Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
@@

Δημοσίευση από @@ »

NΑι κι εγω αγχωθηκα! Περιμενε να σου πω και ακριβως ποσοι ηταν συνολο.
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 195

Δημοσίευση από insomniacgr »

@@ έγραψε:30 στους 51 περασαν!

Πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από τις άλλες μέρες. Ισως ήταν συγκυριακό ή ήταν πολλοί οι άντρες όπως προαναφέρθηκε.

insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

ΣΜΑΡΑ έγραψε:Εγω εδινα αθληματα 24/02 και περασαμε 3-4 κοπελες, και 3 νομιζω ηταν αρωστεσ... Πολυ φοβαμαι την εξεταση αυτων που δηλωσαν αρρωστη... Πιασημο στα ποδια εεεεεεεεεεεεεελεος!
κανεις που εδινε 24;

Αυτές απλώς θα εξεταστούν στην ημέρα κάποια άλλης ομάδας, μαζί με αυτήν. Οχι μόνες τους.
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

Αν κάποιος ή κάποια μάθει πόσοι πέρασαν σήμερα και σε τι σύνολο ας μας ενημερώσει...
SISSY

Δημοσίευση από SISSY »

Συγγνώμη παιδιά που μπαίνω στις συζυτήσεις σας αλλά αν εσείς έχετε αγωνία εμείς οι γονείς έχουμε πολύ περισσότερη. Μπορείτε μου απαντήσετε, το παιδί μου έχει 450 μόρια πέρασε όλα τα τεστ [χωρίς βίσμα] έχει πιθανότητες να περάσει;
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από takis2 »

SISSY έγραψε:Συγγνώμη παιδιά που μπαίνω στις συζυτήσεις σας αλλά αν εσείς έχετε αγωνία εμείς οι γονείς έχουμε πολύ περισσότερη. Μπορείτε μου απαντήσετε, το παιδί μου έχει 450 μόρια πέρασε όλα τα τεστ [χωρίς βίσμα] έχει πιθανότητες να περάσει;

τι θεση ειχε;
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

SISSY έγραψε:Συγγνώμη παιδιά που μπαίνω στις συζυτήσεις σας αλλά αν εσείς έχετε αγωνία εμείς οι γονείς έχουμε πολύ περισσότερη. Μπορείτε μου απαντήσετε, το παιδί μου έχει 450 μόρια πέρασε όλα τα τεστ [χωρίς βίσμα] έχει πιθανότητες να περάσει;

Εφόσον πέρασε με επιτυχία τις διαδικασίες στην Αθήνα, είναι αυτομάτως σε ένα μικρό ποσοστό επιτυχόντων στις δοκιμασίες και διατηρεί καλές πιθανότητες να είναι μέσα στους 170 επιτυχόντες του τελικού πίνακα.
SISSY

Δημοσίευση από SISSY »

Ευχαριστώ πολύ, αν περάσει θα έχετε κέρασμα
mairy24

Δημοσίευση από mairy24 »

Καλημερα, υπαρχει καποιος η καποια που κοπηκε στα αγωνισματα;
sissykol
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από sissykol »

Συγγνώμη μίπως ξέρει κανείς πόσοι είναι οι επιτυχόντες στη Στρατολογία μέχρι σήμερα;
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

sissykol έγραψε:Συγγνώμη μίπως ξέρει κανείς πόσοι είναι οι επιτυχόντες στη Στρατολογία μέχρι σήμερα;

Εννοείς πόσοι έχουν περάσει τα αθλήματα μέχρι στιγμής; Μέχρι και την Πέμπτη που πέρασε ξέρουμε πως ήταν 79 άτομα. Περιμένουμε να μάθουμε πόσοι πέρασαν την Παρασκευή καθώς και πως θα πάει από 'δω και πέρα, καθ' όσον είναι κρίσιμο για όσους είμαστε επιλαχόντες.
sissykol
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από sissykol »

Θα σας παρακαλέσω αν έχετε κάποιο νέο να μου γράψετε σας ευχαριστώ.
mairy24

Δημοσίευση από mairy24 »

insomniacgr έγραψε:
sissykol έγραψε:Συγγνώμη μίπως ξέρει κανείς πόσοι είναι οι επιτυχόντες στη Στρατολογία μέχρι σήμερα;

Εννοείς πόσοι έχουν περάσει τα αθλήματα μέχρι στιγμής; Μέχρι και την Πέμπτη που πέρασε ξέρουμε πως ήταν 79 άτομα. Περιμένουμε να μάθουμε πόσοι πέρασαν την Παρασκευή καθώς και πως θα πάει από 'δω και πέρα, καθ' όσον είναι κρίσιμο για όσους είμαστε επιλαχόντες.

αυτα που τα ξερετε βρε παιδια; Οτι περασαν 79ατομα;
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

mairy24 έγραψε:
insomniacgr έγραψε:

αυτα που τα ξερετε βρε παιδια; Οτι περασαν 79ατομα;

Τα νούμερα των επιτυχόντων στα αθλήματα από Δευτέρα έως και Πέμπτη αναφέρθηκαν πριν μερικές σελίδες. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τι έγινε την Παρασκευή.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες