Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
vanilla

Δημοσίευση από vanilla »

Γεια σας παιδια υπηρετης πυροβολικου μαχης εδω... Παρουσα... Φιλια
Κων/να

Δημοσίευση από Κων/να »

Γεια σας παιδια και εγω περασα! Θελω να πω συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ στον D.Y.K που ητανε και ειναι μακραν το λογικοτερο και το πιο ευγενικο ατομο εδω μεσα!

Συγχαρητηρια σε ολους/ες και και καλη σταδιοδρομια!

vanilla

Δημοσίευση από vanilla »

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ : Επιτυχών με συνολικά 530 μόρια στην ειδικότητα Υπηρέτης πυροβολικού μάχης ΠΒ (I1)

DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

vanilla έγραψε: ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ : Επιτυχών με συνολικά 530 μόρια στην ειδικότητα Υπηρέτης πυροβολικού μάχης ΠΒ (I1)

ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧ... ΘΗΒΑ ΘΑ ΠΑΜΕ;
vanilla

Δημοσίευση από vanilla »

DiMiTrA P έγραψε:
vanilla έγραψε: ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ : Επιτυχών με συνολικά 530 μόρια στην ειδικότητα Υπηρέτης πυροβολικού μάχης ΠΒ (I1)

ναι; Τελεια... Ωραια μαζι θαμαστε αποτι λες και συ κοριτσαρα μου...
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

vanilla έγραψε:
DiMiTrA P έγραψε:

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ : Επιτυχών με συνολικά 229,1 μόρια στην ειδικότητα Υπηρέτης πυροβολικού μάχης ΠΒ (I1)

Gary KARAVANAS

Δημοσίευση από Gary KARAVANAS »

Μα δεν αγχωνομουν ρε takis2 ειχα το ιδιο αγχος που ειχες και συ και ολοι μας, το ειχα ξαναπει εφε εκανα, νευρα ειχα οπως ολοι Εδω μεσα επεισης, εξαλου αυτη τη φορα εδινα για 2η φορα και δεν με ενοιαζε να περναγα η οχι, μπουρδεςΕικόναΕικόνα

ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια η αγωνια τελειωσε και το τσιμπουσι αρχιζει. σημερα εχω τραπεζι σε φιλαρακια. θα παμε για κοψιδια... επιτελους κοψιδια... μετα απο τοσο καιρο συγκρατηση... κρασι... γλεντια και χαρεσ
vanilla

Δημοσίευση από vanilla »

DiMiTrA P έγραψε:
vanilla έγραψε:
DiMiTrA P έγραψε:

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ : Επιτυχών με συνολικά 229,1 μόρια στην ειδικότητα Υπηρέτης πυροβολικού μάχης ΠΒ (I1)

συγχαρητηρια κοπελα μου ! Μαζι λοιπον
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 176

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κων/να έγραψε:Γεια σας παιδια και εγω περασα! Θελω να πω συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ στον D.Y.K που ητανε και ειναι μακραν το λογικοτερο και το πιο ευγενικο ατομο εδω μεσα!

Συγχαρητηρια σε ολους/ες και και καλη σταδιοδρομια!

Να σαι καλά, συγχαρητήρια και σε σένα και καλή σταδιοδρομία!Εικόνα
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Τι αναμεικτα συναισθηματα ειναι αυτα μεσα στο φορουμ. οι αλλοι απο διπλα ειναι στη μαυρη καταρα και στεναχωριουνται και μεις εδω ανταλλασουμε ευχες. κλειστο ρε admin το φορουμ. πιστευω δεν ειναι σωστο για τα παιδια που δεν περασανε. αρκετα το γλεντησαμε. δεν ειναι σωστο περασαμε εκφρασαμε τη χαρα μας. εγωπροτεινω να σταματησει εδω το θεμα. τι λετε εσεις ρε παιδια; Ειναι κριμα στο πανω φορουμ να κλαινε και μεις εδω να το γλενταμε. αδικια δεν ειναι
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Εγω προτεινω να κλεισει το θεμα αυτο. καλυτερα να ασχοληθουμε πλεον με κατι αλλο
Gary

Δημοσίευση από Gary »

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ : Επιτυχών με συνολικά 196,85 μόρια στην ειδικότητα Υπηρέτης ελαφρού οπλισμού- πολυβόλων-πυροβόλων ΠΖ (Ι1)

ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Το ξανα λεω αλλη μια φορα ειναι υποκρισια μεγαλη να το γλενταμε. μαζι με τους κομμενους ειχαμε κοινη αγωνια...admins ελεος κοψτε το ρε
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 93
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Ασε μας ρε χρηστο να χαρουμε γαμωτο... Εγω γουσταρω να δω ποιοι περασαν και που. Ουτε η δευτερα δεν ηρθε ακομα ηρεμησε. Δε θα γραφουμε και αιωνιως εδω για τα αποτελεσματα.
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης