ναι ρε παλικαρι εχεις δικιο αλλα δεν νομιζω τα τεθωρακισμενα να ειναι οπως οι ειδικες δυναμεις... Γιατι νομιζω οταν τρως ακυρο απο ΕΔ σε στελνουν τεθωρακισμενα! Κριμα παντως... Ηθελα παρα πολυ να παω ειδικες δυναμεις και αποτι φαινετε το ονειρο θα τελειωσει... Η μαλλον το ονειρο θα παραμεινει ονειρο...ΓΜΑΚ έγραψε:Υπάρχουνε μόναδες στο πεζικό που είναι εξίσου μάχημες
Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2010)
Μπορείς να πάς και 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία Πεζικού.
Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες ρε παιδια... Αλλα αν τελικα ισχυει αυτο με τα αθληματα μετα οπου και να με στειλουν...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 96
Ε αν δεν πας ειδικές δυνάμεις. Μην τους κάνεις το χατήρι και υπηρετήσεις την πατρίδα σου
ε να τωρα με δουλευεις... Τεσπα... Δεν ειπα οτι δεν θα την υπηρετησω ρε φιλε αλλα δεν θα εχω τη κ**λα που θα ειχα αν εμενα ειδικες δυναμεις...ΓΜΑΚ έγραψε:Ε αν δεν πας ειδικές δυνάμεις. Μην τους κάνεις το χατήρι και υπηρετήσεις την πατρίδα σου
-
- Στρατηγός
Ε σε δουλεύω ρε φιλαράκο χαλάρωσε η ζωή δεν τελειώνει αν δεν πας στις ειδικές δυνάμεις.
η ζωη δεν τελειωνει... Αλλα θα ξενερωσω πολυ... Και θα το κουβαλαω ως αρνητικο στη ζωη μου... Εσυ οταν υπηρετησες εδωσες αθληματα; Ποτε υπηρετησες; ΕΣΣΟ;ΓΜΑΚ έγραψε:Ε σε δουλεύω ρε φιλαράκο χαλάρωσε η ζωή δεν τελειώνει αν δεν πας στις ειδικές δυνάμεις.
-
- Στρατηγός
Εγώ έδωσα γιατί είχα παρουσιαστεί στο βόλο. Είχα παρουσιαστεί τον φεβρουάριο του 2008. Τι θα κουβαλάς αρνητικό στην ζωή σου; Οτι δεν υπηρέτησες στις ειδικές δυνάμεις; Δεν θα σε θέλουνε οι φίλοι σου; Δεν θα είναι περήφανοι οι γονείς σου. Έλεος.
για τον εαυτο μου μιλαω...ΓΜΑΚ έγραψε:Εγώ έδωσα γιατί είχα παρουσιαστεί στο βόλο. Είχα παρουσιαστεί τον φεβρουάριο του 2008. Τι θα κουβαλάς αρνητικό στην ζωή σου; Οτι δεν υπηρέτησες στις ειδικές δυνάμεις; Δεν θα σε θέλουνε οι φίλοι σου; Δεν θα είναι περήφανοι οι γονείς σου. Έλεος.
Ειδικές δυνάμεις είναι πολύ δύσκολα μίλησα με παιδιά που κοπήκανε απο ειδικές δυναμείς και μου είπαν πως τα πράγματα εκεί έιναι παρα πολυ δύσκολα. Οι ανωτέροι σου γαμ**νε την ψυχολογία σου σπάνε τον τσαμπουκά, όποιος δεν έχει σχέση με την γυμναστική ούτε καν να το σκεφτεί για ειδικές δυνάμεις. Μια φορά μου είπαν τους είχαν βάλει να κάνουν κάμψεις μέχρι τελικής πτώσεως και μερικοί τα παρατούσαν στις 10 κάμψεις και όποιος τα παρατούσε νωρίς τον "ξέσκιζαν". Πολύ τρέξιμο συνέχεια, να κάνεις κοιλιακούς μετά από τρέξιμοκαι να σε βρίζουν κ. Ο. Κ...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
οταν λες κοπηκανε; Ζητησανε και κοπηκανε;yo έγραψε:Ειδικές δυνάμεις είναι πολύ δύσκολα μίλησα με παιδιά που κοπήκανε απο ειδικές δυναμείς και μου είπαν πως τα πράγματα εκεί έιναι παρα πολυ δύσκολα. Οι ανωτέροι σου γαμ**νε την ψυχολογία σου σπάνε τον τσαμπουκά, όποιος δεν έχει σχέση με την γυμναστική ούτε καν να το σκεφτεί για ειδικές δυνάμεις. Μια φορά μου είπαν τους είχαν βάλει να κάνουν κάμψεις μέχρι τελικής πτώσεως και μερικοί τα παρατούσαν στις 10 κάμψεις και όποιος τα παρατούσε νωρίς τον "ξέσκιζαν". Πολύ τρέξιμο συνέχεια, να κάνεις κοιλιακούς μετά από τρέξιμοκαι να σε βρίζουν κ. Ο. Κ...
Ναι αυτοί από μόνοι τους τα παράτησαν δεν άντεχαν άλλο, αλλά σαφώς πως αν πας εκεί και δουν ότι δεν είσαι για εκεί αντε γεια σε στέλνουν αλλού. Αν δεν έχετε σχέση με γυμναστική ούτε καν να το σκεφτείτε, για μένα αν δεν μπορείς να κάνεις 10-15 έλξεις κανονικές έλξεις όχι αστεία και 30-40 κάμψεις μην σου περάσει καν η ιδέα να πας ειδικές δυνάμεις.ALEX1990 έγραψε:οταν λες κοπηκανε; Ζητησανε και κοπηκανε;yo έγραψε:Ειδικές δυνάμεις είναι πολύ δύσκολα μίλησα με παιδιά που κοπήκανε απο ειδικές δυναμείς και μου είπαν πως τα πράγματα εκεί έιναι παρα πολυ δύσκολα. Οι ανωτέροι σου γαμ**νε την ψυχολογία σου σπάνε τον τσαμπουκά, όποιος δεν έχει σχέση με την γυμναστική ούτε καν να το σκεφτεί για ειδικές δυνάμεις. Μια φορά μου είπαν τους είχαν βάλει να κάνουν κάμψεις μέχρι τελικής πτώσεως και μερικοί τα παρατούσαν στις 10 κάμψεις και όποιος τα παρατούσε νωρίς τον "ξέσκιζαν". Πολύ τρέξιμο συνέχεια, να κάνεις κοιλιακούς μετά από τρέξιμοκαι να σε βρίζουν κ. Ο. Κ...
- ΛΟΚ soldier
- Posts in topic: 7
yo έγραψε:Ειδικές δυνάμεις είναι πολύ δύσκολα μίλησα με παιδιά που κοπήκανε απο ειδικές δυναμείς και μου είπαν πως τα πράγματα εκεί έιναι παρα πολυ δύσκολα. Οι ανωτέροι σου γαμ**νε την ψυχολογία σου σπάνε τον τσαμπουκά, όποιος δεν έχει σχέση με την γυμναστική ούτε καν να το σκεφτεί για ειδικές δυνάμεις. Μια φορά μου είπαν τους είχαν βάλει να κάνουν κάμψεις μέχρι τελικής πτώσεως και μερικοί τα παρατούσαν στις 10 κάμψεις και όποιος τα παρατούσε νωρίς τον "ξέσκιζαν". Πολύ τρέξιμο συνέχεια, να κάνεις κοιλιακούς μετά από τρέξιμοκαι να σε βρίζουν κ. Ο. Κ...
φίλε εννοείται εάν δεν μπορείς να κάνεις 10 κάμψεις, όχι για ειδικές δυνάμεις αλλά γενικά για τον στρατό δεν κάνεις...
-
χαλαρωσε λιγο ρε φιλε...10-15 ελξεις... Στο ΚΕΕΔ... Φιλαρακι μου εκανε μια ελξη μονο και οταν βγηκε απο το κεεδ εκανε 8 οχι και με τη μια 15 ελξεις... Καμψεις ναι... Νταξ 30-40 ειναι λογικο για αρχη! Το βασικο ειναι να ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ! Και τοτε και υπομονη θα εχεις και τα παντα... Αν δειξεις οτι μπορεις στο λοχαγο σου αλλα και στον εκπαιδευτη σου τοτε μενεις!yo έγραψε:Ναι αυτοί από μόνοι τους τα παράτησαν δεν άντεχαν άλλο, αλλά σαφώς πως αν πας εκεί και δουν ότι δεν είσαι για εκεί αντε γεια σε στέλνουν αλλού. Αν δεν έχετε σχέση με γυμναστική ούτε καν να το σκεφτείτε, για μένα αν δεν μπορείς να κάνεις 10-15 έλξεις κανονικές έλξεις όχι αστεία και 30-40 κάμψεις μην σου περάσει καν η ιδέα να πας ειδικές δυνάμεις.ALEX1990 έγραψε:οταν λες κοπηκανε; Ζητησανε και κοπηκανε;yo έγραψε:Ειδικές δυνάμεις είναι πολύ δύσκολα μίλησα με παιδιά που κοπήκανε απο ειδικές δυναμείς και μου είπαν πως τα πράγματα εκεί έιναι παρα πολυ δύσκολα. Οι ανωτέροι σου γαμ**νε την ψυχολογία σου σπάνε τον τσαμπουκά, όποιος δεν έχει σχέση με την γυμναστική ούτε καν να το σκεφτεί για ειδικές δυνάμεις. Μια φορά μου είπαν τους είχαν βάλει να κάνουν κάμψεις μέχρι τελικής πτώσεως και μερικοί τα παρατούσαν στις 10 κάμψεις και όποιος τα παρατούσε νωρίς τον "ξέσκιζαν". Πολύ τρέξιμο συνέχεια, να κάνεις κοιλιακούς μετά από τρέξιμοκαι να σε βρίζουν κ. Ο. Κ...
-
Οσοι κοβονται απο ειδικες δυναμεις τις περισσοτερες φορες λενε μουφες για να χρυσωσουνε το χαπι!(οτι πρεπει να εισαι απογωνος του ραμπο κτλ) Δε λεω θα υπαρχουν και ατομα πολυ γυμνασμενα εκει που θα κανουν 15 ελξεις για πλακα αλλα ΟΧΙ ολοι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες