Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 26
Οκ ανοιγω ξεχωριστω θεμα αν τα καταφερω να μαζευτουμε ολο το μηχανικο

εχουμε περιθωριο 2 μηνες... Μν αγχωνεσαι...S.O.S έγραψε: Τα σημειωματα καταταξης ποτε θα τα παρουμε;
Κατερινα που περασες; Παιδια δεν υπαρχει αλλος του οικονομικου; Που ειστε; Οεο;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 13
Α και γω μηχανικο περασα 

Ρε παιδια κανενας ΤΘ; Τι εγινε μονος θα ειμαι στο αρμα; Δυο χερια τι να προλαβω ρε παιδια... Χαχαχα
capo έγραψε:Ρε παιδια κανενας ΤΘ; Τι εγινε μονος θα ειμαι στο αρμα; Δυο χερια τι να προλαβω ρε παιδια... Χαχαχα
Φιλος εσυ εχεις κανενα προβλημα με τα ματια σου πχ αστιγματισμο η κενενας γνωστος σου που να περασε πζ πληρ ερπιστρ;
εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με τα ματια μου... Σορρυ φιλε αλλα δεν εχω κανενα γνωστο που να περασε πληπ. Ερπιστρ...ΝΙΚΟΣ έγραψε:capo έγραψε: Ρε παιδια κανενας ΤΘ; Τι εγινε μονος θα ειμαι στο αρμα; Δυο χερια τι να προλαβω ρε παιδια... Χαχαχα
Φιλος εσυ εχεις κανενα προβλημα με τα ματια σου πχ αστιγματισμο η κενενας γνωστος σου που να περασε πζ πληρ ερπιστρ;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 19
νικο αν μπεις στο αρμυ και δεις τα καθηκοντα του πληρ ερπιστρ ΠΖ λεει οτι εκτος απο πληρωμα πρεπει να το οδηγεις. γι αυτο και πρεπει να μην εχεις προβλημα με την οραση.νικοσ έγραψε:capo έγραψε: ρε παιδια κανενας τθ; τι εγινε μονος θα ειμαι στο αρμα; δυο χερια τι να προλαβω ρε παιδια... χαχαχα
φιλος εσυ εχεις κανενα προβλημα με τα ματια σου πχ αστιγματισμο η κενενας γνωστος σου που να περασε ΠΖ πληρ ερπιστρ;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 41
εχεις δικιο οτι δεν πρεπει να εχεις προβλημα με τα ματια. Μια κοπελα που ειχε πολυ μειωπια την ειχαν κοψει απο τετοια ειδικοτητα. Μηπως εχεις πολθ μυωπια?helen έγραψε:νικο αν μπεις στο αρμυ και δεις τα καθηκοντα του πληρ ερπιστρ ΠΖ λεει οτι εκτος απο πληρωμα πρεπει να το οδηγεις. Γι αυτο και πρεπει να μην εχεις προβλημα με την οραση.νικοσ έγραψε:φιλος εσυ εχεις κανενα προβλημα με τα ματια σου πχ αστιγματισμο η κενενας γνωστος σου που να περασε ΠΖ πληρ ερπιστρ;capo έγραψε: ρε παιδια κανενας τθ; Τι εγινε μονος θα ειμαι στο αρμα; Δυο χερια τι να προλαβω ρε παιδια... Χαχαχα
Ρε παιδιά εγώ είμαι πζ πλήρωμα ερπυστριοφόρου. Μήπως άκουσε κανεις ειδήσεις στο αλτερ; Έλεγε για ασαφή αποτελέσματα των εποπ και μου κόπηκαν τα πόδια. Αν ακουσε κάποιος κάτι παραπάνω ας με διαφωτίσει λίγο γιατί δε μπορώ να ησυχάσω.
Στο Alter ειπε ο Παπανδρεου οτι θα κανει αναστολη ολων των προσληψεων αυτο λετε να πιασει κ εμας?
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 19
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ. ΑΚΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ;xanthi έγραψε:Ρε παιδιά εγώ είμαι πζ πλήρωμα ερπυστριοφόρου. Μήπως άκουσε κανεις ειδήσεις στο αλτερ; Έλεγε για ασαφή αποτελέσματα των εποπ και μου κόπηκαν τα πόδια. Αν ακουσε κάποιος κάτι παραπάνω ας με διαφωτίσει λίγο γιατί δε μπορώ να ησυχάσω.
Στο Alter ειπε ο Παπανδρεου οτι θα κανει αναστολη ολων των προσληψεων αυτο λετε να πιασει κ εμας?
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 41
παιδια κ εγω δεν το προλαβα. Ειπαν πολυ λιγα. Οτι εγινε μπερδεμα αλλα τελικα διορθωθηκε. Αλλα ξηρασ, αεροποριας δεν ελεγεxanthi έγραψε: Ρε παιδιά εγώ είμαι πζ πλήρωμα ερπυστριοφόρου. Μήπως άκουσε κανεις ειδήσεις στο αλτερ; Έλεγε για ασαφή αποτελέσματα των εποπ και μου κόπηκαν τα πόδια. Αν ακουσε κάποιος κάτι παραπάνω ας με διαφωτίσει λίγο γιατί δε μπορώ να ησυχάσω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες