Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 93
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Συνηθως μεσα, αλλιως φερονται στους απλους φανταρους, αλλιως στους αντρες εποπ και αλλιως στις γυναικες εποπ. Οποιος μπορεσει να τα καταλαβει αυτα θα ηρεμησει ψυχολογικα και θα μπορεσει να ανταπεξελθει παντου. Η αληθεια ειναι οτι εμεις οι γυναικες τον βιωνουμε διαφορετικα τον στρατο και εχουμε αλλη αντιμετωπηση.
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
ProSiNNeR
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ProSiNNeR »

takis2 έγραψε:Θα μου λυσεις μια απορια; Απο τον ψυχολογο περασες;

Τραβα εσυ σε κανα ψυχολογο να σε προετοιμασει για το σκατο που σε περιμενει εγω δεν τον χρειαζομαι...
ΕΦΗ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από ΕΦΗ »

ProSiNNeR έγραψε:
illy έγραψε:Θα μου λυσεις μια απορια... Εφοσον ειχες παει πρωτα φανταρος κ ειδες οτι δεν περνουσες καλα, τοτε γιατι εκανες αιτηση; Δεν μου απαντησες σε αυτο... Κ δεν σου επιτιθεμαι, συζητηση κανουμε, θελω να καταλαβω γιατι αντιδρας τοσο ασχημα

Πρωτα εκανα τα χαρτια μου και μετα πηγα φανταρος εδωσα τις εξετασεις μετα την ορκωμοσια καπου στης 16 Σεπτεμβριου αν θυμαμαι καλα.
Αντιδραω γιατι σου συμπεριφερονται λες και εισαι κανα ζωο δεν αξιζει για τα 1000 κωλο ευρω τετοια συμπεριφορα τουλαχιστον εξω μπορεις να αντιδρασης...

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΝΑΙ... ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΣ!ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από takis2 »

ProSiNNeR έγραψε:
takis2 έγραψε:Θα μου λυσεις μια απορια; Απο τον ψυχολογο περασες;

Τραβα εσυ σε κανα ψυχολογο να σε προετοιμασει για το σκατο που σε περιμενει εγω δεν τον χρειαζομαι...

εχει ενα ωραιο τραγουδι ο Γονιδης... Απωθημενα, εχεις απωθημενα και τα ξεσπας σε μενα... ΣοκολατοπαιδαΕικόναΕικόναΕικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από illy »

Δεν ειναι τοσο ασχημα φιλε μου... Ειναι αναλογα πως το βλεπει κανεις... Οσο για την "αντιδραση" που λες στον ιδιωτικο τομεα πχ αν πεις να αντιδρασεις θα σε απολυσει αμεσως ο εργοδοτης σου οποτε ουτε εκει εχεις δικαιωμα να πεις κατι... Κ μην ξεχνας πως αν νιωσεις αδικημενος μπορεις να κανεις ανετοτατα μια αναφορουλα κ τελειωσε η υποθεση... Το οτι εχεις εσυ μια τοσο αρνητικη εικονα για τον στρατο δεν σημαινει οτι ειναι θα ειναι ετσι κ για τους αλλους... Ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα κ φιλοσοφιας ζωηςΕικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Κυρ Φεβ 28, 2010 1:01 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από takis2 »

Καπου μπερδευεσαι ψηλε. Κοιταξε το ! Μη τ αφησεις ετσι! Φιλικη συμβουλη. Καλο βραδι και καλη συνεχεια, εχω και καλυτερα να ασχοληθω.
ΕΦΗ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΕΦΗ »

illy έγραψε:Δεν ειναι τοσο ασχημα φιλε μου... Ειναι αναλογα πως το βλεπει κανεις... Οσο για την "αντιδραση" που λες στον ιδιωτικο τομεα πχ αν πεις να αντιδρασεις θα σε απολυσει αμεσως ο εργοδοτης σου οποτε ουτε εκει εχεις δικαιωμα να πεις κατι... Κ μην ξεχνας πως αν νιωσεις αδικημενος μπορεις να κανεις ανετοτατα μια αναφορουλα κ τελειωσε η υποθεση... Το οτι εχεις εσυ μια τοσο αρνητικη εικονα για τον στρατο δεν σημαινει οτι ειναι θα ειναι ετσι κ για τους αλλους... Ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα κ φιλοσοφιας ζωηςΕικόνα

ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΡΕΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (ΑΝ ΕΧΕΙ); ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ...

ΕΦΗ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΕΦΗ »

ΕΦΗ έγραψε:
illy έγραψε:Δεν ειναι τοσο ασχημα φιλε μου... Ειναι αναλογα πως το βλεπει κανεις... Οσο για την "αντιδραση" που λες στον ιδιωτικο τομεα πχ αν πεις να αντιδρασεις θα σε απολυσει αμεσως ο εργοδοτης σου οποτε ουτε εκει εχεις δικαιωμα να πεις κατι... Κ μην ξεχνας πως αν νιωσεις αδικημενος μπορεις να κανεις ανετοτατα μια αναφορουλα κ τελειωσε η υποθεση... Το οτι εχεις εσυ μια τοσο αρνητικη εικονα για τον στρατο δεν σημαινει οτι ειναι θα ειναι ετσι κ για τους αλλους... Ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα κ φιλοσοφιας ζωηςΕικόνα

ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΡΕΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (ΑΝ ΕΧΕΙ) ; ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ...

kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από kostaslou »

ΕΦΗ έγραψε:
ΕΦΗ έγραψε:
ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΡΕΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (ΑΝ ΕΧΕΙ) ; ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΜΗΝ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ...
μην απαντατε καν... Αξια του δινετε
ΕΦΗ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΕΦΗ »

Ο εξυπνος παραδεχεται, ο πονηρος δικαιολογειται και ο ηλιθιος επιμενει...
εσεις (οι επιτυχωντεσ) ξερετε τι εχετε καταφερει δεν χρειαζομαστε την γνωμη του ανεγκεφαλου...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από illy »

Αλλοιμονο αν ολοι συμφωνουσαμε μεταξυ μας... Καθε αποψη σεβαστη! Δεν υπαρχει λογος να ερχομαστε σε αντιπαραθεσεις... Ο καθενας κρινει εξ'ιδιων κ μιλαει προσωπικα για τον εαυτο του, οποτε καλο θα ηταν να μην παιρνει ολους η μπαλα... Ο καθενας να μιλαει για τον εαυτο του
Dum spiro spero
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

PROSSINER επειδη απο 15 χρονων δουλευω και δε σταματησα ποτε να δουλευω και εξω, ειμαι τοσο σιγουρος οτι δε ξερεις πως βγαινουν τα 700 ευρω εξω που θα σου ελεγα τι κοβω, αλλα μ'αρεσει που δε σε εχει βρισει κανεις και μαθαινω και εγω απο τους νεοτερους και δε θα σε βρισω

KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 93
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Παιδια για ποια 700 μιλατε; Εγω σαν πωλητρια επαιρνα 440 για φουλ ωραριο πρωι και τριτη πεμτη παρασκ απογευμα χωρις ρεπο και ο βασικος ηταν 500 πριν 3-4 χρονια. Αντε να εχει παει 550 τωρα. Δεν εχουν ολες οι δουλειες 700 μισθο ας γελασω χαχαχαΕικόναΕικόναΕικόνα στρατο και παλι στρατο κι ας ειμαι στην καλιοπη ολη μερα Εικόνα

Εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KAITH την Κυρ Φεβ 28, 2010 1:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
ΕΦΗ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΕΦΗ »

KAITH έγραψε:Παιδια για ποια 700 μιλατε; Εγω σαν πωλητρια επαιρνα 440 για φουλ ωραριο πρωι και τριτη πεμτη παρασκ απογευμα χωρις ρεπο και ο βασικος ηταν 500 πριν 3-4 χρονια. Αντε να εχει παει 550 τωρα. Δεν εχουν ολες οι δουλειες 700 μισθο ας γελασω χαχαχαΕικόναΕικόναΕικόνα στρατο και παλι στρατο κι ας ειμαι στην καλιοπη ολη μερα Εικόνα

Εικόνα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ. ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΝΑ ΤΡΩΩ 7 ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Ετοιμη για ''κινημα'' εναντι στο κοινο εχθρο βλεπω
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης