Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από takis2 »

Αυτο δεν ειναι ψαξιμο ομως.
mporof
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από mporof »

Αυτό δεν είναι ψάξιμο είναι απελπισία. Αρχίζω και απελπίζομαι. Είμαι πολύ πίσω σε σειρά και ψάχνω... Μπας και βρω κατι που να πιαστώ.
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

mporof έγραψε:Αυτό δεν είναι ψάξιμο είναι απελπισία. Αρχίζω και απελπίζομαι. Είμαι πολύ πίσω σε σειρά και ψάχνω... Μπας και βρω κατι που να πιαστώ.

αν δε βγουν τα επισημα δε ξερουμε τι γινεται. Ετσι και αλλιως δε μπορεις να κανεις κατι αλλο αυτη τη στιγμη. Τι σειρα εχεις;
borof

Δημοσίευση από borof »

Περίπου όσα και τα μηνύματα που έχω στείλει
borof

Δημοσίευση από borof »

που έχεις στείλει σορι
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Αν αξαρταται απο τα δικα μου μυνηματα η θεση σου να πουμε στο yard να κοψει καμια 25050 τουλαχιστο απο τα δικα μου για να σε βοηθησω να μπεις... Ελα χουμορ κανω. Υπομονη υπομονη... Που λεει και ο λαος μας!
petas

Δημοσίευση από petas »

Παιδία εγώ ήμουν την πρώτη μέρα το πρώτο με το γκρούπ στίς εξετάσεις και αρχίσαμε με 63 άτομα παρόντες απο κει και πέρα το ποσοστο αποτυχίας έφτασε το 79% δηλαδή την τελευταία μέρα για μάς στην σχολή ικάρων απομείναμε 13 ατομα επιτυχώντες στις αθλητικές δοκιμασίες αριθμός που ισχύει σίγουρα.'Οποιος γνωρίζει ατι αντίστοιχο ας ενημερώσει.
stmts
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από stmts »

petas έγραψε:Παιδία εγώ ήμουν την πρώτη μέρα το πρώτο με το γκρούπ στίς εξετάσεις και αρχίσαμε με 63 άτομα παρόντες απο κει και πέρα το ποσοστο αποτυχίας έφτασε το 79% δηλαδή την τελευταία μέρα για μάς στην σχολή ικάρων απομείναμε 13 ατομα επιτυχώντες στις αθλητικές δοκιμασίες αριθμός που ισχύει σίγουρα.'Οποιος γνωρίζει ατι αντίστοιχο ας ενημερώσει.

... Και γω με την σειρά μου θα ήθελα να σας πω ότι ξεκινήσαμε με 58 άτομα και στα αθλήματα (παρασκευή 26 δώσαμε) μας είπαν ότι μέχρι εκείνη την μέρα περάσανε 75 άτομα ανεξαρτήτου σειράς... Προσθέστε και τα δικά μας από 18 έως 25 πρέπει να ήμασταν...

insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 195

Δημοσίευση από insomniacgr »

petas έγραψε:Παιδία εγώ ήμουν την πρώτη μέρα το πρώτο με το γκρούπ στίς εξετάσεις και αρχίσαμε με 63 άτομα παρόντες απο κει και πέρα το ποσοστο αποτυχίας έφτασε το 79% δηλαδή την τελευταία μέρα για μάς στην σχολή ικάρων απομείναμε 13 ατομα επιτυχώντες στις αθλητικές δοκιμασίες αριθμός που ισχύει σίγουρα.'Οποιος γνωρίζει ατι αντίστοιχο ας ενημερώσει.

Παρόμοια επίπεδα αποτυχίας υπήρχαν όλη την 1η εβδομάδα, οπότε και έδιναν οι αποκλειστικοί υποψήφιοι Στρατολογικού. Συνολικά σε 5 ημέρες πέρασαν 104 άτομα από τα 250 που συμμετείχαν στις αθλητικές δοκιμασίες. Δεν γνωρίζουμε φυσικά πόσοι ακριβώς ήταν εξαρχής (πριν κοπούν κάποιοι σε ψυχοτεχνικά/υγειονομικά). Ισως κάπου 280-300.
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Βαλτε και εναν αριθμο απο το ναυτικο που στις 2-3 μερες που νομιζω οτι διναμε οι κοινοι υποψηφιοι αγγιζει τους 40 με 50 και ολοι αυτοι επιτυχωντες. Δε ξερουμε βεβαια τη σειρα που ειχαν. Εκτος και αν δινει καποιος αυτες τις μερες στο ναυτικο και μπορει να μας ενημερωσει αν υπαρχουν ακομη υποψηφιοι Στρατολογικου σωματος
SAKMAN

Δημοσίευση από SAKMAN »

Παιδια 7 η ωρα μου τηλ και μου παν στις 16 του μαρτη να παρουσιαστο στο καβουρι τι γινεται βρε παιδια; ξερετε;

it042
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από it042 »

sakman έγραψε:παιδια 7 η ωρα μου τηλ και μου παν στις 16 του μαρτη να παρουσιαστο στο καβουρι τι γινεται βρε παιδια; ξερετε;

δεν μπορω να φανταστω κατι... τα ειχες περασει ολα κανονικα; ...16 του μαρτη μια φιλη μου επανεξεταση στα αθληματα θα περασει... γιατι ηταν τραυματισμενη οταν διναμε... δεν σου ειπαν γιατι;ΕικόναΕικόναΕικόνα
SAKMAN

Δημοσίευση από SAKMAN »

Δεν ηξερα τιποτα παιδια απλος μου τηλ το απογευμα να παω την τριτη 7 το πρωι να δωσω τα ψυχολογικα και τα υπολιπα που δεν ξερω ! και περιμενω απο εσας για βοηθεια !

@@

Δημοσίευση από @@ »

SAKMAN έγραψε:Παιδια 7 η ωρα μου τηλ και μου παν στις 16 του μαρτη να παρουσιαστο στο καβουρι τι γινεται βρε παιδια; Ξερετε;

Για στρατολογια εισαι; Αθληματα θα δωσεις η ολες τις εξετασεις; Απαντα αν μπορεις...plzzz
it042
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από it042 »

@@ έγραψε:
SAKMAN έγραψε:Παιδια 7 η ωρα μου τηλ και μου παν στις 16 του μαρτη να παρουσιαστο στο καβουρι τι γινεται βρε παιδια; Ξερετε;

Για στρατολογια εισαι; Αθληματα θα δωσεις η ολες τις εξετασεις; Απαντα αν μπορεις...plzzz
ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ; ΣΟΡΙ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΙΑ... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες