Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Ναυτικού (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από illy »

nickthecooker έγραψε:Ρε ιλλι μην μας αποπερνεις εμας τα ναυτοπαιδα αμην κανουμε να μπουμε! Χαχαχαχαχαχα << Δυκ μπορεις στο ναυτικο να μπεις. Δυκ ζουμε ναυτακι να σε δουμε>> Χαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχαχαχα, οχι βρε Νικολα μαγειρα... Απλα εγω δεν προτιμω τη θαλασσα! Μπραβο σε ολους οσους επελεξαν να τα καταφερουν να περασουν στο ναυτικο! Καλη επιτυχια σε ολους σαςΕικόνα
Dum spiro spero
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από D.Y.K »

illy μου να σαι καλά ! Σ'ευχαριστώ !Εικόνα
Ναύαρχε και εγώ ζώ στα blue black να σε δώ αγορίνα μου! ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΔΩ ! Είναι διαταγή απο τον Στρατηγό αυτή Εικόνα
Να είστε όλοι καλά αδέρφια και μην μασάτε !
Θα περάσετε όλοι !
nickthecooker
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 109
Επάγγελμα: μαγειρας

Δημοσίευση από nickthecooker »

Ναυτοπαιδα βοηθεια βοηθεια βουλιαζουμε που ειναι οι επιτυχοντες δεν βλεπω πως πηγε η δευτερη μερα χοντακια! Ερχεται σιγα σιγα η σειρα μασ...

takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από takis2 »

Γεια σε ολους. Μετα απο καιρο βρηκα ευκαιρια να μπω και να σας πω και γω τη γνωμη μου για τις διαδικασιες Στο ναυτικο. Οι διαδικασιες ειναι παρα πολυ ευκολες και δε κοβουν χωρις λογο αλλα οταν υπαρχει λογος κοβουν. Και ειναι πιο χαλαρα απο τις διαδικασιες του ξηρας! Μενει αυριο το τρεξιμο και αντιο... Δε καθομαι για ναυτικο και κολυμπι. Ασε που αλλαζει ο αρχηγος στο ΓΕΝ και μας ειπαν να κολυμπησουμε τεταρτη. Φιλε δυκ και γω μιλησα με εποπ απο την προηγουμενη προκυρηξη και μου ειπαν μερικες λεπτομεριες.

guest

Δημοσίευση από guest »

takis2 έγραψε: Γεια σε ολους. Μετα απο καιρο βρηκα ευκαιρια να μπω και να σας πω και γω τη γνωμη μου για τις διαδικασιες Στο ναυτικο. Οι διαδικασιες ειναι παρα πολυ ευκολες και δε κοβουν χωρις λογο αλλα οταν υπαρχει λογος κοβουν. Και ειναι πιο χαλαρα απο τις διαδικασιες του ξηρας! Μενει αυριο το τρεξιμο και αντιο... Δε καθομαι για ναυτικο και κολυμπι. Ασε που αλλαζει ο αρχηγος στο ΓΕΝ και μας ειπαν να κολυμπησουμε τεταρτη. Φιλε δυκ και γω μιλησα με εποπ απο την προηγουμενη προκυρηξη και μου ειπαν μερικες λεπτομεριες.

τοσο χαλαρα; Και όταν λες λόγο σας τι κατάλαβες; ... μαλλον κοσμο δεν εχουν...

Πέγκυ

Δημοσίευση από Πέγκυ »

Δλδ δίνεται δύο μέρες φίλε takis2; ... Καλό αυτό... αλλά για εμάς που δίνουμε και αεροπορία λετε να'ναι πιο αυστηρά;

nickthecooker

Αεροπορια ειχε 25 000 αιτησεις ναυτικο 3500 αναλογιστειτε πεγκυ δεν θελω να απογοητευσω κανεναν αλλα αεροπορια θα ειναι πιο δυσκολα λογο καλυτερου σωματος συνθηκων...

Πέγκυ

Δημοσίευση από Πέγκυ »

Και εγώ να σου πω αυτο σκέπτομαι καλυτερα να υπέβαλα μόνο Ναυτικό. Αλλά το θέμα είναι να μη μας πάρει η μπάλα και αρχίζουν να κόβουν... Και μας κόψουν και από το Ναυτικό που ίσως να έχουμε ελπίδες

Άραγε η επιτροπή θα απαρτίζεται και από μέλη του Ναυτικού ;
nickthecooker

Απλα ειναι τα πραγματα απλα δεν θελει ανχος και θα πανε ολα καλα η αισιοδοξια κανει πολλα...

Eua
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Eua »

παιδια μπορει να πει καποιος στις υγειονομικες, τι εξετασεις κανουν την πρωτη κ την δευτερη μερα; Ας μας πει καποιος...

!

Δημοσίευση από ! »

Αιμα, ουρα καρδιογραφημα, οδοντιατρο, ορλ, γυναικολογο, αθφαλμιατρο, ακτινογραφια θωρακ, πιεση και τελευταιο και καλυτερο... Ολες γυμνες (μονο με το κατω εσωρουχο) σε ενα δωματιο με μια επιτροπη γιατρων που σε ρωτανε διαφορα σε εξεταζουν και σου λενε να κανεις ασκησεις!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από D.Y.K »

takis2 έγραψε:Γεια σε ολους. Μετα απο καιρο βρηκα ευκαιρια να μπω και να σας πω και γω τη γνωμη μου για τις διαδικασιες Στο ναυτικο. Οι διαδικασιες ειναι παρα πολυ ευκολες και δε κοβουν χωρις λογο αλλα οταν υπαρχει λογος κοβουν. Και ειναι πιο χαλαρα απο τις διαδικασιες του ξηρας! Μενει αυριο το τρεξιμο και αντιο... Δε καθομαι για ναυτικο και κολυμπι. Ασε που αλλαζει ο αρχηγος στο ΓΕΝ και μας ειπαν να κολυμπησουμε τεταρτη. Φιλε δυκ και γω μιλησα με εποπ απο την προηγουμενη προκυρηξη και μου ειπαν μερικες λεπτομεριες.

Καλή σου επιτυχία φίλε μου και εύχομαι να επιλέξεις το καλύτερο για σένα.Εικόνα
mairy24

Δημοσίευση από mairy24 »

Γεια σας παιδια. Υπαρχει καποιος που τελειωσε τις διαδικασιες; Να μας ενημερωσει πως ειναι οι επιτροπες; Ευκολα η δυσκολα?
nickthecooker

Χοντακια καμια ενημερωση βοηθα τον πλησιον σου! χχαχαχαχαχα!

nickthecooker

Μονος μου ρωταω μονος μου απανταω ρε που ειναι τα ναυτακια ρε ελεος που λεει και ο γεωργιου ελεος!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες