Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 82
Οταν αποφασισεις να βαλλεις ονομα και να γραφτεις στο φορουμ ισως να τα ξαναπουμε... Προς το παρων δν αξιζει να μιλαω με εσενα... Χανω τον χρονο μ...
Καρλ Μαρξ: Οι επαναστάσεις είναι οι ατμομηχανές της ιστορίας.
γνωριστηκαμε απο κοινους γνωστους εξω, οταν παραλληλα ημασταν μαζι στη ΤριποληDIMITRIS-A/T έγραψε:ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Παρεπιπτοντως, για να μη νομιζετε οτι γραφω ετσι, εγω υπηρετησα μαζι με τη γυναικα μου στο κεντρο καταταξης
χαχαχαχαχα! Ωραιος αεροπορε!
εκει τν γνωρισες ή μπηκατε απλα μαζι;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Μη δινεις λεπτομερειες σειρα. Παρεπιπτοντως, τωρα που το γραφεις αυτο, καταλαβα ποιος εισαι! Εχουμε και το ιδιο ονομα. Και τη συζυγο σου τη θυμαμαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Velerefontis την Τετ Μαρ 17, 2010 1:06 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Καλησπερα σειρα
ασχετο αλλα εχω μια απορια.. μετα τα 7 χρονια θα φοραμε ακομη μπερε με της εξοδου ή θα παρουμε καπελο;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Να ρωτησω... Για λογαριασμο τραπεζης, θα πρεπει να εχουμε απο καποια συγκεκριμενη τραπεζα ή οποια θελουμε εμεις;
κοιτα ο στρατος συνεργαζεται με τη γενικη τραπεζα αλλα λογικα θα μπορεις να παρεις και ενα λογαριασμο διαφορετικης τραπεζας, πχ εθνικη, κλπ
τι ενοεις;... έγραψε: και αυτη τη στολη αμα την βαλεις και ποτε...
εγω προσοπικα δεν ειχα λογαριασμο αλλα ανοιξα στην γενικη λογικα και εγω νομιζω δεν θα υπαρχε ιπροβλημα αμα εχεις αλλου...LordThomas έγραψε:Να ρωτησω... Για λογαριασμο τραπεζης, θα πρεπει να εχουμε απο καποια συγκεκριμενη τραπεζα ή οποια θελουμε εμεις;
Εννοω οτι στολη εξοδου ισως να μην βαλουμε και σχεδον ποτε (υπερβολικο) . Συνεχεια παραλαγες θα φοραμε παντος , ειναι ειδικες περιπτωσεις που βαζουμε την στολη εξοδου (χακι παντελονι και πουκαμισο κλπ δλδ) και οι εποπ των μαχημων ειδηκοτητων συνηθως δεν φορανε αυτο θελω να σου πω, ισως στη μεταθεση η και την ορκομοσια ακομα αλλα και παλι δεν γνωριζω σιγουρα. αν καποιος ξερει απο προηγουμενες σειρες ας μας πει με ποια στολη θα ορκιστουμε. οι εφεδροι στρατιωτες παντως ορκιζοντε πλεον με παραλαγη που την εχουν σαν καλη με διακρητικα το οπλο η σωμα που ανηκουν και την Ελληνικη Σημαια μας.

εγω παντως στην αδεια ορκομοσιας θα την βαλω...... έγραψε: Εννοω οτι στολη εξοδου ισως να μην βαλουμε και σχεδον ποτε (υπερβολικο) . Συνεχεια παραλαγες θα φοραμε παντος , ειναι ειδικες περιπτωσεις που βαζουμε την στολη εξοδου (χακι παντελονι και πουκαμισο κλπ δλδ) και οι εποπ των μαχημων ειδηκοτητων συνηθως δεν φορανε αυτο θελω να σου πω, ισως στη μεταθεση η και την ορκομοσια ακομα αλλα και παλι δεν γνωριζω σιγουρα. αν καποιος ξερει απο προηγουμενες σειρες ας μας πει με ποια στολη θα ορκιστουμε. οι εφεδροι στρατιωτες παντως ορκιζοντε πλεον με παραλαγη που την εχουν σαν καλη με διακρητικα το οπλο η σωμα που ανηκουν και την Ελληνικη Σημαια μας.

μιας κα ιφτασαμε στη τελικη ευθεια θα ηθελα να πω καταρχας τα εξης. μπραβο στο φορουμ και ενα μεγαλο ευχαριστω. επισης θελω να δωσω σε ολους τους συναδελφους(γιατι αυτο ειμαστε κατα την γνωμη μου) συνγχαρητιρια που περασαν, σε οσους δεν περασαν να μην το βαλουν κατω και αν πραγματικα θελουν να μπουν θα τα καταφερουν.. ενα ευχαριστω στα παιδια που αν και γνωριζομαστε μονο απο το φορουμ μου σταθηκαν περρισοτερο απο αλλους και ελπιζω και εγω να τους συμπαρασταθηκα στην αγωνια που ειχαμε ολοι μας για τα αποτελεσματα.. να ξερετε πραγματικα με οσους μιλησα κα ιειδα οτι περασαν χαρηκα παρα πολυ..(αν και ΝΙΚΗ δυστηχως δεν τα καταφερε αλλα δεν την φοβαμαι εχει κοτσια κα ιθα περασει του χρονου) ΔΥΚ,illy,diavivastis (που ειναι και παοκι
) ΒΑΣΙΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ (συγνωμη αν ξεχασα καποιον αλλα ειναι τοσοι πολλοι που δεν τους θυμαμαι..)σας ευχομαι τα καλυτερα παντα με υγεια.. και ενταξει και αν ειπαμε μια κουβεντα παραπανω ηταν λογω της αγωνιας.. και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω...

Ειμαι απο ξάνθη και παρουσιάζομαι θήβα. Ειναι κανείς που θα πάει με τρένο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες