χαχαχαχα... Λες!ποτέ δε ξέρεις!μη σου πω και σταυρούπολη!Alpha έγραψε:Χαχα λες να μας πανε παρανεστι; Μπερεκετι...

χαχαχαχα... Λες!ποτέ δε ξέρεις!μη σου πω και σταυρούπολη!Alpha έγραψε:Χαχα λες να μας πανε παρανεστι; Μπερεκετι...

εεεεεεεεε, κανε λογαριασμο βρε Χρηστο!χρηστος έγραψε:Παρανεστι παρουσιαστηκα. Αυγουστο ειχε πρωτο ανοιξει το κεντρο φεβρουσαριο πηγα. Φοβερο. Πολυ ωραο. Γ πυροβολαρχια σοφιτα. Οποιος παει εκει να δει που κοιμηθηκε ο ενδοξος χρηστος ο πεον σεμιτης χαχαχαχαχαχ

το ξέρω... Χαριτολογόντας το είπα!Alpha έγραψε:Σταυρουπολη ειναι πζ...

ιδια με εμας πυροβολικο μαχηςDiMiTrA P έγραψε:εγω καταλάβα 4-5 κέντρο και έξτρα τα άλλα... Δε ξέρω τι έγινε Πέρυσι και τι θα γίνει φέτος... Αυτό που έμαθα είναι οτι 4 μήνες Είναι Η εκπαίδευση μετά μονάδες... Επίσης ξέρω ότι ψάχνουν τρόπου ς για οικονομία στην ελλάδα για αυτό μειώνουν και τις μεταθέσεις οπότε φέτος η εκπαίδευση μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την περσινή... Η αδερφή σου τι ειδικότητα έχει;vanilla έγραψε: αυτο λεω 4-5 μηνες εννοω αγαπη μου. Η αδερφη μου ειναι πυροβολικο και περασε περσυ.
΄και για πες λεπτομέριες. Τώρα που βρίσκεται?ΘΑ ΞΑΝΜΠΩ ΣΕ ΛΙΓΟ... ΗΡΘΕ Ο ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΤΗΛ. ΧΙΧΙΧΙDiMiTrA P έγραψε:΄και για πες λεπτομέριες. Τώρα που βρίσκεται;

χρηστο ελα στο "γνωριστειτε" για να ειμαστε εντος! Με τι ονομα γραφτηκες; Κατι δεν κανεις σωστο...χρηστος έγραψε:Γραφτηκα. Ενταξει; Φαινομαι μεσα; Εχω καιρο που γραφτηκα ρε συ. Μου λεει οτι συνδεθηκα με επιτυχια αλλα για προσωπικο μυνημα δεν μ α φηνει να στειλω
χιιχιχιχvanilla έγραψε:Ηρθε+ο αντρας μου κ χτυπα κ τηλ εννοουσα
Οκ! Βγαινω και εγω, σε μια ωρα θα ξανα μπω... Θα περιμενω
Ειναι εβρο τωρα. Ειναι πολυ καλα μα πολυ καλα ομως... Μια χαρα τακτοποιηθηκε! Το ιδιο ευχομαι και εμεις. λεπτομεριες: Πολυ κουραση 40 μερες ορκομωσιας ελεγε αλλα ολα πηγαν καλα τελικα...DiMiTrA P έγραψε:χιιχιχιχvanilla έγραψε:Ηρθε+ο αντρας μου κ χτυπα κ τηλ εννοουσαΟκ! Βγαινω και εγω, σε μια ωρα θα ξανα μπω... Θα περιμενω
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΛΔ! ΩΡΑΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ! ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗ ΠΑΩ ΕΒΡΟ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑvanilla έγραψε:Ειναι εβρο τωρα. Ειναι πολυ καλα μα πολυ καλα ομως... Μια χαρα τακτοποιηθηκε! Το ιδιο ευχομαι και εμεις. λεπτομεριες: Πολυ κουραση 40 μερες ορκομωσιας ελεγε αλλα ολα πηγαν καλα τελικα...DiMiTrA P έγραψε:χιιχιχιχvanilla έγραψε:Ηρθε+ο αντρας μου κ χτυπα κ τηλ εννοουσαΟκ! Βγαινω και εγω, σε μια ωρα θα ξανα μπω... Θα περιμενω

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες