Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)
NΑι κι εγω αγχωθηκα! Περιμενε να σου πω και ακριβως ποσοι ηταν συνολο.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 195
@@ έγραψε:30 στους 51 περασαν!
Πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από τις άλλες μέρες. Ισως ήταν συγκυριακό ή ήταν πολλοί οι άντρες όπως προαναφέρθηκε.
-
- Λοχαγός
ΣΜΑΡΑ έγραψε:Εγω εδινα αθληματα 24/02 και περασαμε 3-4 κοπελες, και 3 νομιζω ηταν αρωστεσ... Πολυ φοβαμαι την εξεταση αυτων που δηλωσαν αρρωστη... Πιασημο στα ποδια εεεεεεεεεεεεεελεος!
κανεις που εδινε 24;
Αυτές απλώς θα εξεταστούν στην ημέρα κάποια άλλης ομάδας, μαζί με αυτήν. Οχι μόνες τους.
-
- Λοχαγός
Αν κάποιος ή κάποια μάθει πόσοι πέρασαν σήμερα και σε τι σύνολο ας μας ενημερώσει...
Συγγνώμη παιδιά που μπαίνω στις συζυτήσεις σας αλλά αν εσείς έχετε αγωνία εμείς οι γονείς έχουμε πολύ περισσότερη. Μπορείτε μου απαντήσετε, το παιδί μου έχει 450 μόρια πέρασε όλα τα τεστ [χωρίς βίσμα] έχει πιθανότητες να περάσει;
SISSY έγραψε:Συγγνώμη παιδιά που μπαίνω στις συζυτήσεις σας αλλά αν εσείς έχετε αγωνία εμείς οι γονείς έχουμε πολύ περισσότερη. Μπορείτε μου απαντήσετε, το παιδί μου έχει 450 μόρια πέρασε όλα τα τεστ [χωρίς βίσμα] έχει πιθανότητες να περάσει;
τι θεση ειχε;
-
- Λοχαγός
SISSY έγραψε:Συγγνώμη παιδιά που μπαίνω στις συζυτήσεις σας αλλά αν εσείς έχετε αγωνία εμείς οι γονείς έχουμε πολύ περισσότερη. Μπορείτε μου απαντήσετε, το παιδί μου έχει 450 μόρια πέρασε όλα τα τεστ [χωρίς βίσμα] έχει πιθανότητες να περάσει;
Εφόσον πέρασε με επιτυχία τις διαδικασίες στην Αθήνα, είναι αυτομάτως σε ένα μικρό ποσοστό επιτυχόντων στις δοκιμασίες και διατηρεί καλές πιθανότητες να είναι μέσα στους 170 επιτυχόντες του τελικού πίνακα.
Καλημερα, υπαρχει καποιος η καποια που κοπηκε στα αγωνισματα;
Συγγνώμη μίπως ξέρει κανείς πόσοι είναι οι επιτυχόντες στη Στρατολογία μέχρι σήμερα;
-
- Λοχαγός
sissykol έγραψε:Συγγνώμη μίπως ξέρει κανείς πόσοι είναι οι επιτυχόντες στη Στρατολογία μέχρι σήμερα;
Εννοείς πόσοι έχουν περάσει τα αθλήματα μέχρι στιγμής; Μέχρι και την Πέμπτη που πέρασε ξέρουμε πως ήταν 79 άτομα. Περιμένουμε να μάθουμε πόσοι πέρασαν την Παρασκευή καθώς και πως θα πάει από 'δω και πέρα, καθ' όσον είναι κρίσιμο για όσους είμαστε επιλαχόντες.
Θα σας παρακαλέσω αν έχετε κάποιο νέο να μου γράψετε σας ευχαριστώ.
insomniacgr έγραψε:sissykol έγραψε:Συγγνώμη μίπως ξέρει κανείς πόσοι είναι οι επιτυχόντες στη Στρατολογία μέχρι σήμερα;
Εννοείς πόσοι έχουν περάσει τα αθλήματα μέχρι στιγμής; Μέχρι και την Πέμπτη που πέρασε ξέρουμε πως ήταν 79 άτομα. Περιμένουμε να μάθουμε πόσοι πέρασαν την Παρασκευή καθώς και πως θα πάει από 'δω και πέρα, καθ' όσον είναι κρίσιμο για όσους είμαστε επιλαχόντες.
αυτα που τα ξερετε βρε παιδια; Οτι περασαν 79ατομα;
-
- Λοχαγός
mairy24 έγραψε:insomniacgr έγραψε:sissykol έγραψε:Συγγνώμη μίπως ξέρει κανείς πόσοι είναι οι επιτυχόντες στη Στρατολογία μέχρι σήμερα;
αυτα που τα ξερετε βρε παιδια; Οτι περασαν 79ατομα;
Τα νούμερα των επιτυχόντων στα αθλήματα από Δευτέρα έως και Πέμπτη αναφέρθηκαν πριν μερικές σελίδες. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τι έγινε την Παρασκευή.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Nikolaosk και 4 επισκέπτες