Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 233

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

BLACK έγραψε:Καλημερα σε ολους! Ξεκιναω αυριο πκε και οπως καταλαβαινετε λιγο αγχος το εχω, ελπιζω μονο να μη με κυριευσει... Οπως διαβασα την αιτηση δεν την ζητουν αλλα καλο θα ειναι να την παρω ετσι; Ευχαριστω εκ των προτερων! Καλη επιτυχια σε οσους δινουν αυτες τις μερες!
τι δε ζητουν;
raptist
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 20
Επάγγελμα: ΕΠΟΠ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ

Δημοσίευση από raptist »

Καλημέρα ΟΑΑΕΕ02 Δεν μπορώ να σου στείλω μνμ δεν ξέρω γιατί αλλά θα σου απαντήσω απο εδώ. Εχώ περάσει με την ειδικότητα του Πυροσβεστη.
BLACK
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από BLACK »

Ελα κατ μου. Εχεις δικιο εγω θα την παρω μαζι! Εγινε μολις γυρισω θα σας πω νεα! Και συ την παρασκευη ξεκινας εε; Να πας πολυ πολυ καλα σου ευχομαι!
kat
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από kat »

Ελα κατ μου. Εχεις δικιο εγω θα την παρω μαζι! Εγινε μολις γυρισω θα σας πω νεα! Και συ την παρασκευη ξεκινας εε; Να πας πολυ πολυ καλα σου ευχομαι![/QUOTE ναι την παρασκευη ξεκιναω και... Ο θεος βοηθοσ!ΕικόναΕικόναΕικόνα

καλη επιτυχια και παλι! Ολα καλα θα πανε!ΕικόναΕικόναΕικόνα

Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Γεια σας παιδιά, καλή επιτυχία αν υπάρχουν άτομα που περνάνε τώρα εξετάσεις, εγώ Δευτέρα έδωσα και αθλήματα και πλέον περιμένω την ώρα... Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος από τους κοινούς υποψήφιους πότε θα γίνει επιλογή ή αν θα είναι θέμα επιλογής στην τελική.

kat
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από kat »

Αντε βασιλη με το καλο... Τα αποτελεσματα! Πως σου φανηκε η διαδικασια; Τα αθληματα?
ΛΟΧΙΑΣ

Δημοσίευση από ΛΟΧΙΑΣ »

Αρη ειμαι επιτυχων 12 σειρα. Δεν εχω βρει κανενα αλλο στην ειδικοτητα αυτη. Δινει κανεις στις 12?
arisba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από arisba »

ΛΟΧΙΑΣ έγραψε:Αρη ειμαι επιτυχων 12 σειρα. Δεν εχω βρει κανενα αλλο στην ειδικοτητα αυτη. Δινει κανεις στις 12;
ςΓΩ ΘΕΣΗ 13 ΔΙΝΩ ΣΤΙΣ 9
ΛΟΧΙΑΣ

Δημοσίευση από ΛΟΧΙΑΣ »

Ξερεις πως να να παω καβουρι και σχολη ικαρων με τραμ μετρο κτλ;
ev@
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από ev@ »

Ευχαριστουμε πολυ μαιρη για τις πληροφοριες να σαι καλα! δε μου πες εσυ τι ειδικοτητα εχεις δηλωσει; Εγω στρατολογος

mary

Δημοσίευση από mary »

Τεχνιτης η/υ.

δεν κανει τπτ, γι αυτο ειναι το φορουμ. Κι εγω απο εδω ενημερωνομαι και ρωταω οτι χρειαζομαι.

οτι θελεις ρωτα

mary

Δημοσίευση από mary »

mary έγραψε: Τεχνιτης η/υ.

και στρατολογια

insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από insomniacgr »

Εσείς που είσαστε κοινοί υποψήφιοι και πετύχατε στα αθλήματα, σκέφτεστε να επιλέξετε στρατολογία ή αεροπορία τελικά;
mary

Δημοσίευση από mary »

Οι περισσοτεροι για στρατολογια τους ακουσα.

κ εγω μαλλον στρατολογια, αν και δεν το εχω αποφασισει ακομη σιγουρα. Θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα και για τα δυο, πχ υπηρεσιες, μεταθεσεις, χρηματα, αλλα ειδικα για στρατολογια δεν ξερει κανεις τπτ σιγουρο, ολοι κατι νομιζουν, θεωρουν. Και αυτες τις μερες στις πκε κανεις δεν ηξερε τπτ για την στρατολογια.

οτι πληροφοριεες εχεις ευπροσδεκτες

insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από insomniacgr »

mary έγραψε:Οι περισσοτεροι για στρατολογια τους ακουσα.

κ εγω μαλλον στρατολογια, αν και δεν το εχω αποφασισει ακομη σιγουρα. Θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα και για τα δυο, πχ υπηρεσιες, μεταθεσεις, χρηματα, αλλα ειδικα για στρατολογια δεν ξερει κανεις τπτ σιγουρο, ολοι κατι νομιζουν, θεωρουν. Και αυτες τις μερες στις πκε κανεις δεν ηξερε τπτ για την στρατολογια.

οτι πληροφοριεες εχεις ευπροσδεκτες

Δεν ήξεραν, αλλά οι περισσότεροι στρατολογία ήθελαν Εικόνα

Ο μόνος κοινός υποψήφιος που γνωρίζω προσωπικά πάντως θα επιλέξει αεροπορία μεταξύ των δύο, διότι όπως του είπανε έχει λιγότερες μεταθέσεις και πέραν αυτού ενδέχεται λόγω ειδικότητας να είναι σε μεγάλες πόλεις (αρχηγεία, επιτελικά γραφεία, κλπ).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Πέμ Μαρ 04, 2010 12:37 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες