nickthecooker έγραψε:Ρε ιλλι μην μας αποπερνεις εμας τα ναυτοπαιδα αμην κανουμε να μπουμε! Χαχαχαχαχαχα << Δυκ μπορεις στο ναυτικο να μπεις. Δυκ ζουμε ναυτακι να σε δουμε>> Χαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχαχαχα, οχι βρε Νικολα μαγειρα... Απλα εγω δεν προτιμω τη θαλασσα! Μπραβο σε ολους οσους επελεξαν να τα καταφερουν να περασουν στο ναυτικο! Καλη επιτυχια σε ολους σας
illy μου να σαι καλά ! Σ'ευχαριστώ ! Ναύαρχε και εγώ ζώ στα blue black να σε δώ αγορίνα μου! ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΔΩ ! Είναι διαταγή απο τον Στρατηγό αυτή Να είστε όλοι καλά αδέρφια και μην μασάτε ! Θα περάσετε όλοι !
Γεια σε ολους. Μετα απο καιρο βρηκα ευκαιρια να μπω και να σας πω και γω τη γνωμη μου για τις διαδικασιες Στο ναυτικο. Οι διαδικασιες ειναι παρα πολυ ευκολες και δε κοβουν χωρις λογο αλλα οταν υπαρχει λογος κοβουν. Και ειναι πιο χαλαρα απο τις διαδικασιες του ξηρας! Μενει αυριο το τρεξιμο και αντιο... Δε καθομαι για ναυτικο και κολυμπι. Ασε που αλλαζει ο αρχηγος στο ΓΕΝ και μας ειπαν να κολυμπησουμε τεταρτη. Φιλε δυκ και γω μιλησα με εποπ απο την προηγουμενη προκυρηξη και μου ειπαν μερικες λεπτομεριες.
takis2 έγραψε: Γεια σε ολους. Μετα απο καιρο βρηκα ευκαιρια να μπω και να σας πω και γω τη γνωμη μου για τις διαδικασιες Στο ναυτικο. Οι διαδικασιες ειναι παρα πολυ ευκολες και δε κοβουν χωρις λογο αλλα οταν υπαρχει λογος κοβουν. Και ειναι πιο χαλαρα απο τις διαδικασιες του ξηρας! Μενει αυριο το τρεξιμο και αντιο... Δε καθομαι για ναυτικο και κολυμπι. Ασε που αλλαζει ο αρχηγος στο ΓΕΝ και μας ειπαν να κολυμπησουμε τεταρτη. Φιλε δυκ και γω μιλησα με εποπ απο την προηγουμενη προκυρηξη και μου ειπαν μερικες λεπτομεριες.
τοσο χαλαρα; Και όταν λες λόγο σας τι κατάλαβες; ... μαλλον κοσμο δεν εχουν...
Και εγώ να σου πω αυτο σκέπτομαι καλυτερα να υπέβαλα μόνο Ναυτικό. Αλλά το θέμα είναι να μη μας πάρει η μπάλα και αρχίζουν να κόβουν... Και μας κόψουν και από το Ναυτικό που ίσως να έχουμε ελπίδες
Άραγε η επιτροπή θα απαρτίζεται και από μέλη του Ναυτικού ;
Αιμα, ουρα καρδιογραφημα, οδοντιατρο, ορλ, γυναικολογο, αθφαλμιατρο, ακτινογραφια θωρακ, πιεση και τελευταιο και καλυτερο... Ολες γυμνες (μονο με το κατω εσωρουχο) σε ενα δωματιο με μια επιτροπη γιατρων που σε ρωτανε διαφορα σε εξεταζουν και σου λενε να κανεις ασκησεις!
takis2 έγραψε:Γεια σε ολους. Μετα απο καιρο βρηκα ευκαιρια να μπω και να σας πω και γω τη γνωμη μου για τις διαδικασιες Στο ναυτικο. Οι διαδικασιες ειναι παρα πολυ ευκολες και δε κοβουν χωρις λογο αλλα οταν υπαρχει λογος κοβουν. Και ειναι πιο χαλαρα απο τις διαδικασιες του ξηρας! Μενει αυριο το τρεξιμο και αντιο... Δε καθομαι για ναυτικο και κολυμπι. Ασε που αλλαζει ο αρχηγος στο ΓΕΝ και μας ειπαν να κολυμπησουμε τεταρτη. Φιλε δυκ και γω μιλησα με εποπ απο την προηγουμενη προκυρηξη και μου ειπαν μερικες λεπτομεριες.
Καλή σου επιτυχία φίλε μου και εύχομαι να επιλέξεις το καλύτερο για σένα.