τι δε ζητουν;BLACK έγραψε:Καλημερα σε ολους! Ξεκιναω αυριο πκε και οπως καταλαβαινετε λιγο αγχος το εχω, ελπιζω μονο να μη με κυριευσει... Οπως διαβασα την αιτηση δεν την ζητουν αλλα καλο θα ειναι να την παρω ετσι; Ευχαριστω εκ των προτερων! Καλη επιτυχια σε οσους δινουν αυτες τις μερες!
Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 20
- Επάγγελμα: ΕΠΟΠ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ
Καλημέρα ΟΑΑΕΕ02 Δεν μπορώ να σου στείλω μνμ δεν ξέρω γιατί αλλά θα σου απαντήσω απο εδώ. Εχώ περάσει με την ειδικότητα του Πυροσβεστη.
Ελα κατ μου. Εχεις δικιο εγω θα την παρω μαζι! Εγινε μολις γυρισω θα σας πω νεα! Και συ την παρασκευη ξεκινας εε; Να πας πολυ πολυ καλα σου ευχομαι!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 80
Ελα κατ μου. Εχεις δικιο εγω θα την παρω μαζι! Εγινε μολις γυρισω θα σας πω νεα! Και συ την παρασκευη ξεκινας εε; Να πας πολυ πολυ καλα σου ευχομαι

καλη επιτυχια και παλι! Ολα καλα θα πανε!

καλη επιτυχια και παλι! Ολα καλα θα πανε!

Γεια σας παιδιά, καλή επιτυχία αν υπάρχουν άτομα που περνάνε τώρα εξετάσεις, εγώ Δευτέρα έδωσα και αθλήματα και πλέον περιμένω την ώρα... Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος από τους κοινούς υποψήφιους πότε θα γίνει επιλογή ή αν θα είναι θέμα επιλογής στην τελική.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 80
Αντε βασιλη με το καλο... Τα αποτελεσματα! Πως σου φανηκε η διαδικασια; Τα αθληματα?
Αρη ειμαι επιτυχων 12 σειρα. Δεν εχω βρει κανενα αλλο στην ειδικοτητα αυτη. Δινει κανεις στις 12?
ςΓΩ ΘΕΣΗ 13 ΔΙΝΩ ΣΤΙΣ 9ΛΟΧΙΑΣ έγραψε:Αρη ειμαι επιτυχων 12 σειρα. Δεν εχω βρει κανενα αλλο στην ειδικοτητα αυτη. Δινει κανεις στις 12;
Ξερεις πως να να παω καβουρι και σχολη ικαρων με τραμ μετρο κτλ;
Ευχαριστουμε πολυ μαιρη για τις πληροφοριες να σαι καλα! δε μου πες εσυ τι ειδικοτητα εχεις δηλωσει; Εγω στρατολογος
Τεχνιτης η/υ.
δεν κανει τπτ, γι αυτο ειναι το φορουμ. Κι εγω απο εδω ενημερωνομαι και ρωταω οτι χρειαζομαι.
οτι θελεις ρωτα
δεν κανει τπτ, γι αυτο ειναι το φορουμ. Κι εγω απο εδω ενημερωνομαι και ρωταω οτι χρειαζομαι.
οτι θελεις ρωτα
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 40
Εσείς που είσαστε κοινοί υποψήφιοι και πετύχατε στα αθλήματα, σκέφτεστε να επιλέξετε στρατολογία ή αεροπορία τελικά;
Οι περισσοτεροι για στρατολογια τους ακουσα.
κ εγω μαλλον στρατολογια, αν και δεν το εχω αποφασισει ακομη σιγουρα. Θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα και για τα δυο, πχ υπηρεσιες, μεταθεσεις, χρηματα, αλλα ειδικα για στρατολογια δεν ξερει κανεις τπτ σιγουρο, ολοι κατι νομιζουν, θεωρουν. Και αυτες τις μερες στις πκε κανεις δεν ηξερε τπτ για την στρατολογια.
οτι πληροφοριεες εχεις ευπροσδεκτες
κ εγω μαλλον στρατολογια, αν και δεν το εχω αποφασισει ακομη σιγουρα. Θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα και για τα δυο, πχ υπηρεσιες, μεταθεσεις, χρηματα, αλλα ειδικα για στρατολογια δεν ξερει κανεις τπτ σιγουρο, ολοι κατι νομιζουν, θεωρουν. Και αυτες τις μερες στις πκε κανεις δεν ηξερε τπτ για την στρατολογια.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 40
mary έγραψε:Οι περισσοτεροι για στρατολογια τους ακουσα.
Δεν ήξεραν, αλλά οι περισσότεροι στρατολογία ήθελαν

Ο μόνος κοινός υποψήφιος που γνωρίζω προσωπικά πάντως θα επιλέξει αεροπορία μεταξύ των δύο, διότι όπως του είπανε έχει λιγότερες μεταθέσεις και πέραν αυτού ενδέχεται λόγω ειδικότητας να είναι σε μεγάλες πόλεις (αρχηγεία, επιτελικά γραφεία, κλπ).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Πέμ Μαρ 04, 2010 12:37 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης