηποτε πληροφορια ακομη δεκτη

Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες λεβεντάκο μου.
Οι μόνοι τρόποι άν και εφόσον εξακολουθείς να θέλεις να μπείς στην Οικογένεια των Βατραχανθρώπων όταν μεγαλώσεις είναι αυτοί που σου αναφέρει ο ΟΑΑΕΕ02 πιο πάνω!
μην εισαι τοσο σκληροςΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα Θα σε παρεξηγησουν
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν είμαι σκληρός, παρεξήγηση!Εικόνα
Απλά αναφέρω στον φίλο μας ότι οι μόνοι τρόποι για να μπείς στην Σχολή, να εκπαιδευτείς και να αποφοιτήσεις ώστε να ενταχθείς στα Βατράχια Ειναι αυτοί που αναφέρεις εσύ πιο πάνω!

ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Ησουν στρατηγος;
Πολυνικης

Αρα πρωτα ΣΝΔ, μετα ειδικες δυναμεις ή κατευθειαν ΜΥΚ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής