Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2010)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
sintoma lokatzis
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από sintoma lokatzis »

Συμφωνω με τον ALEX1990...
yo

Δημοσίευση από yo »

ALEX1990 έγραψε:Οσοι κοβονται απο ειδικες δυναμεις τις περισσοτερες φορες λενε μουφες για να χρυσωσουνε το χαπι!(οτι πρεπει να εισαι απογωνος του ραμπο κτλ) Δε λεω θα υπαρχουν και ατομα πολυ γυμνασμενα εκει που θα κανουν 15 ελξεις για πλακα αλλα ΟΧΙ ολοι!
Ποιο χάπι; Δεν έχω πάει στρατό ακόμα, απλά ξέρω άτομα που έβγαλαν τις ΕΔ άτομα που τα παράτησαν και άτομα που τους έδιωξαν. Τα πράγματα όντως είναι πολύ δύσκολα εκεί και όπως είπα και παραπάνω αν δεν έχεις σχέση με γυμναστική δεν είσαι για εκεί. Θα ήσουν εσύ εντάξει με τον εαυτό σου ας πούμε αν σου έλεγαν πάρε 15 κάμψεις και στις 10 τα παρατούσες, από μόνος θα Έπρεπε να πεις στον εαυτό σου εγώ δεν είμαι για εδώ, θα μπορούσες να κρατήσεις ψηλά το κεφάλι στο παρουσιάσου; Έβλεπα κάτι βίντεο στο youtube από την εκπομπή ''με αρετή και τόλμη'' είχαν πάει στα λοκ στην ρεντίνα και τραβούσαν με τις κάμερες την εκπαίδευση των λοκ και σε μια στιγμή δείχνει 2 ''λοκατζήδες'' να κάνουν έλξεις και στις 4 τα είχαν φτύσει, έλεος... !

ALEX1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ALEX1990 »

yo έγραψε:
ALEX1990 έγραψε:Οσοι κοβονται απο ειδικες δυναμεις τις περισσοτερες φορες λενε μουφες για να χρυσωσουνε το χαπι!(οτι πρεπει να εισαι απογωνος του ραμπο κτλ) Δε λεω θα υπαρχουν και ατομα πολυ γυμνασμενα εκει που θα κανουν 15 ελξεις για πλακα αλλα ΟΧΙ ολοι!
Ποιο χάπι; Δεν έχω πάει στρατό ακόμα, απλά ξέρω άτομα που έβγαλαν τις ΕΔ άτομα που τα παράτησαν και άτομα που τους έδιωξαν. Τα πράγματα όντως είναι πολύ δύσκολα εκεί και όπως είπα και παραπάνω αν δεν έχεις σχέση με γυμναστική δεν είσαι για εκεί. Θα ήσουν εσύ εντάξει με τον εαυτό σου ας πούμε αν σου έλεγαν πάρε 15 κάμψεις και στις 10 τα παρατούσες, από μόνος θα Έπρεπε να πεις στον εαυτό σου εγώ δεν είμαι για εδώ, θα μπορούσες να κρατήσεις ψηλά το κεφάλι στο παρουσιάσου; Έβλεπα κάτι βίντεο στο youtube από την εκπομπή ''με αρετή και τόλμη'' είχαν πάει στα λοκ στην ρεντίνα και τραβούσαν με τις κάμερες την εκπαίδευση των λοκ και σε μια στιγμή δείχνει 2 ''λοκατζήδες'' να κάνουν έλξεις και στις 4 τα είχαν φτύσει, έλεος... !

φιλε αν θελεις δωσε ενα παραδειγμα για αυτα που λες... Πες μας για ατομα που τα παρατησαν ατομα που τα διωξανε και ατομα που εμειναν και τα εβγαλαν... Και εγω σου λεω... Αυτος που σου ειπε οτι τα παρατησε αλλα και αυτος που τον διωξανε κανουν την τριχα τριχια για να μην τους πεις γιωταδες... Οσον αφορα το ατομο που εβγαλε ΕΔ... Καποιοι λενε την αληθεια αλλα ΠΟΛΛΟΙ λενε οτι ειναι ραμπο και οτι ανεβαινουν το βουνο σε 2' κτλ... Δωσε μας παραδειγματα για τα ατομα που γνωρισες...
yo

Δημοσίευση από yo »

Τώρα αν αρχίσω και γράφω για αυτά που έχω ακούσει για ειδικές δυνάμεις θα φάω όλο το βράδυ, Συμφωνώ ότι υπάρχουν άτομα που μεγαλοποιούν τα πράγματα. Τώρα όσο για αυτούς που λες οτί λένε ψέματα για να μην τους πούμε γιωτάδες είναι άτομα με τα οποία έχω μιλήσει και δεν είναι έτσι δεν έχουν κάποιον λόγο να πούνε ψέματα Και Τα προσόντα για ειδικές δυνάμεις τα Είχαν, αλλά δεν άντεξαν εκεί μέσα (για λοκ μιλάω τώρα) Και μου είπαν στα ίσια εγώ δεν μπορούσα εκεί, δεν μπορούσα το βρίσιμο τα καψόνια να σε ξυπνάνε το πρωί όπως αυτοί γουστάρουν να σου ρίχνουν την ψυχολογία και όλα τα άλλα και τα παράτησαν όχι απο θέμα αντοχής δηλαδή δεν άντεχαν το τρέξιμο τις έλξεις κτλ αλλά από θέμα ψυχολογίας, ηθικού, ψυχραιμίας κ. Ο. Κ

yo

Δημοσίευση από yo »

Και από θέμα αντοχής τα παρατάνε πολοί όμως μην το παραλείπουμε αυτό.
alexakis7
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από alexakis7 »

Παιδια θελω να μπω και εγω πεζοναυτης τον αυγουστο. Ποτε πρεπει να παω να κοψω την αναβολη για να με παρουν αυγουστο; Εχετε καθολου ιδεα; Και οταν κοψω την αναβολη μπορω τοτε να δηλωσω οτι θελω να παω πεζοναυτης ή οταν θα ερθουν απο το γες στην μοναδα που θα ειμαι;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 96

Δημοσίευση από Greek_Army »

Θα την κόψεις 3 μήνες πρίν. Θα δηλώσεις ότι θες να πας στους πεζοναύτες. Αν δεν σου έρθει το χαρτί μην αγχώνεσε. Θα έρθει επιτροπή από ειδικές δυνάμεις Θα περάσεις κάτι εύκολα αθλήματα. Και κομπλέ
alexakis7
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από alexakis7 »

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες... !
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Παλικαρια μια ερωτηση. ΠΑρουσιαζομαι Δευτερα Μεγαλο Πευκο. Εχω τροφικη αλεργια στο ψαρι. Δηλαδη δεν μπορω να φαω ψαρι. Δεν εχω φαει τα τελευταια 12 χρονια. Να το δηλωσω ή υπαρχει περιπτωση να με κοψουν για αυτο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τι να σε κόψουνε ρε φίλε επειδή δεν μπορείς να φας ψάρι; Χαλάρωσε
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Ξερω κι εγω ρε φιλε; Μπορει να μου πουν καμια μπουρδα! Εγω λεω να μην το δηλωσω καθολου κι αν κατσει μια μερα και εχει ψαρι το μενου τρωω απο κανα ΚΨΜ. Εσυ δηλαδης λες να το δηλωσω; Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Όχι δεν χρειάζεται να το δηλώσεις.Εικόνα άμα ήτανε αλλεργία σε φυτά π. Χ να το δήλωνεις τώρα για το ψάρι μην σκας.
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Εγινε, ευχαριστω! Αντε μια και σημερα για να δουμε τι θα δουμε...
Μια και σε βρηκα μπορεις να μου πεις με δυο λογια γιατι η πρωτη μερα ειναι δυσκολη (απο οτι ακουω); Απο ποια αποψη; Με το που μπαινεις σε τρεχουν ή ολη η διαδικασια του πηγαινε περα δωθε να παρεις πραγματα κτλ. Ειναι σπασα@@;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ε η πρώτη μέρα είναι κουραστική. Έχει πολύ αναμονή και προσπαθούνε να σου σπάσουνε τον τσαμπουκά
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Αυτα ειναι αναμενομενα. Εγω που ειμαι και παππους (σχεδον 27) δεν παω και με τσαμπουκ. Με αγαπη για την πατριδα και θελοντας να κανω το καλυτερο πηγαινω. Δεν νομιζω οτι θα μασησω. "Μαλιστα" κι αγιος ο Θεος... Χα χα χα! Να 'σαι καλα!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες