Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)
Αυτο δεν ειναι ψαξιμο ομως.
Αυτό δεν είναι ψάξιμο είναι απελπισία. Αρχίζω και απελπίζομαι. Είμαι πολύ πίσω σε σειρά και ψάχνω... Μπας και βρω κατι που να πιαστώ.
mporof έγραψε:Αυτό δεν είναι ψάξιμο είναι απελπισία. Αρχίζω και απελπίζομαι. Είμαι πολύ πίσω σε σειρά και ψάχνω... Μπας και βρω κατι που να πιαστώ.
αν δε βγουν τα επισημα δε ξερουμε τι γινεται. Ετσι και αλλιως δε μπορεις να κανεις κατι αλλο αυτη τη στιγμη. Τι σειρα εχεις;
Αν αξαρταται απο τα δικα μου μυνηματα η θεση σου να πουμε στο yard να κοψει καμια 25050 τουλαχιστο απο τα δικα μου για να σε βοηθησω να μπεις... Ελα χουμορ κανω. Υπομονη υπομονη... Που λεει και ο λαος μας!
Παιδία εγώ ήμουν την πρώτη μέρα το πρώτο με το γκρούπ στίς εξετάσεις και αρχίσαμε με 63 άτομα παρόντες απο κει και πέρα το ποσοστο αποτυχίας έφτασε το 79% δηλαδή την τελευταία μέρα για μάς στην σχολή ικάρων απομείναμε 13 ατομα επιτυχώντες στις αθλητικές δοκιμασίες αριθμός που ισχύει σίγουρα.'Οποιος γνωρίζει ατι αντίστοιχο ας ενημερώσει.
petas έγραψε:Παιδία εγώ ήμουν την πρώτη μέρα το πρώτο με το γκρούπ στίς εξετάσεις και αρχίσαμε με 63 άτομα παρόντες απο κει και πέρα το ποσοστο αποτυχίας έφτασε το 79% δηλαδή την τελευταία μέρα για μάς στην σχολή ικάρων απομείναμε 13 ατομα επιτυχώντες στις αθλητικές δοκιμασίες αριθμός που ισχύει σίγουρα.'Οποιος γνωρίζει ατι αντίστοιχο ας ενημερώσει.
... Και γω με την σειρά μου θα ήθελα να σας πω ότι ξεκινήσαμε με 58 άτομα και στα αθλήματα (παρασκευή 26 δώσαμε) μας είπαν ότι μέχρι εκείνη την μέρα περάσανε 75 άτομα ανεξαρτήτου σειράς... Προσθέστε και τα δικά μας από 18 έως 25 πρέπει να ήμασταν...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 195
petas έγραψε:Παιδία εγώ ήμουν την πρώτη μέρα το πρώτο με το γκρούπ στίς εξετάσεις και αρχίσαμε με 63 άτομα παρόντες απο κει και πέρα το ποσοστο αποτυχίας έφτασε το 79% δηλαδή την τελευταία μέρα για μάς στην σχολή ικάρων απομείναμε 13 ατομα επιτυχώντες στις αθλητικές δοκιμασίες αριθμός που ισχύει σίγουρα.'Οποιος γνωρίζει ατι αντίστοιχο ας ενημερώσει.
Παρόμοια επίπεδα αποτυχίας υπήρχαν όλη την 1η εβδομάδα, οπότε και έδιναν οι αποκλειστικοί υποψήφιοι Στρατολογικού. Συνολικά σε 5 ημέρες πέρασαν 104 άτομα από τα 250 που συμμετείχαν στις αθλητικές δοκιμασίες. Δεν γνωρίζουμε φυσικά πόσοι ακριβώς ήταν εξαρχής (πριν κοπούν κάποιοι σε ψυχοτεχνικά/υγειονομικά). Ισως κάπου 280-300.
Βαλτε και εναν αριθμο απο το ναυτικο που στις 2-3 μερες που νομιζω οτι διναμε οι κοινοι υποψηφιοι αγγιζει τους 40 με 50 και ολοι αυτοι επιτυχωντες. Δε ξερουμε βεβαια τη σειρα που ειχαν. Εκτος και αν δινει καποιος αυτες τις μερες στο ναυτικο και μπορει να μας ενημερωσει αν υπαρχουν ακομη υποψηφιοι Στρατολογικου σωματος
Παιδια 7 η ωρα μου τηλ και μου παν στις 16 του μαρτη να παρουσιαστο στο καβουρι τι γινεται βρε παιδια; ξερετε;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 77
δεν μπορω να φανταστω κατι... τα ειχες περασει ολα κανονικα; ...16 του μαρτη μια φιλη μου επανεξεταση στα αθληματα θα περασει... γιατι ηταν τραυματισμενη οταν διναμε... δεν σου ειπαν γιατι;sakman έγραψε:παιδια 7 η ωρα μου τηλ και μου παν στις 16 του μαρτη να παρουσιαστο στο καβουρι τι γινεται βρε παιδια; ξερετε;

Δεν ηξερα τιποτα παιδια απλος μου τηλ το απογευμα να παω την τριτη 7 το πρωι να δωσω τα ψυχολογικα και τα υπολιπα που δεν ξερω ! και περιμενω απο εσας για βοηθεια !
SAKMAN έγραψε:Παιδια 7 η ωρα μου τηλ και μου παν στις 16 του μαρτη να παρουσιαστο στο καβουρι τι γινεται βρε παιδια; Ξερετε;
Για στρατολογια εισαι; Αθληματα θα δωσεις η ολες τις εξετασεις; Απαντα αν μπορεις...plzzz
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 77
ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ; ΣΟΡΙ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΙΑ...@@ έγραψε:SAKMAN έγραψε:Παιδια 7 η ωρα μου τηλ και μου παν στις 16 του μαρτη να παρουσιαστο στο καβουρι τι γινεται βρε παιδια; Ξερετε;
Για στρατολογια εισαι; Αθληματα θα δωσεις η ολες τις εξετασεις; Απαντα αν μπορεις...plzzz

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες