χαχαχαχα... Λες!ποτέ δε ξέρεις!μη σου πω και σταυρούπολη!Alpha έγραψε:Χαχα λες να μας πανε παρανεστι; Μπερεκετι...

χαχαχαχα... Λες!ποτέ δε ξέρεις!μη σου πω και σταυρούπολη!Alpha έγραψε:Χαχα λες να μας πανε παρανεστι; Μπερεκετι...
εεεεεεεεε, κανε λογαριασμο βρε Χρηστο!χρηστος έγραψε:Παρανεστι παρουσιαστηκα. Αυγουστο ειχε πρωτο ανοιξει το κεντρο φεβρουσαριο πηγα. Φοβερο. Πολυ ωραο. Γ πυροβολαρχια σοφιτα. Οποιος παει εκει να δει που κοιμηθηκε ο ενδοξος χρηστος ο πεον σεμιτης χαχαχαχαχαχ
το ξέρω... Χαριτολογόντας το είπα!Alpha έγραψε:Σταυρουπολη ειναι πζ...
ιδια με εμας πυροβολικο μαχηςDiMiTrA P έγραψε:εγω καταλάβα 4-5 κέντρο και έξτρα τα άλλα... Δε ξέρω τι έγινε Πέρυσι και τι θα γίνει φέτος... Αυτό που έμαθα είναι οτι 4 μήνες Είναι Η εκπαίδευση μετά μονάδες... Επίσης ξέρω ότι ψάχνουν τρόπου ς για οικονομία στην ελλάδα για αυτό μειώνουν και τις μεταθέσεις οπότε φέτος η εκπαίδευση μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την περσινή... Η αδερφή σου τι ειδικότητα έχει;vanilla έγραψε: αυτο λεω 4-5 μηνες εννοω αγαπη μου. Η αδερφη μου ειναι πυροβολικο και περασε περσυ.
ΘΑ ΞΑΝΜΠΩ ΣΕ ΛΙΓΟ... ΗΡΘΕ Ο ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΤΗΛ. ΧΙΧΙΧΙDiMiTrA P έγραψε:΄και για πες λεπτομέριες. Τώρα που βρίσκεται;
χρηστο ελα στο "γνωριστειτε" για να ειμαστε εντος! Με τι ονομα γραφτηκες; Κατι δεν κανεις σωστο...χρηστος έγραψε:Γραφτηκα. Ενταξει; Φαινομαι μεσα; Εχω καιρο που γραφτηκα ρε συ. Μου λεει οτι συνδεθηκα με επιτυχια αλλα για προσωπικο μυνημα δεν μ α φηνει να στειλω
χιιχιχιχvanilla έγραψε:Ηρθε+ο αντρας μου κ χτυπα κ τηλ εννοουσα
Ειναι εβρο τωρα. Ειναι πολυ καλα μα πολυ καλα ομως... Μια χαρα τακτοποιηθηκε! Το ιδιο ευχομαι και εμεις. λεπτομεριες: Πολυ κουραση 40 μερες ορκομωσιας ελεγε αλλα ολα πηγαν καλα τελικα...DiMiTrA P έγραψε:χιιχιχιχvanilla έγραψε:Ηρθε+ο αντρας μου κ χτυπα κ τηλ εννοουσαΟκ! Βγαινω και εγω, σε μια ωρα θα ξανα μπω... Θα περιμενω
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΛΔ! ΩΡΑΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ! ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗ ΠΑΩ ΕΒΡΟ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑvanilla έγραψε:Ειναι εβρο τωρα. Ειναι πολυ καλα μα πολυ καλα ομως... Μια χαρα τακτοποιηθηκε! Το ιδιο ευχομαι και εμεις. λεπτομεριες: Πολυ κουραση 40 μερες ορκομωσιας ελεγε αλλα ολα πηγαν καλα τελικα...DiMiTrA P έγραψε:χιιχιχιχvanilla έγραψε:Ηρθε+ο αντρας μου κ χτυπα κ τηλ εννοουσαΟκ! Βγαινω και εγω, σε μια ωρα θα ξανα μπω... Θα περιμενω
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες