Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 93
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
Συνηθως μεσα, αλλιως φερονται στους απλους φανταρους, αλλιως στους αντρες εποπ και αλλιως στις γυναικες εποπ. Οποιος μπορεσει να τα καταλαβει αυτα θα ηρεμησει ψυχολογικα και θα μπορεσει να ανταπεξελθει παντου. Η αληθεια ειναι οτι εμεις οι γυναικες τον βιωνουμε διαφορετικα τον στρατο και εχουμε αλλη αντιμετωπηση.
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
takis2 έγραψε:Θα μου λυσεις μια απορια; Απο τον ψυχολογο περασες;
Τραβα εσυ σε κανα ψυχολογο να σε προετοιμασει για το σκατο που σε περιμενει εγω δεν τον χρειαζομαι...
ProSiNNeR έγραψε:illy έγραψε:Θα μου λυσεις μια απορια... Εφοσον ειχες παει πρωτα φανταρος κ ειδες οτι δεν περνουσες καλα, τοτε γιατι εκανες αιτηση; Δεν μου απαντησες σε αυτο... Κ δεν σου επιτιθεμαι, συζητηση κανουμε, θελω να καταλαβω γιατι αντιδρας τοσο ασχημα
Πρωτα εκανα τα χαρτια μου και μετα πηγα φανταρος εδωσα τις εξετασεις μετα την ορκωμοσια καπου στης 16 Σεπτεμβριου αν θυμαμαι καλα.
Αντιδραω γιατι σου συμπεριφερονται λες και εισαι κανα ζωο δεν αξιζει για τα 1000 κωλο ευρω τετοια συμπεριφορα τουλαχιστον εξω μπορεις να αντιδρασης...
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΝΑΙ... ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΣ!

ProSiNNeR έγραψε:takis2 έγραψε:Θα μου λυσεις μια απορια; Απο τον ψυχολογο περασες;
Τραβα εσυ σε κανα ψυχολογο να σε προετοιμασει για το σκατο που σε περιμενει εγω δεν τον χρειαζομαι...
εχει ενα ωραιο τραγουδι ο Γονιδης... Απωθημενα, εχεις απωθημενα και τα ξεσπας σε μενα... Σοκολατοπαιδα

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 92
Δεν ειναι τοσο ασχημα φιλε μου... Ειναι αναλογα πως το βλεπει κανεις... Οσο για την "αντιδραση" που λες στον ιδιωτικο τομεα πχ αν πεις να αντιδρασεις θα σε απολυσει αμεσως ο εργοδοτης σου οποτε ουτε εκει εχεις δικαιωμα να πεις κατι... Κ μην ξεχνας πως αν νιωσεις αδικημενος μπορεις να κανεις ανετοτατα μια αναφορουλα κ τελειωσε η υποθεση... Το οτι εχεις εσυ μια τοσο αρνητικη εικονα για τον στρατο δεν σημαινει οτι ειναι θα ειναι ετσι κ για τους αλλους... Ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα κ φιλοσοφιας ζωης

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Κυρ Φεβ 28, 2010 1:01 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
Καπου μπερδευεσαι ψηλε. Κοιταξε το ! Μη τ αφησεις ετσι! Φιλικη συμβουλη. Καλο βραδι και καλη συνεχεια, εχω και καλυτερα να ασχοληθω.
illy έγραψε:Δεν ειναι τοσο ασχημα φιλε μου... Ειναι αναλογα πως το βλεπει κανεις... Οσο για την "αντιδραση" που λες στον ιδιωτικο τομεα πχ αν πεις να αντιδρασεις θα σε απολυσει αμεσως ο εργοδοτης σου οποτε ουτε εκει εχεις δικαιωμα να πεις κατι... Κ μην ξεχνας πως αν νιωσεις αδικημενος μπορεις να κανεις ανετοτατα μια αναφορουλα κ τελειωσε η υποθεση... Το οτι εχεις εσυ μια τοσο αρνητικη εικονα για τον στρατο δεν σημαινει οτι ειναι θα ειναι ετσι κ για τους αλλους... Ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα κ φιλοσοφιας ζωης
ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΡΕΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (ΑΝ ΕΧΕΙ); ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ...
ΕΦΗ έγραψε:illy έγραψε:Δεν ειναι τοσο ασχημα φιλε μου... Ειναι αναλογα πως το βλεπει κανεις... Οσο για την "αντιδραση" που λες στον ιδιωτικο τομεα πχ αν πεις να αντιδρασεις θα σε απολυσει αμεσως ο εργοδοτης σου οποτε ουτε εκει εχεις δικαιωμα να πεις κατι... Κ μην ξεχνας πως αν νιωσεις αδικημενος μπορεις να κανεις ανετοτατα μια αναφορουλα κ τελειωσε η υποθεση... Το οτι εχεις εσυ μια τοσο αρνητικη εικονα για τον στρατο δεν σημαινει οτι ειναι θα ειναι ετσι κ για τους αλλους... Ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα κ φιλοσοφιας ζωης
ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΡΕΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (ΑΝ ΕΧΕΙ) ; ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 3
μην απαντατε καν... Αξια του δινετεΕΦΗ έγραψε:ΕΦΗ έγραψε:ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΡΕΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (ΑΝ ΕΧΕΙ) ; ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣilly έγραψε:Δεν ειναι τοσο ασχημα φιλε μου... Ειναι αναλογα πως το βλεπει κανεις... Οσο για την "αντιδραση" που λες στον ιδιωτικο τομεα πχ αν πεις να αντιδρασεις θα σε απολυσει αμεσως ο εργοδοτης σου οποτε ουτε εκει εχεις δικαιωμα να πεις κατι... Κ μην ξεχνας πως αν νιωσεις αδικημενος μπορεις να κανεις ανετοτατα μια αναφορουλα κ τελειωσε η υποθεση... Το οτι εχεις εσυ μια τοσο αρνητικη εικονα για τον στρατο δεν σημαινει οτι ειναι θα ειναι ετσι κ για τους αλλους... Ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα κ φιλοσοφιας ζωηςΜΗΝ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ...
Ο εξυπνος παραδεχεται, ο πονηρος δικαιολογειται και ο ηλιθιος επιμενει...
εσεις (οι επιτυχωντεσ) ξερετε τι εχετε καταφερει δεν χρειαζομαστε την γνωμη του ανεγκεφαλου...
εσεις (οι επιτυχωντεσ) ξερετε τι εχετε καταφερει δεν χρειαζομαστε την γνωμη του ανεγκεφαλου...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 92
Αλλοιμονο αν ολοι συμφωνουσαμε μεταξυ μας... Καθε αποψη σεβαστη! Δεν υπαρχει λογος να ερχομαστε σε αντιπαραθεσεις... Ο καθενας κρινει εξ'ιδιων κ μιλαει προσωπικα για τον εαυτο του, οποτε καλο θα ηταν να μην παιρνει ολους η μπαλα... Ο καθενας να μιλαει για τον εαυτο του
Dum spiro spero
PROSSINER επειδη απο 15 χρονων δουλευω και δε σταματησα ποτε να δουλευω και εξω, ειμαι τοσο σιγουρος οτι δε ξερεις πως βγαινουν τα 700 ευρω εξω που θα σου ελεγα τι κοβω, αλλα μ'αρεσει που δε σε εχει βρισει κανεις και μαθαινω και εγω απο τους νεοτερους και δε θα σε βρισω
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 93
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
Παιδια για ποια 700 μιλατε; Εγω σαν πωλητρια επαιρνα 440 για φουλ ωραριο πρωι και τριτη πεμτη παρασκ απογευμα χωρις ρεπο και ο βασικος ηταν 500 πριν 3-4 χρονια. Αντε να εχει παει 550 τωρα. Δεν εχουν ολες οι δουλειες 700 μισθο ας γελασω χαχαχα

στρατο και παλι στρατο κι ας ειμαι στην καλιοπη ολη μερα 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KAITH την Κυρ Φεβ 28, 2010 1:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ. ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΝΑ ΤΡΩΩ 7 ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝKAITH έγραψε:Παιδια για ποια 700 μιλατε; Εγω σαν πωλητρια επαιρνα 440 για φουλ ωραριο πρωι και τριτη πεμτη παρασκ απογευμα χωρις ρεπο και ο βασικος ηταν 500 πριν 3-4 χρονια. Αντε να εχει παει 550 τωρα. Δεν εχουν ολες οι δουλειες 700 μισθο ας γελασω χαχαχαστρατο και παλι στρατο κι ας ειμαι στην καλιοπη ολη μερα

Ετοιμη για ''κινημα'' εναντι στο κοινο εχθρο βλεπω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες