Αύξηση θητείας (2010)
Αύξηση θητείας (2010)
Κατα αρχάς, ενα μεγάλο μπράβο για την δουλεία σας.
Η πρώτη μου ερώτηση είναι εάν θα έχουμε επιστροφή στο 12μήνο όπως με ενημέρωσε μια καλή μου φίλη εποπ.
Η δεύτερη είναι η εξής. Είμαι απο τους άτυχους που έχουν λάμα και βίδες στο πόδι και συγκεκριμένα στο δεξιό αστράγαλο. Απο ότι μου έχουν πεί αυτο με κατατάσει αυτόματα Ι4... Η έυλογη απορία μου είναι το τί θα κάνω απο άποψη ειδικότητας;
Ευχαριστώ προκαταβόλικα και να ξέρετε πως έχετε βοηθήσει πολλά ''ψάρια''...
Η πρώτη μου ερώτηση είναι εάν θα έχουμε επιστροφή στο 12μήνο όπως με ενημέρωσε μια καλή μου φίλη εποπ.
Η δεύτερη είναι η εξής. Είμαι απο τους άτυχους που έχουν λάμα και βίδες στο πόδι και συγκεκριμένα στο δεξιό αστράγαλο. Απο ότι μου έχουν πεί αυτο με κατατάσει αυτόματα Ι4... Η έυλογη απορία μου είναι το τί θα κάνω απο άποψη ειδικότητας;
Ευχαριστώ προκαταβόλικα και να ξέρετε πως έχετε βοηθήσει πολλά ''ψάρια''...
Αύξηση θητείας (2010)
Οπως καταλαβαινεις αν δεν βγουν σχετικες διαταγες δεν υιοθετουμε τιποτε καθως πεφτουμε σε παρακινδυλογια. Για το δευτερο δες εδω /forum/forum_posts.asp?TID=602&PN=2 που αφορα τη σωματικη ικανοτητα
Αύξηση θητείας (2010)
Εχει ακουσει κανεις κατι για αυξηση της θητειας σε 14 μηνες απο τον Αυγουστο;
Αύξηση θητείας (2010)
Δε νομιζω φιλε, ραδιο αρβυλα θα ναι. Εχεις δει καμια κυβερνηση να αυξησει τη θητεια τη τελευταια 20ετια; Ολες τη μειωνουν, μεχρι που στο τελος θα παρουσιαζεσαι, θα παιρνεις παραλλαγες κ θα απολυεσαι.Zaxarhs έγραψε: Εχει ακουσει κανεις κατι για αυξηση της θητειας σε 14 μηνες απο τον Αυγουστο;
Αύξηση θητείας (2010)
Εκτος αν τη θητεια σκοπο εχουν να την κανουν ασανσερ.

Αύξηση θητείας (2010)
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση για αύξηση θητείας, ίσα - ίσα που μπορεί να γίνει 9-μηνο για όλους (αεροπορία και ναυτικό δηλαδή).
Αύξηση θητείας (2010)
Γειά σας! Να ρωτήσω κάτι;
και εγώ κάτι άκουσα για 12-μηνο και 14-μηνο, όμως άκουσα επίσης και ότι μπορεί να μειωθεί η θητεία της σειράς 308 (άγνωστο για ποιον λόγο ακριβώς) από 9-μηνο σε 8-μηνο. Ξέρει κανείς να μου απαντήσει υπεύθυνα τι ισχύει ή αν υπάρχει έστω η περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο;
σας ευχαριστώ πολύ!
και εγώ κάτι άκουσα για 12-μηνο και 14-μηνο, όμως άκουσα επίσης και ότι μπορεί να μειωθεί η θητεία της σειράς 308 (άγνωστο για ποιον λόγο ακριβώς) από 9-μηνο σε 8-μηνο. Ξέρει κανείς να μου απαντήσει υπεύθυνα τι ισχύει ή αν υπάρχει έστω η περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο;
σας ευχαριστώ πολύ!
Αύξηση θητείας (2010)
Μακαρι να αυξηθη
Αύξηση θητείας (2010)
Δυστυχώς για κάποιους ναι πρέπει να αυξηθεί και να πάει τουλάχιστον 18μηνο.
Αύξηση θητείας (2010)
Καλά με αυτό το πλευρό να κοιμάστε.
Θέλετε φαντάρια για να τα χώνετε, αλλά ξεχνάτε ότι αυτή είναι η δουλειά σας!
Μια ζωή και σήμερα κύριοι και στον τάφο σας ΛΕΛΕ!
Θέλετε φαντάρια για να τα χώνετε, αλλά ξεχνάτε ότι αυτή είναι η δουλειά σας!
Μια ζωή και σήμερα κύριοι και στον τάφο σας ΛΕΛΕ!
Αύξηση θητείας (2010)
Καλησπέρα,
ειμαι φοιτητης σε πολυτεχνικη σχολη με λιγα μαθηματα + διπλωματικη για πτυχιο. Σκεφτομουν για Νοεμβριο να μπω στρατ. Ξηρας,(διακοπη αναβολης). Τελευταια ακουω ομως οτι σκεφτονται να αυξησουν και παλι την θητεια στο 12μηνο.
εχει κανενας ενημερωση;
διαβασμα, μπας κ παρουμε το πτυχιο συντόμως...
ειμαι φοιτητης σε πολυτεχνικη σχολη με λιγα μαθηματα + διπλωματικη για πτυχιο. Σκεφτομουν για Νοεμβριο να μπω στρατ. Ξηρας,(διακοπη αναβολης). Τελευταια ακουω ομως οτι σκεφτονται να αυξησουν και παλι την θητεια στο 12μηνο.
εχει κανενας ενημερωση;
διαβασμα, μπας κ παρουμε το πτυχιο συντόμως...
Αύξηση θητείας (2010)
Παρε το πτυχιο εσυ Με το καλο και εαν γινει (πολυ δυσκολο) 3 μηνες ειναι πολυ λιγος χρονος
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Αύξηση θητείας (2010)
Και 12 να γινει και τι εγινε; Θα κατσουμε 3 μηνες παραπανω. Μη ξεχνατε οτι οι παπαουδες μας και οι πατεραδες μας πηγαινανε 24+ μηνες οποτε αραξτε.
Αύξηση θητείας (2010)
GiorgosPZN έγραψε:Και 12 να γινει και τι εγινε; Θα κατσουμε 3 μηνες παραπανω. Μη ξεχνατε οτι οι παπαουδες μας και οι πατεραδες μας πηγαινανε 24+ μηνες οποτε αραξτε.
Στα @@ μου τι κανανε οι πατεραδες μας, ουτε λεπτο στον στρατο...
Αύξηση θητείας (2010)
Σιγα ρε φιλε ProSiNNeR μα πας στρατο θα κουραστεις; Και συγκεκριμενα πεζικο θα ξυνεις τα @@ ηρεμησε λιγο!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες