Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. »

Οκ ανοιγω ξεχωριστω θεμα αν τα καταφερω να μαζευτουμε ολο το μηχανικο
Εικόνα

S.O.S

Δημοσίευση από S.O.S »

Τα σημειωματα καταταξης ποτε θα τα παρουμε;

vanilla

Δημοσίευση από vanilla »

S.O.S έγραψε: Τα σημειωματα καταταξης ποτε θα τα παρουμε;

εχουμε περιθωριο 2 μηνες... Μν αγχωνεσαι...

giannis p
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από giannis p »

Κατερινα που περασες; Παιδια δεν υπαρχει αλλος του οικονομικου; Που ειστε; Οεο;

thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από thrakiotis »

Α και γω μηχανικο περασα Εικόνα
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από capo »

Ρε παιδια κανενας ΤΘ; Τι εγινε μονος θα ειμαι στο αρμα; Δυο χερια τι να προλαβω ρε παιδια... Χαχαχα

ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

capo έγραψε:Ρε παιδια κανενας ΤΘ; Τι εγινε μονος θα ειμαι στο αρμα; Δυο χερια τι να προλαβω ρε παιδια... Χαχαχα

Φιλος εσυ εχεις κανενα προβλημα με τα ματια σου πχ αστιγματισμο η κενενας γνωστος σου που να περασε πζ πληρ ερπιστρ;
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από capo »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
capo έγραψε: Ρε παιδια κανενας ΤΘ; Τι εγινε μονος θα ειμαι στο αρμα; Δυο χερια τι να προλαβω ρε παιδια... Χαχαχα

Φιλος εσυ εχεις κανενα προβλημα με τα ματια σου πχ αστιγματισμο η κενενας γνωστος σου που να περασε πζ πληρ ερπιστρ;
εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με τα ματια μου... Σορρυ φιλε αλλα δεν εχω κανενα γνωστο που να περασε πληπ. Ερπιστρ...
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από helen »

νικοσ έγραψε:
capo έγραψε: ρε παιδια κανενας τθ; τι εγινε μονος θα ειμαι στο αρμα; δυο χερια τι να προλαβω ρε παιδια... χαχαχα

φιλος εσυ εχεις κανενα προβλημα με τα ματια σου πχ αστιγματισμο η κενενας γνωστος σου που να περασε ΠΖ πληρ ερπιστρ;
νικο αν μπεις στο αρμυ και δεις τα καθηκοντα του πληρ ερπιστρ ΠΖ λεει οτι εκτος απο πληρωμα πρεπει να το οδηγεις. γι αυτο και πρεπει να μην εχεις προβλημα με την οραση.
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από anna.nikos »

helen έγραψε:
νικοσ έγραψε:
capo έγραψε: ρε παιδια κανενας τθ; Τι εγινε μονος θα ειμαι στο αρμα; Δυο χερια τι να προλαβω ρε παιδια... Χαχαχα

φιλος εσυ εχεις κανενα προβλημα με τα ματια σου πχ αστιγματισμο η κενενας γνωστος σου που να περασε ΠΖ πληρ ερπιστρ;
νικο αν μπεις στο αρμυ και δεις τα καθηκοντα του πληρ ερπιστρ ΠΖ λεει οτι εκτος απο πληρωμα πρεπει να το οδηγεις. Γι αυτο και πρεπει να μην εχεις προβλημα με την οραση.
εχεις δικιο οτι δεν πρεπει να εχεις προβλημα με τα ματια. Μια κοπελα που ειχε πολυ μειωπια την ειχαν κοψει απο τετοια ειδικοτητα. Μηπως εχεις πολθ μυωπια?
xanthi

Δημοσίευση από xanthi »

Ρε παιδιά εγώ είμαι πζ πλήρωμα ερπυστριοφόρου. Μήπως άκουσε κανεις ειδήσεις στο αλτερ; Έλεγε για ασαφή αποτελέσματα των εποπ και μου κόπηκαν τα πόδια. Αν ακουσε κάποιος κάτι παραπάνω ας με διαφωτίσει λίγο γιατί δε μπορώ να ησυχάσω.
κατερινα

Δημοσίευση από κατερινα »

Στο Alter ειπε ο Παπανδρεου οτι θα κανει αναστολη ολων των προσληψεων αυτο λετε να πιασει κ εμας?
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από helen »

xanthi έγραψε:Ρε παιδιά εγώ είμαι πζ πλήρωμα ερπυστριοφόρου. Μήπως άκουσε κανεις ειδήσεις στο αλτερ; Έλεγε για ασαφή αποτελέσματα των εποπ και μου κόπηκαν τα πόδια. Αν ακουσε κάποιος κάτι παραπάνω ας με διαφωτίσει λίγο γιατί δε μπορώ να ησυχάσω.
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ. ΑΚΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ;
katerina

Δημοσίευση από katerina »

Στο Alter ειπε ο Παπανδρεου οτι θα κανει αναστολη ολων των προσληψεων αυτο λετε να πιασει κ εμας?
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από anna.nikos »

xanthi έγραψε: Ρε παιδιά εγώ είμαι πζ πλήρωμα ερπυστριοφόρου. Μήπως άκουσε κανεις ειδήσεις στο αλτερ; Έλεγε για ασαφή αποτελέσματα των εποπ και μου κόπηκαν τα πόδια. Αν ακουσε κάποιος κάτι παραπάνω ας με διαφωτίσει λίγο γιατί δε μπορώ να ησυχάσω.
παιδια κ εγω δεν το προλαβα. Ειπαν πολυ λιγα. Οτι εγινε μπερδεμα αλλα τελικα διορθωθηκε. Αλλα ξηρασ, αεροποριας δεν ελεγε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες