Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Γεια σας παιδια υπηρετης πυροβολικου μαχης εδω... Παρουσα... Φιλια
Γεια σας παιδια και εγω περασα! Θελω να πω συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ στον D.Y.K που ητανε και ειναι μακραν το λογικοτερο και το πιο ευγενικο ατομο εδω μεσα!
Συγχαρητηρια σε ολους/ες και και καλη σταδιοδρομια!
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ : Επιτυχών με συνολικά 530 μόρια στην ειδικότητα Υπηρέτης πυροβολικού μάχης ΠΒ (I1)
ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧ... ΘΗΒΑ ΘΑ ΠΑΜΕ;vanilla έγραψε: ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ : Επιτυχών με συνολικά 530 μόρια στην ειδικότητα Υπηρέτης πυροβολικού μάχης ΠΒ (I1)
ναι; Τελεια... Ωραια μαζι θαμαστε αποτι λες και συ κοριτσαρα μου...DiMiTrA P έγραψε:ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧ... ΘΗΒΑ ΘΑ ΠΑΜΕ;vanilla έγραψε: ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ : Επιτυχών με συνολικά 530 μόρια στην ειδικότητα Υπηρέτης πυροβολικού μάχης ΠΒ (I1)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ : Επιτυχών με συνολικά 229,1 μόρια στην ειδικότητα Υπηρέτης πυροβολικού μάχης ΠΒ (I1)vanilla έγραψε:ναι; Τελεια... Ωραια μαζι θαμαστε αποτι λες και συ κοριτσαρα μου...DiMiTrA P έγραψε:ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧ... ΘΗΒΑ ΘΑ ΠΑΜΕ;vanilla έγραψε: ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ : Επιτυχών με συνολικά 530 μόρια στην ειδικότητα Υπηρέτης πυροβολικού μάχης ΠΒ (I1)
Μα δεν αγχωνομουν ρε takis2 ειχα το ιδιο αγχος που ειχες και συ και ολοι μας, το ειχα ξαναπει εφε εκανα, νευρα ειχα οπως ολοι Εδω μεσα επεισης, εξαλου αυτη τη φορα εδινα για 2η φορα και δεν με ενοιαζε να περναγα η οχι, μπουρδες

Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια η αγωνια τελειωσε και το τσιμπουσι αρχιζει. σημερα εχω τραπεζι σε φιλαρακια. θα παμε για κοψιδια... επιτελους κοψιδια... μετα απο τοσο καιρο συγκρατηση... κρασι... γλεντια και χαρεσ
συγχαρητηρια κοπελα μου ! Μαζι λοιπονDiMiTrA P έγραψε:ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ : Επιτυχών με συνολικά 229,1 μόρια στην ειδικότητα Υπηρέτης πυροβολικού μάχης ΠΒ (I1)vanilla έγραψε:ναι; Τελεια... Ωραια μαζι θαμαστε αποτι λες και συ κοριτσαρα μου...DiMiTrA P έγραψε:ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧ... ΘΗΒΑ ΘΑ ΠΑΜΕ;vanilla έγραψε: ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ : Επιτυχών με συνολικά 530 μόρια στην ειδικότητα Υπηρέτης πυροβολικού μάχης ΠΒ (I1)
Κων/να έγραψε:Γεια σας παιδια και εγω περασα! Θελω να πω συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ στον D.Y.K που ητανε και ειναι μακραν το λογικοτερο και το πιο ευγενικο ατομο εδω μεσα!
Να σαι καλά, συγχαρητήρια και σε σένα και καλή σταδιοδρομία!

Τι αναμεικτα συναισθηματα ειναι αυτα μεσα στο φορουμ. οι αλλοι απο διπλα ειναι στη μαυρη καταρα και στεναχωριουνται και μεις εδω ανταλλασουμε ευχες. κλειστο ρε admin το φορουμ. πιστευω δεν ειναι σωστο για τα παιδια που δεν περασανε. αρκετα το γλεντησαμε. δεν ειναι σωστο περασαμε εκφρασαμε τη χαρα μας. εγωπροτεινω να σταματησει εδω το θεμα. τι λετε εσεις ρε παιδια; Ειναι κριμα στο πανω φορουμ να κλαινε και μεις εδω να το γλενταμε. αδικια δεν ειναι
Εγω προτεινω να κλεισει το θεμα αυτο. καλυτερα να ασχοληθουμε πλεον με κατι αλλο
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ : Επιτυχών με συνολικά 196,85 μόρια στην ειδικότητα Υπηρέτης ελαφρού οπλισμού- πολυβόλων-πυροβόλων ΠΖ (Ι1)
Το ξανα λεω αλλη μια φορα ειναι υποκρισια μεγαλη να το γλενταμε. μαζι με τους κομμενους ειχαμε κοινη αγωνια...admins ελεος κοψτε το ρε
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 93
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
Ασε μας ρε χρηστο να χαρουμε γαμωτο... Εγω γουσταρω να δω ποιοι περασαν και που. Ουτε η δευτερα δεν ηρθε ακομα ηρεμησε. Δε θα γραφουμε και αιωνιως εδω για τα αποτελεσματα.
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες