Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Μακαρι να ειναι εκει τα μορια αλλα φοβαμαι λιγο! Θα μου πειτε λιγες ωρες εμειναν! αννα μην γραφεις με λατινικους το πρωι θα στα σβησουν.

Σας αξίζει να περάσετε παιδιά γιατη το γουστάρετε και βλέπω έχετε μεγάλο ζήλο και πας εύχομαι όλοψίχα καλή επιτύχεια... Πάμε πορομενοι μουυυυυ
Ευχαριστω Που μου το ειπες! Αφηστετα παιδια κανεναν απο δω κ περα! Υπομονη θα περασει κ αυτο!
Αν εισαι εξω απο το χορο... Δν ξερεις! Να τα βρασω τα 1000 ευρω αν εχω καταντισει καθαρμα σαν αυτους εκει! Πανω απο ολα η ανθρωπια! Θα παρω το πτυχιο μου καπια στιγμη και Μετα βλεπουμε.

Α ευχαριστουμε Βαλαντη μου μακαρι να περασουμε ολοι μας! Εγω το γουσταρω απο μικρη να φανταστεις σμυ ιτηελα αλλα δεν την επιασα! Εχω κ στρατιςτικους παππουδες κ μου μετεφεραν την αγαπη για την πατριδα! Χαχαχαχα
Παιδια αν κ δε νυσταζω θα προσπαθησω να κοιμηθω, εχω κ αγγλικα το πρωι... Σε κανενα 2ωρο ξανα αναμονη! Υπομονη σε ολους κ καλη επιτυχια!
Κωστα δν ειναι ολοι ετσι ξερω τι παιζει υπαρχουν κ οι ηλιθιοι υπαρχουν κ αχαριστοι ομως που μ αυτον τον μισθο ξαφνικα απο εκει που πειναγανε εγιναν καποιοι κ πουλανε μουρι με αμαξια κ λουσα κ αντι να πουν κ δοξα το θεο που ειναι εκει μεσα γιατι αλλου δν θα επιβιωνανε καθονται κ λενε λενε βριζουν αλλα τα @... Αφου δν τους αρεσει δν τα εχουν να φυγουν να μπει κανενας αλλος που γουσταρει κ εχει κ αναγκη! Εσι αφου δν γουσταρεις γιατι δηλωσεσ?
Αννούλα μου πίστη να έχεις και ζήλο και υπομονή και όλα γίνοντε... Και εγώ από πιτσιρίκι γούσταρα στρατό και σήγγεκριμενα αεροπορία. Άντε να δούμε τι θα δούμε σήμερα
Ρε συ Βαλαντη Απο μικρη κ πιστη ειχα κ ζηλο ειχα αλλα ρε γαμωτο παντα κατι στραβωνε κ εμενα στην απ εξω κ ολοι οι αλλοι ποθ δν ηθελαν ξαφνικα το καταφερναν! Τι να πω εχς τραβιξει τετοο αγχος απο τον Σεπτεμβρη. Κ διπλο φαντασου εδωσε το αγορι μου ναυτικο κ περιμενω κ απο εκει αστα!
Εχεις δικιο βαλαντη αλλα μερικες φορες δεν φτανουν τα παραπανω που ανεφερες... χρειαζεται κ κατι παραπανω... μεσον! μπαινουν καποιοι που δεν αξιζουν κ αλλοι που εχουν τον στρατο σαν ονειρο ζωης τον βλεπουν με τα κυαλια!
Καταλάβενω παιδιά έχετε δίκιο. Και εγώ αυτό λέω. Θετική σκέψη και το σταυρό μας δεν μας έμεινε κάτι άλλο...
Δεν λεω οτι ποτε δεν εχω χρησιμοποιησει "μεσον" για κατι αλλα τουλαχιστον στο θεμα του στρατου δεν θα επρεπε να συμβαινουν αυτα, ειναι αδικο! αν δεν εχεις τα προσοντα, γνωσεις, ζηλο, πειθαρχεια δεν εισαι για εκει,τελος!
Δεν περναει ρε παιδακια η ωρα, δεν περναει! ελπιζω να μην βγουν το μεσημερι μονο κ μασ αποτελειωσουν με αυτα που θα δουμε μετα απο τοση αυπνοια! εσυ βαλαντη τι ειδικοτητα εχεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης