Πρόβλημα με εμβοές και ιλλίγγους
Καλησπερα παιδια εγω θέλω να ρωτησω οταν παο στο στρατο το μαιο. Εχω ενα προβλημα με τα αυτια μου εχω πολυ δυνατα βουητα στα καλα καθουμενα και εχω και ιλλιγγους και ολα αυτα δε με πιανουν μια φορα το χρονο αλλα αρκετες φορες το μηνα την αντιμετοπισει θα εχω; Εχετε ακουση για ατομα με παρομοιο προβλημα υγειας στο στρατο; Επεισης εχω και διαταραχη στην ακουστηκοτητα δηλαδη την ωρα που βουηζουν τα ωτα μου μειωνετε η ακοη μου
Να πας σε ωρλ για διαγνωση πρωτα και μετα πρατεις και ποσταρεις εκ νεου στο αναλογο επιμερους /forum/forum_posts.asp?TID=602 Περι σωματικης ικανοτητας
Το θεμα ειναι οτι πηγα σε πολλους αλλα δεν μου κανουν εξετασεις να δουν τη εχω ο καθενας μ λεει την δικια του γνωμη ενας μ λεει οτι ειναι νευρολογικο ο αλλος οτι εχω συνδρομο μενιερ ο αλλος οτι ειναι ιδεα μου ο καθε ωρλ που θα με εξετασει θα πη τη δικια του γνωμη λες και ειμαι κανενα πειραμα τη να πω αισχος στους γιατρους
μα δεν μπορει ολοι να ειναι ετσι. Καποιος θα ειναι σωστος.2 γνωμες γιατρων θα παρεις και μετα θα καταληξεις στο τι θα κανεις. Χωρις διαγνωση δεν μπορεις να ξεκινησεις. Σε οσους περισσοτερους γιατρους πας λογικο να ακουσεις διαφορετικες γνωμες. Επικεντρωσου σε 2Μάριος έγραψε:Το θεμα ειναι οτι πηγα σε πολλους αλλα δεν μου κανουν εξετασεις να δουν τη εχω ο καθενας μ λεει την δικια του γνωμη ενας μ λεει οτι ειναι νευρολογικο ο αλλος οτι εχω συνδρομο μενιερ ο αλλος οτι ειναι ιδεα μου ο καθε ωρλ που θα με εξετασει θα πη τη δικια του γνωμη λες και ειμαι κανενα πειραμα τη να πω αισχος στους γιατρους
Ναι αλλα δεν ξερουν τη εχω μου λενε τη μπορει να εχω αυτο ειναι το θεμα
Σε εξεταζουν τουλαχιστο; Δεν εντοπιζουν καμια αιτια που να προκαλει τις εμβοες; Αν οχι να απευθυνθεις και σε ενα ψυχολογο
Κοιτα εγω ψυχολογικα ειμουν πολλοι καλα απο μικρος δεν χρειαζομαι ψυχολογο ενα καλο ωρλ μονο γιατι οι συγκεκριμενοι το μονο που μου κανουν ειναι να κοιτανε Με ενα μαρκουτσι το αυτι μου. Εξωτερικα το τυμπανο φαινεται ωραιο αλλα ο λαβυρινθος; Δεν μου εχουν κανει καποια εξετασει το μονο που μου λενε ειναι Διαφορες θεωριες ξερεις εσυ κανενα καλο ωρλ κοντα στην αθηνα?
αφου δεν εχει αποκλειστει η περεταιρω εξεταση στο αυτι εξωτερικα τι να το κανεις που ειναι ωραιο; Ε ωραιο θα ειναι μεσα ειναι το προβλημα να δουν μηπως εχει υγρο να στο καθαρισουνε. Καταλαβες ; Μηπως υπαρχει ξενο σωμα στο αυτι σου. Οσο δεν γινεται εξεταση εισαι για ολες τις ειδικοτητες για να δεις απο που προερχεται και ποσο σοβαρο ειναι. Και δεν ειναι κακο για ψυχολογο μην εχεις ταμπου.Μάριος έγραψε:Κοιτα εγω ψυχολογικα ειμουν πολλοι καλα απο μικρος δεν χρειαζομαι ψυχολογο ενα καλο ωρλ μονο γιατι οι συγκεκριμενοι το μονο που μου κανουν ειναι να κοιτανε Με ενα μαρκουτσι το αυτι μου. Εξωτερικα το τυμπανο φαινεται ωραιο αλλα ο λαβυρινθος; Δεν μου εχουν κανει καποια εξετασει το μονο που μου λενε ειναι Διαφορες θεωριες ξερεις εσυ κανενα καλο ωρλ κοντα στην αθηνα;
μην πας σε απλο ωρλ αλλα να υπαρχει ειδικευση σε ιλιγγους βαρηκοια και εμβοων των αυτιων τετοιον γιατρο ψαξε
Γεια σας πριν 3 χρονια ειχα ενα τροχαιο με μηχανη και ειχα χτυπηση σοβαρα στο κεφαλι (ραγισε σε δυο σημεια), στο ποδι (στο οποιο εχω λαμες και διβες ακομα και σημερα), στα πλευρα και μεση που με πονανε ακομα που και που υπερβολικα, εσπασα σοβαρα την κλιδα μου (η οποια δεν εκατσε στην θεση της καλα), εχω σπασει το χερι μου (και απο λαθως ιατρο ο καρπος του χεριο εχει περιοριστη η κινηση του κατα πολυ) εσπασα την μυτη μου (η οποια εκανα χειρουργειο αλλα δεν πετυχε και θελει να κανω και αλλο διοτι δεν αναπνεω καθολου καλα απο την μυτη. τα συμπτοματα που εχω ειναι πως εξαντλουμε ευκολα ζαλιζομαι πολυ κατα της αποτομες κινησης και της σωματικες πιεσης με ποιανη συχνα κρυος ιδρωτας και αναγουλες μαζι ποναει η μεση μου συχνα και πολλα αλλα. που θελω να καταληξω υπηρετω αυτην την στιγμη ειχα παει και μετα το ατυχηχα και εδοσαν αναβολη ενω εγω πηγαινα για απαλαγη και στην τελικη υπηρετω ειχα ενα μηνα προυπηρεσια και τωρα μια βδομαδα εχει που μπηκα. ειμαι ι4 και ηρθε μεταθεση για δυδιμοτειχο στο προτοκληση 50 εμα μαυροσκουφης εμαθα οτι ειναι ζορικα εκει. δικαιουμε κατ εξαιρεση μεταθεση καπου κοντα στον νομο μου για να παρακολουθη ο προσοπικος ιατρος μου?
Υπαρχει επιμερους κατ εξαιρεση μεταθεση και μαλλον για κοινωνικους λογους. Σου δινω τους κοινωνικους λογους που αιτιολογουν τη μεταθεση. Αν πληρεις τις προυποθεσεις ξεκινα τις διαδικασιες http://www.army.gr/files/File/do8files/09_Kathgories_kat_e3airesh_meta8esewn_gia_koinwnikoys_logoys_KEIMENO.pdf
καλησπέρα παιδιά και Χριστός Ανέστη. Απο μικρο παιδι εχω εμβοες και δυσανεξια στους ήχους εχω μια μικρη ασταθεια και καμια φορα ιλλίγγους μενοχλούν ακόμα και ήσυχη ηχοι... Τον αυγουστο θα παρουσιαστο και στεναχωριεμε για το συγκεκριμενο θεμα τη ι θα με βγαλουν θα παρω αππαλλαγή; Να σας πληροφορισω οτι ποτε στη ζωη μου δεν εχω παη σε κλαμπ ουτε σε κινηματογραφο για το συγκεκριμενο θεμα φοραο πολυ συχνα ωτοασπιδες ακομα και στον υπνο μου πως θα το παρουν στο στρατο το προβλημα μου καθε εντονος ήχος ακουγετε μεσα στα αυτια μου σα να μικροφωνιζη και τα βουητα δυναμωνου και επεισης με ενοχλη παρα πολη η οχλαγωγια... Σας παρακαλω αμα μπορητε να με ενημερωσετε αμεσα και με ειλικρινια θα ειμουν ευνωμων ευχαριστω εκ των προτερων! Εγω δε λεω να μην ιπηρετησω αλλα σε οσους γιατρους εχω παει δε μου κανουν εξετασεις και απλως λενε θεωριες για το τη μπορει να ειναι αρκετη γιατροι μου λενε οτι εχω συνδρομο μενιερ ειναι μια νοσος που σταδιακα χανης την ακοης σου. Να προσθεσω οτι στα καλα καθουμενα εκει που ειμαι ηρεμος με πιανουν πολη δυνατα βουητα με αποτελεσμα να μη μπορω να κανω καμια εργασια
Καλό θα ήταν να πάς σε Στρατιωτικό ιατρό για να σε δει και από'κει μπορεί αναλόγως να κρίνει εάν θα περάσεις από Επιτροπή Απαλλαγών ή όχι.
Φίλε μου έχω αυτο που περιγράφεις εδώ και 7 περίπου μήνες και κοντευω να παραφρονήσω. Πως διαχειρίζεσαι την κατάστασή σου, την καθημερινότητά σου; Έχεις προσπαθήσει να ακολουθήσεις κάποια θεραπεία; Όσον αφορά τη στράτευση και το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις (ΥΠΕΡΑΚΟΥΣΙΑ) καταλαβαίνεις νομίζω από μόνος σου ότι δεν είναι δυνατό να υπηρετήσεις. Σου εφιστώ την προσοχή μην αφήσεις τις απαιτούμενες ενέργειες για τελευταία στιγμή. Οι γιατροί εκεί μέσα ίσως να μην ξέρουν, να μην έχουν ακούσει καν ότι υπάρχει πάθηση σαν αυτή που έχουμε. Φρόντισε να είσαι σωστά προετοιμασμένος έτσι ώστε να μην περάσεις πάνω από μια - δυο μέρες στο στρατό. Προσπάθησε από τώρα να έρθεις σε επαφή με τη στρατολογία αλλά και στρατιωτικό ΩΡΛ της πόλης που πρόκειται να καταταγείς. Σε παρακαλώ στείλε μου προσωπικό μήνυμα για να αναφερθούμε εκτενέστερα στο θέμα...
Καλησπερα εγω εχω χρονιο προβλημα εδω και 9 χρονια με ιλλιγγους και πολυ δυνατα βουητα και 8 του μηνα παρουσιαζομαι τη γιωτα θα βγω εγω; Να επεισημανω οτι εχω υπερακουσια δηλαδη με ενοχλουν οι εντονοι ήχοι και στο στρατο δε μπορω να τους αποφυγω επειτρεπετε να φοραω συναιχεια ωτοασπιδες; Επεισης δεν πρεπει να τρωο αλατι για το θεμα! Απαντηστε μου σας παρακαλω γιατι εχω πολυ αγχος.
Επισης οι γιατροι μου ειπαν οτι αυτο που εχω ονομαζετε συνδρομο μενιερ
...
Επισης οι γιατροι μου ειπαν οτι αυτο που εχω ονομαζετε συνδρομο μενιερ
...
Καλησπερα! Εδω και 10 μηνες εχω προβλημα με τα αυτια μου τις λεγομενες εμβοες των ωτων. Εχω παει σε αρκετους γιατρους, βρισκουν καθαρα τα αυτια μου, αλλοι μου εχουν δωσει κορτιζονη και καποιο αλλο βοτανο αλλα κανενα αποτελεσμα. Πολλοι λενε οτι ειναι και απο το αγχος! Υπαρχουν βεβαια στο εμποριο και ακουστικα τα οποια ειναι πολυ ακριβα!
Υπαρχει καποιο ατομο που να το εχει αντιμετωπιςει; Μαλλον δεν θα υπαρχει ριζικη θεραπεια. Μπορει να μου απαντησει καποιος τωρα;
Υπαρχει καποιο ατομο που να το εχει αντιμετωπιςει; Μαλλον δεν θα υπαρχει ριζικη θεραπεια. Μπορει να μου απαντησει καποιος τωρα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης