Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
DIMITRIS-A/T
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από DIMITRIS-A/T »

Οταν αποφασισεις να βαλλεις ονομα και να γραφτεις στο φορουμ ισως να τα ξαναπουμε... Προς το παρων δν αξιζει να μιλαω με εσενα... Χανω τον χρονο μ...
Καρλ Μαρξ: Οι επαναστάσεις είναι οι ατμομηχανές της ιστορίας.
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

DIMITRIS-A/T έγραψε:
ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Παρεπιπτοντως, για να μη νομιζετε οτι γραφω ετσι, εγω υπηρετησα μαζι με τη γυναικα μου στο κεντρο καταταξηςΕικόνα

χαχαχαχαχα! Ωραιος αεροπορε!ΕικόναΕικόνα
εκει τν γνωρισες ή μπηκατε απλα μαζι;
γνωριστηκαμε απο κοινους γνωστους εξω, οταν παραλληλα ημασταν μαζι στη Τριπολη
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Velerefontis »

Μη δινεις λεπτομερειες σειρα. Παρεπιπτοντως, τωρα που το γραφεις αυτο, καταλαβα ποιος εισαι! Εχουμε και το ιδιο ονομα. Και τη συζυγο σου τη θυμαμαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Velerefontis την Τετ Μαρ 17, 2010 1:06 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Καλησπερα σειρα
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από capo »

ασχετο αλλα εχω μια απορια.. μετα τα 7 χρονια θα φοραμε ακομη μπερε με της εξοδου ή θα παρουμε καπελο;
...

Δημοσίευση από ... »

παντα στην επισημη στολη μπερε θα φοραμε εμεις.

...

Δημοσίευση από ... »

και αυτη τη στολη αμα την βαλεις και ποτε...

LordThomas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από LordThomas »

Να ρωτησω... Για λογαριασμο τραπεζης, θα πρεπει να εχουμε απο καποια συγκεκριμενη τραπεζα ή οποια θελουμε εμεις;

Σπυρος Α-Τ

Δημοσίευση από Σπυρος Α-Τ »

κοιτα ο στρατος συνεργαζεται με τη γενικη τραπεζα αλλα λογικα θα μπορεις να παρεις και ενα λογαριασμο διαφορετικης τραπεζας, πχ εθνικη, κλπ
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από capo »

... έγραψε: και αυτη τη στολη αμα την βαλεις και ποτε...

τι ενοεις;
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από capo »

LordThomas έγραψε:Να ρωτησω... Για λογαριασμο τραπεζης, θα πρεπει να εχουμε απο καποια συγκεκριμενη τραπεζα ή οποια θελουμε εμεις;
εγω προσοπικα δεν ειχα λογαριασμο αλλα ανοιξα στην γενικη λογικα και εγω νομιζω δεν θα υπαρχε ιπροβλημα αμα εχεις αλλου...
...

Δημοσίευση από ... »

Εννοω οτι στολη εξοδου ισως να μην βαλουμε και σχεδον ποτε (υπερβολικο) . Συνεχεια παραλαγες θα φοραμε παντος , ειναι ειδικες περιπτωσεις που βαζουμε την στολη εξοδου (χακι παντελονι και πουκαμισο κλπ δλδ) και οι εποπ των μαχημων ειδηκοτητων συνηθως δεν φορανε αυτο θελω να σου πω, ισως στη μεταθεση η και την ορκομοσια ακομα αλλα και παλι δεν γνωριζω σιγουρα. αν καποιος ξερει απο προηγουμενες σειρες ας μας πει με ποια στολη θα ορκιστουμε. οι εφεδροι στρατιωτες παντως ορκιζοντε πλεον με παραλαγη που την εχουν σαν καλη με διακρητικα το οπλο η σωμα που ανηκουν και την Ελληνικη Σημαια μας.Εικόνα

capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από capo »

... έγραψε: Εννοω οτι στολη εξοδου ισως να μην βαλουμε και σχεδον ποτε (υπερβολικο) . Συνεχεια παραλαγες θα φοραμε παντος , ειναι ειδικες περιπτωσεις που βαζουμε την στολη εξοδου (χακι παντελονι και πουκαμισο κλπ δλδ) και οι εποπ των μαχημων ειδηκοτητων συνηθως δεν φορανε αυτο θελω να σου πω, ισως στη μεταθεση η και την ορκομοσια ακομα αλλα και παλι δεν γνωριζω σιγουρα. αν καποιος ξερει απο προηγουμενες σειρες ας μας πει με ποια στολη θα ορκιστουμε. οι εφεδροι στρατιωτες παντως ορκιζοντε πλεον με παραλαγη που την εχουν σαν καλη με διακρητικα το οπλο η σωμα που ανηκουν και την Ελληνικη Σημαια μας.Εικόνα

εγω παντως στην αδεια ορκομοσιας θα την βαλω...ΕικόναΕικόνα μουτο ζητησε ο πατερασ μου σαν χαρη..Εικόνα
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από capo »

μιας κα ιφτασαμε στη τελικη ευθεια θα ηθελα να πω καταρχας τα εξης. μπραβο στο φορουμ και ενα μεγαλο ευχαριστω. επισης θελω να δωσω σε ολους τους συναδελφους(γιατι αυτο ειμαστε κατα την γνωμη μου) συνγχαρητιρια που περασαν, σε οσους δεν περασαν να μην το βαλουν κατω και αν πραγματικα θελουν να μπουν θα τα καταφερουν.. ενα ευχαριστω στα παιδια που αν και γνωριζομαστε μονο απο το φορουμ μου σταθηκαν περρισοτερο απο αλλους και ελπιζω και εγω να τους συμπαρασταθηκα στην αγωνια που ειχαμε ολοι μας για τα αποτελεσματα.. να ξερετε πραγματικα με οσους μιλησα κα ιειδα οτι περασαν χαρηκα παρα πολυ..(αν και ΝΙΚΗ δυστηχως δεν τα καταφερε αλλα δεν την φοβαμαι εχει κοτσια κα ιθα περασει του χρονου) ΔΥΚ,illy,diavivastis (που ειναι και παοκιΕικόνα) ΒΑΣΙΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ (συγνωμη αν ξεχασα καποιον αλλα ειναι τοσοι πολλοι που δεν τους θυμαμαι..)σας ευχομαι τα καλυτερα παντα με υγεια.. και ενταξει και αν ειπαμε μια κουβεντα παραπανω ηταν λογω της αγωνιας.. και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω...ΕικόναΕικόνα
πβδβ

Δημοσίευση από πβδβ »

Ειμαι απο ξάνθη και παρουσιάζομαι θήβα. Ειναι κανείς που θα πάει με τρένο;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Pao13 και 9 επισκέπτες